Dit is wat de familie Brown op 'Sister Wives' echt over elkaar denkt

Inhoudsopgave:

Dit is wat de familie Brown op 'Sister Wives' echt over elkaar denkt
Dit is wat de familie Brown op 'Sister Wives' echt over elkaar denkt
Anonim

Hoewel velen van ons genoten van het kijken naar het HBO-drama Big Love, met in de hoofdrol Bill Paxton als polygamist met drie vrouwen, zijn we nog meer gefascineerd door de familie Brown, omdat ze een echt voorbeeld zijn. We begonnen Kody Brown en zijn vier vrouwen voor het eerst te kijken in de TLC-realityserie Sister Wives in 2010 en aangezien de show zoveel seizoenen heeft, is er veel in te halen.

Nu Christine Brown Sister Wives heeft verlaten, vragen fans zich af hoe de relatie tussen Kody's vier vrouwen eigenlijk is. Door de afleveringen van de show en enkele interviews, zijn de vrouwen vrij eerlijk en open over hoe hun leven eruit ziet. Blijf lezen om erachter te komen wat de familie Brown op Sister Wives echt over elkaar denkt.

De COVID-19-pandemie heeft de familie Brown getroffen

Meri Brown heeft gesproken over haar huwelijk en fans willen nog steeds graag meer weten over deze unieke situatie. Kody Brown heeft 18 kinderen en vier vrouwen.

Meri Brown sprak over de pandemie en hoe haar familie ermee omgaat.

Volgens People sprak Meri over de situatie in een recente aflevering van de realityserie en Meri vertelde Robyn dat ze dacht dat Robyn strikte regels oplegde voor hoe het gezin elkaar gedurende deze tijd zou zien.

Fans hebben vernomen dat Kody de regels heeft bedacht, maar Robyn heeft het momenteel niet zo leuk omdat ze bang is dat Kody's andere vrouwen en kinderen hem niet veel zien. Omdat Kody in het huis van Robyn logeerde, zei Robyn dat ze "zich niet had aangemeld voor monogamie" en dat ze dit niet leuk vindt.

Toen Meri en Robyn Brown elkaar eindelijk weer zagen na isolatie tijdens de pandemie, had Meri volgens Cheat Sheet veel gevoelens over de reünie.

Toen deze reünie werd gefilmd voor een aflevering van Sister Wives, vertelde Meri hoeveel dit voor haar betekende en zei: Ik ben gewoon blij dat dit eindelijk gebeurt. Het is gewoon heel, heel lang geleden. Het is gewoon niet normaal en natuurlijk dat familie op deze manier wordt gescheiden. Ik miste knuffels van deze kinderen. Ik heb de omgang met hen gemist.'

Robyn legde uit: "We zijn erg aanhankelijk, en het is heel belangrijk dat we iemand anders kunnen knuffelen en aanraken. Het was moeilijk voor hen, maar ze hadden een goede instelling."

Ken de 'zustervrouwen' met elkaar overweg?

Hoewel sommige kijkers die naar Sister Wives kijken misschien denken dat Kody's vrouwen elkaar niet leuk zouden vinden en dat er veel jaloezie zou zijn, lijkt dat helemaal niet het geval te zijn.

Volgens Us Weekly kregen fans de positieve relatie te zien die sommige vrouwen met elkaar hebben toen de familie Brown Thanksgiving vierde. Het lijkt erop dat Robyn en Meri redelijk close zijn terwijl ze samen de ma altijd bereidden.

Kody was echter niet gelukkig en hij vertelde de camera: "Ik zou nooit meer, voor de rest van mijn leven, ooit een vrouw willen hebben die een keuken deelt. Er is een tendens van wat ik heb gezien om te strijden om macht en positie of afstand te doen van macht en positie om met elkaar om te gaan… Ik wil mijn vrouwen nooit een keuken zien delen."

Ondanks wat Kody zei, hadden de vrouwen plezier, en Robyn zei: Meri en ik werken eigenlijk heel goed samen in de keuken. Ik weet niet hoe het zou zijn als we samen zouden wonen en een keuken zouden delen, maar als we samen op vakantie gaan, werken we eigenlijk heel goed samen.”

Meri en Janelle lijken echter niet de beste relatie te hebben. Meri en Janelle zeiden allebei dat ze eerst vriendelijk probeerden te zijn en dat de andere persoon niet ontvankelijk was, volgens TV Shows Ace.

Het lijkt er ook op dat, hoewel niet iedereen in de familie de beste vrienden is, ze eerlijk tegen elkaar zijn en elkaar proberen te helpen. Volgens Mensen, toen Christine deelde dat ze het uit zou maken met Kody en weg zou gaan van de familie, sprak Meri met haar om er zeker van te zijn dat dit echt was wat ze wilde. Christine legde uit dat ze te jaloers is op Kody's andere drie partners: "Het spijt me heel erg - ik word nog steeds jaloers. Ik word nog steeds super, super, super jaloers en het spijt me heel, heel, heel erg."

Hoe werkt de situatie van de familie Brown?

Als fans zich afvragen hoe de familie Brown regeert, meldde Ranker.com dat Kody in het eerste seizoen van de realityshow zei dat hoewel hij meerdere vrouwen heeft, de vrouwen hem alleen als echtgenoot kunnen hebben.

Kody en Robyn zijn wettelijk getrouwd en hij zegt dat hij "geestelijk getrouwd" is met de anderen.

Distractify.com meldde dat de vrouwen verschillende carrières hebben. Janelle heeft een Instagram-account, Strive With Janelle, en heeft ook gewerkt met FabFitFun. Meri verkoopt LuLaRoe-kleding en ze heeft een bed & breakfast, Lizzie's Heritage Inn.

Seizoen 16 van Sister Wives wordt momenteel uitgezonden op TLC.

Aanbevolen: