Critics Choice Awards zijn binnen en twee Netflix-shows lopen voorop

Inhoudsopgave:

Critics Choice Awards zijn binnen en twee Netflix-shows lopen voorop
Critics Choice Awards zijn binnen en twee Netflix-shows lopen voorop
Anonim

De knipoogjes voor de Critics Choice Awards van dit jaar zijn aangekondigd, met twee Netflix-series bij de meest genomineerde tv-programma's.

Ozark And The Crown scoorde elk zes nominaties

The Critics' Choice Association heeft de nominatie op 18 januari bekendgemaakt.

Uit de volledige lijst met genomineerden blijkt dat twee Netflix-favorieten het peloton aanvoeren. Ozark en The Crown verdienden elk zes knikken, waaronder die voor Beste Drama.

Ozark's hoofdrolspelers Jason Bateman en Laura Linney, evenals ondersteunende acteurs Julia Garner, Janet McTeer en Tom Pelphrey zijn allemaal genomineerd in de acteercategorieën voor een dramaserie.

As for The Crown, Josh O'Connor, Emma Corrin en Queen Olivia Colman zijn genomineerd voor Beste Acteur en Actrice. Gillian Anderson, die alom geprezen werd voor haar vertolking van Margaret Thatcher, is genomineerd voor beste vrouwelijke bijrol in een dramaserie. Tobias Menzies, die prins Philip speelt, is ook genomineerd in de categorie bijrollen.

Netflix Original Productions ontving in totaal 26 nominaties

De streaminggigant kreeg ook erkenning in andere categorieën, goed voor in totaal 26 nominaties.

Netflix heeft de prestatie gevierd in een Twitter-thread waarin alle genomineerden worden gefeliciteerd.

Christina Applegate is genomineerd voor Beste Actrice in een Comedy Series voor haar beurt in het tweede seizoen van dramedy Dead To Me.

Ondanks de overwegend negatieve recensies, scoorde Emily in Parijs dankzij Ashley Park een nominatie bij de Critics Choice Awards. De Mean Girls on Broadway-actrice speelt Emily's beste vriend Mindy in de show.

Wat betreft miniseries, The Queen's Gambit werd genomineerd voor Beste Beperkte Serie, en leverde Anya Taylor-Joy en Marielle Heller een knipoog op voor respectievelijk Beste Actrice en Beste Vrouwelijke Bijrol in een Beperkte Serie.

Dylan McDermott kreeg een knipoog voor zijn rol in Ryan Murphy's Hollywood, terwijl Unorthodox werd genomineerd voor Best Limited Series. Hoofdpersoon Shira Haas kreeg ook een knipoog voor de rol van Esther "Esty" Shapiro.

Lees de volledige lijst met genomineerden als je geïnteresseerd bent.

Aanbevolen: