Wat is er gebeurd met de gastheer van 'Blue's Clues', Steve Burns?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de gastheer van 'Blue's Clues', Steve Burns?
Wat is er gebeurd met de gastheer van 'Blue's Clues', Steve Burns?
Anonim

Als je eind jaren 90 als kind bent opgegroeid, dan is de kans groot dat je een programma kent waar bijna iedereen naar kijkt, 'Blue's Clues'! De educatieve cartoon ontmoet in het echte leven show debuteerde voor het eerst in 1996 op het Nickelodeon-netwerk. De makers van de show, Todd Kessler, Angela Santomero en Traci Paige Johnson, gebruikten een reeks ontwikkelings- en onderwijsconcepten voor jonge kinderen in combinatie met animatie om een van de meest succesvolle kindershows aller tijden te creëren!

Het programma werd voor het eerst gepresenteerd door niemand minder dan 'Blue's Clues' favoriet, Steve Burns! De ster was het gezicht van de show vanaf het begin in '96 tot 2002. Hoewel het behoorlijk veel concurrentie had van soortgelijke shows zoals 'Sesamstraat', bracht Nickelodeon's casting van Steve Burns een element van plezier, interesse en onderwijs in elke aflevering. Ondanks dat hij de show in 2002 voorgoed verliet, is dit wat Steve Burns sindsdien heeft gedaan.

Steve Burns, waar is hij nu?

Als het gaat om tekenfilms voor kinderen, zal er altijd één show opvallen, 'Blue's Clues'! De show debuteerde voor het eerst op het Nickelodeon-netwerk in 1996 en werd gehost door niemand minder dan favoriet bij fans, Steve Burns! Steve ging de show 6 jaar lang hosten en stopte officieel met de rol in 2002. Ondanks zijn vertrek, dat veel fans van het programma ongelooflijk verdrietig maakte, ging Burns verder met een succesvolle carrière in de muziek, zozeer dat van zijn tv-optredens en muziekonderneming, Steve is erin geslaagd een nettowaarde van $ 10 miljoen te vergaren.

Dit is een behoorlijk indrukwekkende prestatie voor een televisiepresentator, maar aangezien 'Blue's Clues' de meest succesvolle show onder kleuters in de Verenigde Staten was, is het geen verrassing dat Steve's salaris dat weerspiegelde. Ondanks dat de producers van de show Steve niet als gastheer wilden inhuren, testte hij het beste als het ging om focusgroepen, waardoor de show zo succesvol werd als hij was. Zijn snelle humor, charme en humor maakten de dingen super interessant en zorgden ervoor dat kinderen meer wilden!

Na zijn vertrek in 2002 werd Steve Burns tot 2006 vervangen door Donovan Patton voor de rol van Joe. Hierdoor kon de ster zich voornamelijk concentreren op zijn muziek en zijn band, Steve Burns And The Struggle. De ster bracht zijn debuutalbum uit in 2003, getiteld 'Songs for Dustmites', terwijl hij zes jaar later zijn tweede album uitbracht, 'Deep Sea Recovery Efforts'. Hoewel zijn reis in de muziek het goed deed, bleef Steve niet helemaal vrij van film- en televisierollen. De acteur verscheen in een aantal producties op het scherm, waaronder 'Netherbeast Incorporated' en 'Christmas On Mars', om er maar een paar te noemen.

Flash forward naar vandaag, de 'Blue's Clues' is niet alleen terug in de lucht, maar de show heeft een gloednieuwe presentator. In december 2019 kondigde Nickelodeon de terugkeer van de show aan met een nieuwe naam en host! 'Blue's Clues &You' debuteerde eerder dit jaar met de 29-jarige Joshua Dela Cruz als nieuwe presentator, wat een nieuw gevoel gaf aan wat een klassieke kindershow was.

Aanbevolen: