Dit is Steve's leven na 'Blue's Clues

Inhoudsopgave:

Dit is Steve's leven na 'Blue's Clues
Dit is Steve's leven na 'Blue's Clues
Anonim

Er was eens Blue's Clues het favoriete voorschoolse programma van elk kind. Uitgezonden op Nickelodeon, zou de serie niet zijn waar het nu is zonder Steve Burns' memorabele als de eerste gastheer van de show. Na zijn debuut in 1996, bracht de acteur jaren door in Blue's Clues voordat hij de show verliet in 2001. Zijn laatste aflevering van de show trok zelfs meer dan 1,9 miljoen kijkers!

"Het voelde als een droom om wakker te worden en te denken van: 'Wacht, mensen hebben dat over de hele wereld bekeken?'", herinnert hij zich. "Voor mij is het een heel andere ervaring dan voor alle anderen, maar om te weten dat mensen die Blue's Clues hebben gekeken nu kinderen hebben die Blue's Clues kijken, is een echte hersenkraker, dat is zeker."

Dat gezegd hebbende, het is decennia geleden dat we Burns voor het laatst in zijn iconische groengestreepte shirt zagen. Sindsdien waagde de 47-jarige acteur uit Pennsylvania zich aan een overvloed aan dingen, van het vormen van een muziekband tot het acteren in een thrillerfilm. Om het samen te vatten, hier is hoe het leven van Steve Burns veranderde sinds het vertrek uit Blue's Clues.

8 brak zijn stilte over zijn plotselinge vertrek

Dus, waarom verliet Steve Burns de show die zijn naam groot maakte? Hoewel velen hadden aangenomen dat hij Nickelodeon had verlaten om een carrière in de muziek na te streven, ontkende de acteur eenvoudigweg en noemde zijn kalende blik de boosdoener.

"Ik werd ouder; ik verloor mijn haar; veel van de originele gangsters in de show, zoals de mensen die het hebben gemaakt, gingen allemaal door met andere carrières", zei hij in een interview in 2016 met Huff Post. “Ik ben veel kleiner dan iemand verwacht dat ik ben. Ik ben nu kaal. Ik was heel dun op die show, en ik was eigenlijk een kind. Ik ben nu 43 jaar oud. Ik zie er helemaal niet zo uit, wat ik best wel leuk vind."

7 Steve Burns stopt geruchten over zijn 'dood'

Sinds het verlaten van de show circuleren er op internet veel valse geruchten rond de acteur. Men zegt dat Burns was overleden als gevolg van een overdosis drugs, een auto-ongeluk, en hij is vervangen door een dubbelganger. Hij stopte snel de geruchten, en voor degenen die de aanwijzing niet oppikken, is zijn sociale media-handvat @steveburnsalive.

"Ja, soms vraag ik me af", zei hij tijdens hetzelfde interview. "Ik las die dingen en ik dacht:" Oh god, is dit allemaal een soort surrealistisch extradimensionaal bestaan waarin ik me bevind? Ben ik op de een of andere manier ondood?"

6 Gericht op zijn muziekcarrière

In 2003 maakte Burns zijn eerste kennismaking met muziek. Hij bracht via PIAS America een debuutalbum met pop-rocksmaak uit, Songs for Dustmites. Hij rekruteerde zelfs Dave Fridmann van Mercury Rev en Ed Buller om het album te produceren. Ondanks dat het geen enorm commercieel succes was, was Songs for Dustmites een kritische succesfactor.

5 Vormde een muziekband met Steven Drozd van The Flaming Lips

Het markeerde ook zijn eerste professionele relatie met The Flaming Lips. Snel vooruit naar 2016, Burns sloot zich aan bij Steven Drodz van de band om een duo te vormen genaamd STEVENSTEVEN. Zoals gemeld door Vulture, brachten ze eind 2016 hun debuutalbum uit, een psychedelische gezinsvriendelijke plaat genaamd Foreverywhere.

4 Verteld 'Roll Play'

Blue's Clues was niet het enige kindvriendelijke materiaal waar hij de afgelopen jaren aan heeft gewerkt. In 2006 werd Burns gerekruteerd om Roll Play te vertellen naast Alan Ray en Charlotte Williams als componisten. De interactieve kinderserie van Treehouse TV liep tot 2010 in Canada.

3 Steve Burns hernam zijn iconische rol in 'Blue's Clues &You!'

In 2019 zond Nickelodeon een reboot-versie uit van de show met de titel Blue's Clues & You! met een nieuwe gastheer, Josh Dela Cruz, die de neef van de oorspronkelijke gastheer van de vroege seizoenen uitbeeldt. Hoewel het niet zo iconisch was als dat van Steve, nam de acteur zijn rol opnieuw op en werkt nu bij de Blue Prints Detective Agency na zijn afstuderen aan de universiteit.

2 Geprobeerd te acteren op een thriller

Wie had gedacht dat we een voormalige presentator van Blue's Clues in een thrillerfilm zouden zien? Niemand deed dat, maar Burns heeft wel een acteerwaarde in The Flaming Lips' indie dystopische thriller Christmas on Mars in 2008. De Daytime Emmy-genomineerde acteur is ook verschenen in Law & Order, Homicide: Life on the Street, The Professionals en meer !

1 Steve Burns vierde het 25-jarig jubileum van 'Blue's Clues'

Dus, wat biedt de toekomst voor Blue's Clues? Eerder deze september vierde Nickelodeon het 25-jarig jubileum van de show door een Twitter-update te delen van Steve Burns en zijn opvolgers, Joe Donovan Patton en Josh de la Cruz. Ze sprongen allemaal op de nieuwste cross-gen TikTok-trend, zeiden gedag tegen elkaar en omhelsden elkaar aan het einde van de korte clip. "GenerationsTrend with the Blue's Clues hosts BluesClues25", luidt het bijschrift.

Fans op Twitter moeten in nostalgie zijn betrapt, want de tweet heeft tot nu toe meer dan 135.000 likes en 1, 5k reacties verzameld. Zouden we Steve Burns terug kunnen zien naar de show als de volwassen versie van zichzelf? Wie weet?

Aanbevolen: