Dit is hoe '21 Jump Street'-ster Channing Tatum zijn nettowaarde van $ 60 miljoen vergaarde

Inhoudsopgave:

Dit is hoe '21 Jump Street'-ster Channing Tatum zijn nettowaarde van $ 60 miljoen vergaarde
Dit is hoe '21 Jump Street'-ster Channing Tatum zijn nettowaarde van $ 60 miljoen vergaarde
Anonim

Channing Tatum is heel bekend. Of liever gezegd, de buikspieren van Channing Tatum zijn heel bekend.

Je hebt ze waarschijnlijk gezien in films als Magic Mike en Magic Mike 2. Je hebt ze misschien zelfs gezien in de echte inspiratie voor Magic Mike, de tijd dat Channing Tatum legitiem als mannelijke danser werkte. De buikspieren van Channing Tatum… Wacht, het is niet de bedoeling dat we ons op zijn buikspieren concentreren, toch?

In alle eerlijkheid, Tatum is het een beetje zat om alleen maar als een mooi gezicht te worden beschouwd. Hij heeft niet alleen een goed hoofd op zijn schouders, maar zijn acteerleven is ook rijk en gevarieerd geweest. En als we rijk zeggen, bedoelen we ook echt rijk.

Zijn vermogen is absoluut belachelijk. Hoewel het niet ongehoord is dat acteurs een paar miljoen op de bank hebben, wie had gedacht dat Channing Tatum er $60 miljoen van zou hebben?

Zijn nettowaarde is enorm dankzij één smashhit

Dit is een man die beroemd werd dankzij een paar verschillende dingen, maar een daarvan is zijn tijd die hij doorbracht met ronddraaien en rocken op Magic Mike. (Maak je geen zorgen, we zullen zijn buikspieren niet meer ter sprake brengen. Tenminste, nog niet.) Magic Mike is enorm belangrijk voor Channing Tatum omdat het zijn inkomen omhoogschoot boven alles wat mensen voor mogelijk hielden. Hoewel hij het goed deed voordat hij deze riskante (en riskante) film lanceerde, stootte het hem echt op de loonschaal. “Magic Mike was een groot succes op het gebied van kassabonnen, streaming en dvd-verkoop. Het resultaat was dat zowel Channing als Soderberg $ 60 miljoen verdienden. Het duo verdiende nog eens $ 30 miljoen per stuk uit de tweede film, wat zeker een groot deel van de reden was dat zijn vermogen zo hoog is.

Het is ook hoog vanwege zijn andere acteerrollen. 21 Jump Street was enorm populair en wordt nog steeds beschouwd als een eigentijdse klassieker. Om nog maar te zwijgen van al zijn andere dingen. Zijn oeuvre (kijk, we hebben niet eens een grap over mijn buik gemaakt!) is zo groot dat hij winst lijkt te maken uit elk genre. Van romantiek tot actie tot komedie tot exotisch dansen, Channing Tatum geeft ons een heleboel geweldige dingen, wat hij ook doet. Dit heeft op zijn beurt zijn vermogen versterkt. Dit geldt vooral in het jaar dat hij 5 films maakte, wat toevallig rond de tijd was dat hij uiteindelijk ging scheiden. De scheiding had wel een beetje invloed op zijn inkomen; blijkbaar was de echtscheidingsregeling ongeveer $ 20 tot $ 30 miljoen, alleen gebaseerd op hoeveel inkomen hij dat jaar had. Het heeft uiteindelijk echter niet al te veel invloed gehad op zijn vermogen, aangezien hij nu behoorlijk op $ 60 miljoen zit.

Het is niet alleen acteren

We houden van een multi-getalenteerde man, en Tatum is dat zeker. Zijn talent ligt niet alleen op het gebied van acteren of buikspieren. Zijn talenten komen ook in de vorm van productie! Hij heeft verschillende succesvolle productiebedrijven die hem een behoorlijke hoeveelheid winst hebben opgeleverd. Om nog maar te zwijgen over hoe de bedrijven zijn vermogen als activa vergroten. Hoewel we niet zeker weten hoe zijn scheiding hun winstgevendheid heeft beïnvloed, zijn we er zeker van dat ze nog steeds bestaan en nog steeds aan het werk zijn. Of zijn snee zo groot is als voorheen, is echter een andere vraag.

Moeten we zelfs onroerend goed noemen? Zijn huizen waren allemaal op het niveau van meerdere miljoenen dollars, en ze waren absoluut prachtig. 'Channing en Jenna betaalden 2,6 miljoen dollar voor een huis op een heuvel in Laurel Canyon in LA. In februari 2018 betaalden de Channings $ 6 miljoen voor een huis in Beverly Hills, Californië.” Niet alles is echter wat het lijkt met deze verklaring. "Ze zijn niet langer eigenaar van het Laurel Canyon-huis en na de scheiding hield Jenna het huis in Beverly Hills", waardoor we niet zeker weten hoeveel zijn onroerend goed van invloed is op zijn huidige vermogenssaldo.

Al met al vergaarde Channing Tatum zijn vermogen op dezelfde manier als de meeste acteurs. Hij heeft verschillende goedbetaalde optredens gehad en is geslaagd in het door hem gekozen vakgebied. Het grootste verschil? Hij lijkt zich te hebben uitgebreid naar gebieden die andere acteurs normaal gesproken niet aanraken: produceren is een grote. Hoewel er enkele acteurs zijn die zichzelf een beetje een boost geven op de geldafdeling door hun eigen werk te produceren, is geen van hen zo productief als Channing Tatum. Met zijn overvloed aan productiebedrijven heeft hij een verscheidenheid aan inkomstenstromen binnen. Om nog maar te zwijgen over hoe hij een aangeboren zakelijk gevoel lijkt te hebben. Zijn beslissing om Magic Mike vooraf te financieren en daarna de kassawinsten binnen te halen, was een heel slimme en leverde hem zeker zoveel meer op dan een vast percentage ooit zou hebben gehad. Dit is een man die zijn nettowaarde van $ 60 miljoen volledig verdient als je het ons vraagt!

Aanbevolen: