Fans roepen Warner Bros. op voor het houden van Amber gehoord voor 'Aquaman 2', maar het opstarten van Johnny Depp van 'Fantastic Beasts

Fans roepen Warner Bros. op voor het houden van Amber gehoord voor 'Aquaman 2', maar het opstarten van Johnny Depp van 'Fantastic Beasts
Fans roepen Warner Bros. op voor het houden van Amber gehoord voor 'Aquaman 2', maar het opstarten van Johnny Depp van 'Fantastic Beasts
Anonim

Eerder deze week meldde Variety dat Aquaman and the Lost Kingdom met de productie is begonnen, en Amber Heard zal haar rol als Mera (Aquaman's liefdesbelang) in de tweede aflevering opnieuw opnemen, ondanks goed gepubliceerde beschuldigingen van misbruik tegen ex- echtgenoot Johnny Depp.

Fans van de acteur roepen Warner Bros. op voor het niet ontslaan van Heard uit de Aquaman-franchise, hoewel haar gewelddadige gedrag vorig jaar werd blootgelegd tijdens een smaadzaak van het Britse Hooggerechtshof. Bovendien zijn veel fans boos dat Depp nog steeds niet mag terugkeren naar The Fantastic Beasts-franchise nadat hij veel eerder in dezelfde zaak was opgestart wegens beschuldigingen van misbruik tegen Heard.

Op Twitter gingen veel fans naar het platform om hun teleurstelling te delen en hebben ze beloofd het nieuwe Aquaman-vervolg te boycotten vanwege de rol van Heard in de film:

Vanwege de controversiële beschuldigingen van misbruik, werd Depp volledig zwartgemaakt in Hollywood. Warner Bros. besloot de banden met Depp te verbreken en vroeg hem om terug te treden uit de The Fantastic Beasts-franchise, en hij zal niet terugkeren om de rol van Grindelwald te spelen. Vorig jaar kondigde hij publiekelijk zijn vertrek uit de filmreeks aan op zijn officiële Instagram-account.

Bovendien werd hij gedropt uit Disney's Pirates of the Caribbean-franchise, waar hij de rol van de beroemde Captain Jack Sparrow kreeg.

In de zesde aflevering van Pirates of the Caribbean zal Margot Robbie de hoofdrol op zich nemen, terwijl Mads Mikkelsen de rol van Depp in Fantastic Beasts 3 zal overnemen.

Depp begon te daten met Heard in juni 2012, na zijn breuk met Vanessa Paradis. Kort daarna stapten ze in het huwelijksbootje in Los Angeles. Een jaar later vroeg Heard echtscheiding aan.

Tijdens hun huwelijk beschuldigde Heard Depp van huiselijk geweld en vertelde de Britse publicatie The Sun dat Depp haar vaak sloeg, tegen haar schreeuwde en haar uitscheldte. De 58-jarige acteur diende een lasterzaak van $ 50 miljoen in tegen de actrice en verloor op zijn beurt de smaadzaak aan zijn voormalige vrouw.

Tijdens de rechtszaak beschreef Depp echter een heel ander huwelijk dan Heard had beschreven. Hij zei dat ze hem sloeg, hem verbaal mishandelde en zich zelfs een keer herinnerde dat hij uitwerpselen in hun bed vond, en noemde het de laatste druppel. Hij zei dat al haar beweringen tegen hem ofwel schromelijk overdreven waren of volledig verzonnen.

Warner Bros. heeft geen officiële verklaring vrijgegeven over een herevaluatie van hun beslissing om hun banden met Depp te verbreken. Bovendien heeft het entertainmentbedrijf geen tekenen van ontslag uit de productie getoond.

Voorlopig blijft hun standpunt over de kwestie hetzelfde met betrekking tot hun huidige relatie met Depp en Heard.

Aanbevolen: