Hier is hoe 'HGTV'-ster Tarek El Moussa zijn gerapporteerde nettowaarde van $ 6 miljoen vergaarde

Inhoudsopgave:

Hier is hoe 'HGTV'-ster Tarek El Moussa zijn gerapporteerde nettowaarde van $ 6 miljoen vergaarde
Hier is hoe 'HGTV'-ster Tarek El Moussa zijn gerapporteerde nettowaarde van $ 6 miljoen vergaarde
Anonim

Reality-televisiester en ondernemer Tarek El Moussa doet het redelijk goed voor zichzelf sinds hij uitbrak in de HGTV-serie Flip of Flop. Tarek begon de show met zijn vrouw en het paar heeft een geweldig leven voor hun gezin opgebouwd. Tegenwoordig vertakt Tarek zich en is zelfs een romance aangegaan met Selling Sunset-ster Heather Rae Young.

Degenen die door de jaren heen aandacht aan Tarek hebben besteed, zijn zich ongetwijfeld bewust van het immense succes dat hij heeft behaald. Hij heeft dit mogelijk gemaakt door een aantal verschillende ondernemingen. Een ding dat fans weten, is dat de man een talent heeft om serieus geld te verdienen.

Dus, hoe heeft Flip- of Flop-ster Tarek El Moussa zijn gigantische fortuin tot leven gebracht? Laten we de bewegingen die hij maakte op weg naar de top eens nader bekijken!

Flipping begint het allemaal

Om te zien waar Tarek El Moussa nu staat, is het belangrijk om even te kijken waar hij vandaan komt. Ook al lijkt het nu alsof de dingen alleen maar rozen zijn, de waarheid is dat Tarek en Christina moesten slijpen om op een stabiele plek te komen.

Toen hij 21 was, kon Tarek roodgloeiend beginnen in de vastgoedsector in Zuid-Californië. Dit was in een tijd dat de huizenmarkt niet beter had kunnen zijn, en Tarek deed het zeker snel goed voor zichzelf. De dingen zouden echter in een oogwenk veranderen als de huizenmarkt instortte.

Volgens zijn biografie was dit de gebeurtenis die hem en Christina ertoe bracht te flippen. Dankzij kennis van de markt en uitzonderlijke smaak konden Tarek en Christina een nieuw leven beginnen in een heel ander gebied van onroerend goed. Nadat ze een nieuwe huurovereenkomst voor dingen hadden gevonden, kwam het paar vooruit in hun nieuwe flipping-bedrijf.

De beslissing nemen om je te concentreren op flipping was misschien niet gemakkelijk, maar het was duidelijk de juiste. Ondanks dat hij bijna alles verloor toen de markt crashte, zette Tarek door en veranderde het spel. Langs de lijn zouden de lichten en camera's van de televisie op zijn deur komen kloppen.

Televisie maakt de deal zoeter

Nu Tarek zijn plek in het vastgoedspel had gevonden nadat de markt volledig instortte, kwam hij op gang en vond hij een hoop succes. Tarek was nooit iemand die het prettig vond om stil te blijven staan en richtte zijn zinnen op het kleine scherm om zichzelf een enorme premie te verzekeren.

Tarek deed veel ervaring op in het flipping-spel, en uiteindelijk kreeg hij het geweldige idee om een televisieshow voor HGTV te pitchen. Natuurlijk zullen dingen in een voorbeeldbehandeling er niet uitzien als het gepolijste eindproduct, maar het is duidelijk dat Tarek precies de juiste dingen kon doen om zich aan te melden bij HGTV.

Volgens IMDb vond Flip of Flop zijn weg naar het kleine scherm en sloeg snel aan bij het publiek. Er zijn veel ups en downs geweest voor Tarek tijdens het filmen van de show, maar het heeft 7 jaar op televisie kunnen gedijen. De serie is zelfs net begonnen met het uitzenden van een nieuw seizoen in 2020!

De flipping business was al geweldig voor Tarek, maar nu hij op televisie was met een hitshow, sleepte hij een ton meer geld binnen. Dit ging een lange weg in het vergroten van zijn vermogen, en het is iets dat geen tekenen van vertraging vertoont.

Hoe geweldig het ook was om de schijnwerpers te delen met zijn nu-ex-vrouw, Tarek zou binnenkort de kans krijgen om helemaal alleen te schitteren.

Zijn eigen show landen

Tarek rolde officieel in het deeg in het flipping-spel en op het kleine scherm, en voor veel mensen zou dit meer dan genoeg zijn geweest om ze bezig te houden. Als de slimme zakenman die hij is, was Tarek in staat om wat bewegingen te maken en de tas veilig te stellen door een soloproject te krijgen.

Eerder dit jaar maakte Tarek's debuut solo-serie, Flipping 101 zijn debuut op televisie, volgens IMDb. In plaats van het grootste deel van het flipping-werk te doen, richt de show zich op Tarek die mensen onder zijn hoede neemt en hen helpt met hun flips. Hierdoor nam hij officieel een aantal mensen aan die dringend wat begeleiding nodig hadden.

Gelukkig voor Tarek werd de show volgens Deadline opgepikt voor een tweede seizoen. Dit zal een lange weg gaan om hem een nog rijker man te maken. Flip of Flop is een enorm succes geweest en hij hoopt dat Flipping 101 hetzelfde soort succes zal hebben.

Tarek El Moussa heeft elke cent van zijn vermogen verdiend, en naarmate hij verder komt in het leven, heeft hij zijn zinnen erop gezet zijn rijkdom nog meer te laten groeien.

Aanbevolen: