Hier is hoe 'MCU'-ster Idris Elba zijn nettowaarde van $ 30 miljoen vergaarde

Inhoudsopgave:

Hier is hoe 'MCU'-ster Idris Elba zijn nettowaarde van $ 30 miljoen vergaarde
Hier is hoe 'MCU'-ster Idris Elba zijn nettowaarde van $ 30 miljoen vergaarde
Anonim

Marvel Cinematic Universe-ster Idris Elba heeft maar liefst $ 30 miljoen aan nettowaarde. Hij zit al meer dan twee decennia in de entertainmentindustrie en maakte behoorlijk naam voor zichzelf. Het is gemakkelijk te zien hoe Elba zijn vermogen van $ 30 miljoen vergaarde. De Luther-acteur is veelzijdig, je kunt ook DJ, rapper en producer toevoegen aan zijn cv.

Idris is naar verluidt een van de meest winstgevende acteurs ter wereld. Door de jaren heen speelde hij in talloze blockbusters, maar hij wordt vooral herinnerd vanwege zijn vertolking van Heimdall in de Avengers-franchise, de tv-serie Luther en The Wire. Voor zijn rol in de film Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw uit 2019 kreeg Idris een zeer behoorlijke $ 8 miljoen betaald. Het heeft ongetwijfeld een enorme bijdrage geleverd aan zijn nettowaarde van $ 30 miljoen.

Idris Elba heeft een indrukwekkend vermogen van $30 miljoen

Volgens het vermogen van beroemdheden wordt de in Groot-Brittannië geboren ster Idris Elba geschat op $ 30, 000, 000. Zijn indrukwekkende vermogen is het resultaat van het vinden van succes in tv, film en muziek. De veelzijdige ster schittert ook als DJ en is zelfs producer.

Zijn vermogen om diverse en complexe personages tot leven te brengen, maakt Idris tot een gedenkwaardige acteur. Misschien is dat waarom veel mensen denken dat de ster een uitstekende James Bond zou zijn. Hij heeft meedogenloze mannen, gezagsgetrouwe heren geportretteerd en was zelfs te zien in de MCU.

Idris heeft veel passies die niets met acteren te maken hebben, hij heeft verschillende autoshows gehost en heeft zelfs een autostuntserie met Gymkhana-ster Ken Block. Ken Block staat bekend om zijn gekke rijstijl en allesomvattende voertuigshenanigans.

Idris werkte ook samen met Discovery Channel voor de documentaire Idris Elba: Fighter. Het beschrijft de eenjarige training van de acteur voor gemengde vechtsporten en kickboksen.

De ster heeft enorm veel succes geboekt in zijn leven, maar het leven was niet altijd rooskleurig. Hij had ooit een vaste baan in een supermarkt en woonde een tijdje in zijn busje.

In een interview met Vice in 2017 zei de ster: "Ik was opgegroeid zonder geld. Mijn ouders waren niet bijzonder succesvol - het waren gewoon hardwerkende mensen en ik wilde proberen iets te zijn anders."

"Ik concentreerde me op dat falen om geen acteur te kunnen zijn zoals ik wilde, totdat ik geen keus had. Voor altijd in mijn busje wonen was geen keuze."

Hij onthulde verder dat hij ooit in een supermarkt werkte, pinda's en rozijnen woog en dat hij dat "een slechte baan" noemde.

Idris acteert al sinds 1994, maar kreeg bekendheid in de vroege jaren 2000. Zijn doorbraakrol was die van Russell "Stringer" Bell in de HBO-dramaserie The Wire. Het was de rol die de toon zou zetten voor zijn succes. Hoewel het niet bekend is hoeveel de ster werd betaald voor de veelgeprezen serie, lijdt het geen twijfel dat hij er een behoorlijk salaris voor heeft gekregen.

De Pacific Rim-ster is sindsdien in talloze blockbusters verschenen en heeft zijn plaats in Hollywood stevig gecementeerd. Hij is een grote naam in de branche en verdient veel geld met zijn talent. Zijn overgang van een ondersteunende rol in een tv-serie naar grote rollen op het grote scherm werd alom verwacht, Idris is niet iemand die teleurstelt… zijn filmografie zegt alles.

Acteren is niet zijn enige bron van inkomsten

Acteren is niet zijn enige bron van inkomsten, hij heeft andere passies die lucratief zijn gebleken. Idris is een bekende naam in de muziekindustrie, Idris is multitalent, de ster is ook een volleerd DJ. Hij heeft sets gespeeld op awardshows en feesten georganiseerd door zijn mede-celebs. Niet veel mensen kunnen opscheppen dat ze op een koninklijk huwelijk hebben gedraaid, maar Idris wel. Hij draaide op de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle.

Zijn passie voor muziek gaat terug tot zijn kindertijd, de ster begon in zijn tienerjaren te draaien op bruiloften. In een interview met Rolling Stone vertelt de acteur over zijn passie voor muziek.

"Mijn profiel ging omhoog en het geld ging mee omhoog. Het kwam zeker op de tweede plaats na acteren, maar toen begon ik het serieus te nemen. Ik kreeg een agent, een DJ-manager, en het was als een tweede carrière, een bijzaak."

De ster verklaarde verder: "Ik hield van het idee om over nummers te praten, tussen nummers door en de volgende te spelen. Tegen de tijd dat ik me realiseerde dat dit een baan zou kunnen zijn, wilde ik dat zeker doen."

In 2018 lanceerde hij zelfs zijn eigen platenlabel genaamd 7Wallace Music, hij is niet alleen een muziekproducent en DJ, maar ook raps. Idris heeft samengewerkt met een aantal grootheden uit de industrie, zoals Jay-Z en Mr. Hudson.

De Luther-ster maakte zijn Coachella-debuut in april 2019 en imponeerde het publiek met zijn indrukwekkende DJ-vaardigheden. De ster speelde naar verluidt een set van twee uur en zijn optreden werd met lovende recensies ontvangen.

Acteur, producer en DJ, Idris Elba doet het allemaal. Met een onberispelijke staat van dienst in al zijn ondernemingen, lijdt het geen twijfel dat het indrukwekkende vermogen van $ 30 miljoen van de Avengers-franchisester naar verwachting zal stijgen.

Aanbevolen: