Hoe 'zwarte' ster Anthony Anderson zijn nettowaarde van $ 25 miljoen vergaarde

Inhoudsopgave:

Hoe 'zwarte' ster Anthony Anderson zijn nettowaarde van $ 25 miljoen vergaarde
Hoe 'zwarte' ster Anthony Anderson zijn nettowaarde van $ 25 miljoen vergaarde
Anonim

Gebaseerd op het immense succes dat Anthony Anderson heeft genoten tijdens zijn lange carrière wanneer de meeste mensen aan hem denken, is het de lach die hij hen heeft bezorgd die het eerst in je opkomt. Hoewel het zeker lijkt dat Anderson erg trots zou zijn op dat idee, aangezien hij welverdiende trots lijkt te zijn op zijn komische karbonades, is er iets anders dat hij misschien nog meer waardeert. Per slot van rekening zou hij op het moment van schrijven een nettowaarde van $ 25 miljoen hebben.

Als sommige mensen nadenken over hoe het werkt om een beroemde acteur te zijn, lijken ze te geloven dat zodra een artiest populair wordt, er een vrachtwagen vol geld voor de deur wordt afgezet. Natuurlijk maakt in werkelijkheid elke beroemdheidsacteur keuzes waardoor hij of zij een fortuin verdient of failliet gaat. Sommige voormalige Disney Channel-sterren zijn bijvoorbeeld alles kwijtgeraakt, terwijl anderen tot op de dag van vandaag stinkend rijk zijn.

In het geval van Anthony Anderson heeft hij een lange en legendarische carrière achter de rug. Met dat in gedachten zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat hij in zijn leven veel werk heeft gevonden, wat er allemaal toe heeft bijgedragen dat hij zijn fortuin van $ 25 miljoen kon opbouwen.

Carrièrebegin

Geboren en getogen in Compton, Californië, toen Anthony Anderson nog een jonge man was, besloot hij stand-upcomedy een kans te geven. Hoewel Anderson sindsdien heeft gezegd dat zijn eerste keer op het podium een mislukking was, besloot hij ermee door te gaan en uiteindelijk vond hij zijn plaats in de comedywereld. Hoewel Anderson in staat was zijn brood te verdienen als komiek, zou hij nooit zijn fortuin verdienen met voornamelijk optreden op het podium, in tegenstelling tot Sebastian Maniscalco.

Nadat Anthony Anderson halverwege de jaren '90 voor het eerst acteerde, begon hij in het begin van de jaren 2000 echt zijn stempel te drukken in Hollywood. Het soort acteur dat het meeste uit zelfs een kleine rol in een film kon halen, Anderson begon het respect te verdienen van de krachten in Hollywood. Gezien hoe sympathiek Anderson lijkt te zijn, is het volkomen logisch dat hij bevriend is geraakt met zoveel van zijn medesterren.

Naast de connecties die Anderson in het begin van de jaren 2000 maakte met zijn medesterren, speelde Anderson in 25 verschillende films die tussen 2000 en 2007 uitkwamen. Gezien hoe gestaag Anderson op dat moment werkte, was het zou vanzelfsprekend moeten zijn dat hij in die tijd veel geld heeft verdiend.

Huidige claim op roem

In de afgelopen jaren is Black-ish een van de populairste shows op televisie geworden. Voor het bewijs daarvan hoeft u niet verder te zoeken dan het feit dat de show verschillende ongelooflijk getalenteerde acteurs heeft kunnen inhuren voor bijrollen. Acteurs als Laurence Fishburne, Raven-Symoné, Daveed Diggs, Faizon Love, Quvenzhané Wallis en Rashida Jones hebben in de loop der jaren bijvoorbeeld allemaal terugkerende Black-achtige rollen gespeeld.

Hoewel Black-ish verschillende opmerkelijke acteurs heeft kunnen aantrekken, lijdt het geen twijfel dat de show in de eerste plaats afhankelijk is van de talenten van Anthony Anderson en Tracee Ellis Ross. Sterker nog, zonder de immense talenten die beide acteurs bezitten, is het overduidelijk dat Black-ish nooit zeven seizoenen in de lucht had kunnen zijn, op het moment van dit schrijven.

Toen Black-ish begon, werd hij getekend voor een deal die hem $ 100.000 per aflevering opleverde. Hoewel dat voor de overgrote meerderheid van de mensen een ongelooflijke hoeveelheid geld zou zijn, was dat in Hollywood een relatief laag bedrag voor een beroemde tv-ster om te verdienen. Om die reden was het niet verwonderlijk toen bekend werd dat Anderson uiteindelijk een nieuwe deal voor zichzelf onderhandelde. Sinds het 5th seizoen van Black-ish heeft Anderson $ 400.000 per aflevering ontvangen, wat betekent dat hij $ 8,8 miljoen vóór belastingen verdient voor een seizoen van 22 afleveringen van de show.

Ander werk

Hoewel Anthony Anderson de afgelopen jaren een groot deel van zijn tijd heeft besteed aan het produceren en spelen van Black-ish, is hij toch elders werk blijven vinden. Sinds Black-ish debuteerde, is Anderson bijvoorbeeld in verschillende films verschenen, waaronder Barbershop: The Next Cut, The Star en Ferdinand.

In de afgelopen jaren heeft Anthony Anderson ook veel ander werk in de televisie-industrie gevonden. Achter de schermen heeft Anderson gediend als uitvoerend producent van Mixed-ish, een show die is afgeleid van Black-ish en zal terugkeren voor een tweede seizoen vanaf het moment van schrijven. Bovenop die rol produceerde en speelde Anderson executive in de Food Network-show Eating America met Anthony Anderson. Ten slotte tekende Anderson in 2015 een meerjarige deal die ertoe leidde dat hij meerdere jaren de NAACP Image Awards mocht hosten.

Aanbevolen: