Mindy Kaling bedankt fans voor de 'Never Have I Ever' People's Choice Award

Inhoudsopgave:

Mindy Kaling bedankt fans voor de 'Never Have I Ever' People's Choice Award
Mindy Kaling bedankt fans voor de 'Never Have I Ever' People's Choice Award
Anonim

De Netflix coming-of-age-serie draait om de 15-jarige student Devi Vishwakumar, gespeeld door Maitreyi Ramakrishnan. Na een rampzalig eerste jaar is Devi vastbesloten om populair te worden en haar maagdelijkheid te verliezen aan haar verliefdheid, de populaire junior Paxton Hall-Yoshida, gespeeld door Darren Barnet. Maar haar twee besties en haar uitgebreide familie, evenals haar aartsvijand op de middelbare school, zullen haar plan in de weg staan.

Mindy Kaling is terug op de set van 'Never Have I Ever'

Never Have I Ever is geprezen om zijn verfrissende Zuid-Aziatische weergave. Geschreven door Mindy Kaling en Lang Fisher, helpt de serie ook om stereotypen rond de Indiase cultuur te doorbreken.

“NeverHaveIEver heeft @peopleschoiceComedy Show gewonnen en we zijn je zo dankbaar! Het betekent zoveel omdat het van de fans komt. Met dank aan @netflix, @UniversalTV en onze geweldige cast & crew!” Kaling heeft vandaag (16 november) getweet.

“Ik ga nu slapen, zodat ik morgen op de set kan voor seizoen 2!!” voegde ze eraan toe.

De show is al vernieuwd voor een tweede seizoen en wordt verteld door tennisster John McEnroe, met een speciale verteller rechtstreeks uit Brooklyn 99 voor een van de afleveringen.

Mindy Kaling en haar betrokkenheid bij 'Legally Blonde', deel drie

Kaling is ook betrokken bij het maken van een van de langverwachte sequels in de filmgeschiedenis. Natuurlijk hebben we het over het derde hoofdstuk in de Legally Blonde-saga. De Office-ster is ingesteld om samen met Dan Goor het script te schrijven.

Eerder dit jaar had de cast van de eerste twee films een virtuele reünie, georganiseerd door hoofdrolspeler Reese Witherspoon. De chat was namens World Central Kitchen, een non-profitorganisatie die zich inzet voor het verstrekken van ma altijden in de nasleep van natuurrampen.

"Ik heb de hele wereld gereisd en ik heb altijd, altijd… de film waar mensen me over tegenhouden is Legally Blonde", vertelde Witherspoon aan moderator Chloe Fineman.

“Mensen vragen me altijd, altijd om de ‘buig and snap’ te doen,” zei ze ook.

De vele, vele fans van Elle Woods weten dat de beruchte beweging inhoudt dat je een been uitstrekt, voorover buigt om iets van de vloer te pakken en vervolgens je lichaam rechtop zet, met een verrassingseffect. Natuurlijk werd de cast gevraagd om te demonstreren, en dat is gelukt.

Legally Blonde 3 draait in mei 2022 in de bioscoop

Aanbevolen: