Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore Teaser ziet Mads Mikkelsen als Grindelwald

Inhoudsopgave:

Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore Teaser ziet Mads Mikkelsen als Grindelwald
Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore Teaser ziet Mads Mikkelsen als Grindelwald
Anonim

We hebben eindelijk een glimp opgevangen van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, het derde deel in de Fantastic Beasts-franchise, een prequel-spin-off van Harry Potter na de avonturen van Albus Dumbledore, New Scamander en de OG-schurk, Gellert Grindelwald.[EMBED_TWITTER]Bros. heeft een twee minuten durende clip uitgebracht die de Harry Potter-franchise viert en fans laat weten dat de volledige trailer voor de film op maandag 13 december uitkomt. Terwijl de clip de vele real-life prestaties van de franchise raakt, geeft het ons in de laatste 30 seconden een teaser van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. Eddie Redmayne keert terug als magizoöloog Newt Scamander, Jude Law is Albus Perkamentus (met een baard!) en Mads Mikkelsen maakt zijn Harry Potter-debuut Gellert Grindelwald.

Fantastic Beasts is terug op Zweinstein

De teaser neemt ons mee terug naar Zweinstein, waar Newt, Perkamentus, Theseus (Callum Turner) en Jacob (Dan Fogler) een soort portkey naderen.

We zien een blink-and-you-miss-it-moment, waar Mads Mikkelsen, gekleed in een pak, wordt toegejuicht door zijn supporters. Voorbij is het lichtblonde haar zoals te zien bij acteur Johnny Depp (die voorheen de donkere tovenaar speelde). Het is niet bekend waar het tafereel zich afspeelt, maar als je liefhebber van Fantastic Beasts, neem ik aan dat het na een van zijn zeer succesvolle, manipulatieve toespraken is.

Dat is het verschil tussen Voldemort en Grindelwald - de eerste is puur kwaadaardig, zijn enige levensdoel is om Harry Potter te vermoorden. Maar Grindelwald heeft ambitie. Hij wil dat de hele tovenaarswereld zich achter hem scharen en maakt er een goed punt voor.

De teaser toont ook Credence, ook bekend als Aurelius Dumbledore (Ezra Miller), die zijn oncontroleerbare magische kracht ontketent, dankzij zijn status als een Obscurus. De clips bevatten geen toverstokgerelateerde actie, waarvan we aannemen dat ze zouden willen vertrekken naar de trailer.

We zien ook Jacob - met een toverstok in zijn hand. Betekent dat dat hij nu een tovenaar is? We zullen moeten wachten tot we erachter kunnen komen!

Hier is een samenvatting van de film: "Het verhaal speelt zich af in de jaren 1930 en leidt tot de betrokkenheid van de Wizarding World in de Tweede Wereldoorlog en zal de magische gemeenschappen in Bhutan, Duitsland en China verkennen, naast eerder vastgestelde locaties met inbegrip van Brazilië, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk Nu de macht van Grindelwald (Mads Mikkelsen) snel groeit, vertrouwt Albus Perkamentus (Jude Law) Newt Scamander (Eddie Redmayne) en zijn vrienden toe op een missie die zal leiden tot een botsing met het leger van Grindelwald en zal Perkamentus ertoe brengen na te denken over hoe lang hij aan de zijlijn zal blijven in de naderende oorlog."

Aanbevolen: