Johnny Depp 'Misschien' Terugkeren naar 'Fantastic Beasts', onthult zijn vervanger

Inhoudsopgave:

Johnny Depp 'Misschien' Terugkeren naar 'Fantastic Beasts', onthult zijn vervanger
Johnny Depp 'Misschien' Terugkeren naar 'Fantastic Beasts', onthult zijn vervanger
Anonim

Het is spannend voor Johnny Depp sinds het winnen van zijn zaak wegens laster tegen zijn ex-vrouw Amber Heard. Hij toert door Europa, maakt een album met Jeff Beck en heeft zich aangemeld voor nieuwe acteerrollen.

Maar Johnny kan terugkeren naar een van zijn meest bekende rollen als onderdeel van de Fantastic Beasts-franchise – althans zijn vervanger zegt dat.

Johnny's drama met Amber heeft hem uit 'Fantastic Beasts' gehaald

Johnny speelde schurk Gellert Grindelwald in de eerste twee films van de franchise: Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016) en Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018).

Hij zou de rol opnieuw spelen in de derde aflevering van de franchise Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. Hij werd echter in 2020 uit de rol geschrapt vanwege juridische problemen met zijn ex-vrouw. Mads Mikkelsen werd vervolgens gecast om hem te vervangen als de schurk van Harry Potter.

Hoewel de derde film pas dit jaar debuteerde, is er al sprake van de vierde aflevering – en Mads zegt dat er een mogelijkheid is dat Johnny terugkomt.

Mads Mikkelsen zegt dat Johnny "misschien" terugkeert naar de franchise

In een gesprek met Deadline zei Mads dat het niet alleen heel goed mogelijk is, maar dat hij ook graag zou zien dat Johnny terugkeert naar de franchise (en de fans ook). "Het is duidelijk dat de koers nu is veranderd - hij won de rechtszaak, de rechtszaak [zaak] - dus laten we kijken of hij terugkomt. Misschien wel. Ik ben een grote fan van Johnny, " legde hij uit.

Mads voegde eraan toe dat hij niet houdt van vergelijkingen tussen hem en Johnny's vertolking van Grindelwald.

Hij voegde er ook aan toe dat het moeilijk was om te zien dat fans teleurgesteld waren over de hercasting.

"Het was intimiderend", vervolgde hij. "Zijn fans waren heel, heel lief, maar ze waren ook erg koppig. Ik had niet al te veel contact met hen, maar ik kon begrijpen waarom hun hart gebroken was.”

Johnny's carrière gaat omhoog, maar zijn juridische problemen gaan door

Johnny won meer dan $ 10 miljoen nadat Amber schuldig was bevonden aan laster. De Aquaman-actrice gaat momenteel echter in beroep tegen het vonnis. Ze heeft onlangs een nieuw juridisch team ingehuurd om het beroep te leiden.

Omgekeerd heeft Johnny's juridische team gezworen terug te vechten en zelfs de overwinning van Amber uit te dagen. Dus hoewel de carrière van de acteur het misschien beter doet dan in de afgelopen jaren, zal hij misschien veel meer tijd in de rechtszaal moeten doorbrengen.

Aanbevolen: