Wie is het nieuwste castlid van Netflix'Never Have I Ever'seizoen 2, Megan Suri?

Wie is het nieuwste castlid van Netflix'Never Have I Ever'seizoen 2, Megan Suri?
Wie is het nieuwste castlid van Netflix'Never Have I Ever'seizoen 2, Megan Suri?
Anonim

Never Have I Ever van Netflix is momenteel bezig met het opnemen van zijn tweede seizoen, en hoewel we misschien niet weten welke verrassingen het komende seizoen zal brengen, weten we wel dat de productie nieuwe castleden heeft toegevoegd.

Afgelopen maandag kondigde Netflix aan dat Megan Suri de cast voor seizoen 2 zal vervoegen. Suri komt uit Downey, Californië, en acteert al sinds ze een kind was.

Ze is misschien nog geen grote naam, maar de 21-jarige heeft al geweldige acteercredits behaald. Suri was eerder te zien in ABC's Fresh Off the Boat en speelde de dochter van Mina, (Preity Zinta). Ze speelde ook in de speelfilm Valentijnsdag, HBO's The Brink en Netflix's Atypical.

Ze boekte haar eerste titelrol in de speelfilm The Miseducation of Bindu naast Priyanka Bose en David Arquette. Ze heeft zelfs op het podium gestaan met het beroemde Cirque De Soleil uit Montreal.

Op Never Have I Ever speelt Suri de rol van Aneesa, een nieuwe Indiase studente aan Sherman Oaks High, wiens zelfvertrouwen een onmiddellijke bedreiging zal vormen voor Maitreyi Ramakrishnans Devi.

Ramakrishnan zal haar hoofdrol opnieuw spelen als middelbare scholier Devi Vishwakumar, naast een terugkerende cast met onder andere Poorna Jagannathan, Richa Moorjani, Jaren Lewison, Darren Barnet, Lee Rodriguez en Ramona Young.

De show volgt het gecompliceerde leven van een hedendaags Indiaas-Amerikaans tienermeisje van de eerste generatie dat zich bezighoudt met kwesties als familie, seksualiteit en middelbare school. Er is nog geen aankondiging van een releasedatum, maar de opnames zijn aan de gang.

Aanbevolen: