Jim Carrey bedankt Critics Choice Awards voor het leuk vinden van 'Sonic The Hedgehog

Jim Carrey bedankt Critics Choice Awards voor het leuk vinden van 'Sonic The Hedgehog
Jim Carrey bedankt Critics Choice Awards voor het leuk vinden van 'Sonic The Hedgehog
Anonim

Critics Choice Super Awards 2020-nominaties zijn bekend en Sonic The Hedgehog heeft vier plaatsen veroverd.

Jim Carrey, die de rol van antagonist Dr. Robotnik in de film speelde, sprak zijn dankbaarheid uit aan de Critics Choice Association voor deze erkenning. Dit is de eerste incarnatie van de Critics Choice Super Awards die volledig virtueel zullen worden georganiseerd vanwege pandemische beperkingen.

Sonic The Hedgehog, de laatste Hollywood-tentpaal met een groot budget die in februari 2020 in het hele theater werd uitgebracht, is de meest geprezen videogamefilmaanpassing na Ryan Reynolds-starrer Detective Pikachu in 2019.

De film had al iets ongekends gedaan met het herzien van het hele ontwerp van het titulaire personage na verontwaardiging van fans na de eerste release van de trailer, het kreeg nog meer buzz omdat het ook de terugkeer van de komiek Carrey naar het witte doek markeerde na een 4 jaar durende onderbreking (hoewel hij in de tussentijd speelde in twee documentaires en een televisieserie).

Afbeelding
Afbeelding

Carrey was ook actief achter de camera en was uitvoerend producent van Showtime's I'm Dying Up Here.

Carrey's acteerwerk was een van de hoogtepunten van de film toen hij zijn iconische energieke slapstick-uitvoering en humor liet zien en critici hebben hun steun uitgesproken bij de nominaties voor de Awards.

Sonic The Hedgehog was ook een kassucces met meer dan $ 319 miljoen aan de wereldwijde kassa.

Er is een vervolg aangekondigd voor release in 2022, waarbij Carrey zijn rol van Dr. Robotnik en Jeff Fowler weer regisseert. De productie is gepland om te beginnen in maart 2021.

Andere films die erkenning krijgen in de nominaties zijn Hulu's Palm Springs, Disney+'s Onward, Warner Bros' Birds of Prey, Netflix's The Old Guard, Universal's Freaky en The Hunt met elk 4 nominaties.

De prijsuitreiking is gepland voor virtueel en wordt gepresenteerd door schrijver-regisseur Kevin Smith (bekend van Jay en Silent Bob) en mede-georganiseerd door actrice en schrijver Dani Fernandez (bekend van Fangirling en Natural Selection).

De show wordt uitgezonden op The CW Network, zondag 10 januari 2021 van 20.00 tot 22.00 uur, Pacific Time. Kijkers kunnen de winnaars de volgende dag ook zien op The CW App en cwtv.com door de show gratis te streamen

Laten we hopen dat de liefde die critici hebben getoond bij het nomineren van Sonic zich verta alt in het winnen van die categorieën. De 10th van januari kan niet eerder komen!

Aanbevolen: