Dit is wat Tiffany 'New York' Pollard echt denkt over haar memes

Inhoudsopgave:

Dit is wat Tiffany 'New York' Pollard echt denkt over haar memes
Dit is wat Tiffany 'New York' Pollard echt denkt over haar memes
Anonim

Hoe is het om een memekoningin te zijn?

Niemand weet het beter dan Tiffany Pollard, de 'Flavor Of Love'-deelnemer die tien afleveringen van reality-tv-goud veranderde in blijvende roem. Haar grootste momenten zijn nu al meer dan tien jaar gescreencapt, gif'd en gedeeld.

In een nieuw interview met Paper waarover 'New York' op haar socials plaatste, laat ze los wat die memes voor haar betekenen.

Het is niet makkelijk om emotioneel te zijn

Tiffany Pollard ogen wijd opengesperd Flava of Love
Tiffany Pollard ogen wijd opengesperd Flava of Love

In haar interview met haar coververhaal zegt Tiffany dat haar memes voortkomen uit haar emotionele persoonlijkheid, wat soms moeilijk is om mee om te gaan. Openstaan voor haar emoties trekt haar aandacht, maar brengt ook haar eigen uitdagingen met zich mee.

"Het is niet altijd gemakkelijk om zo echt te zijn. Jullie hebben enkele van de meest kwetsbare tijden in mijn leven meegemaakt", zegt ze. "Jullie hebben me op mijn best en op mijn slechtst gezien. Dus ik moet gewoon echt kunnen zijn… Ik vind het altijd belangrijk om daar trouw aan te blijven."

Sommige memes brengen slechte herinneringen terug

Tiffany Pollard handen kruis ketting in elkaar
Tiffany Pollard handen kruis ketting in elkaar

Tiffany's meest virale memes betreffen haar gevechten met een meisje genaamd Pumkin (die op haar spuugt voor Flavor Flav) en alleen zittend op een bed.

"Bespuwd worden, op de nationale televisie. Dat was veel woede en veel oprechte emoties", herinnert ze zich. Wat betreft de bedmeme:

"Ik herinner me letterlijk hoe ik me op dat moment voelde. En ik was gefrustreerd", legt ze uit. "Ik was pissig. Ik was boos. Ik zit daar gewoon. En nu voor dat moment om zo te spelen is een enorme meme. Ik heb zoiets van, alleen als ze wisten wat ik doormaakte. Ik was niet blij met deze meisjes."

Ze wil een inspiratie zijn

Tiffany Pollard lacht op straatdenim
Tiffany Pollard lacht op straatdenim

Niemand kan ontkennen dat het vertrouwen van Tiffany Pollard inspirerend is. Ze noemt zichzelf de officiële HBIC! Maar deze reality-tv-legende gelooft dat haar memes een eigen inspirerende boodschap hebben: vrouwen mogen luidruchtig zijn.

"Je stem is belangrijk. Het moet worden gehoord en je emoties zijn belangrijk en die dingen moeten worden uitgedrukt", legt ze uit. "Hé, we hoeven niet ingetogen en stil en stil te zijn. Als je iets te zeggen hebt, moet je het zeggen, weet je?"

Aanbevolen: