Wie is het rijkste castlid uit seizoen 2 van 'Tiger King'?

Inhoudsopgave:

Wie is het rijkste castlid uit seizoen 2 van 'Tiger King'?
Wie is het rijkste castlid uit seizoen 2 van 'Tiger King'?
Anonim

Na een overweldigend eerste seizoen, is Tiger King van Netflix terug voor seizoen 2. Hoewel de show deze keer twee sterren te kort zal zijn, bewijst de trailer dat het hier nog steeds heel veel kleurrijke personages heeft om ons mee te nemen op een andere set van kronkels en bochten. Toen seizoen 1 Netflix bereikte tijdens de lockdown van 2020, trok het veel aandacht. Het verbazingwekkende leven van een tijgergeleider uit Oklahoma, genaamd Joe Exotic, gecombineerd met rivaliteit en drama met andere excentrieke personages, leek zowat iedereen te interesseren.

Nu is de docuserie.terug voor een tweede deel en op basis van de recent uitgebrachte trailers is er mogelijk meer misdaad in het spel. Hoewel de meeste castleden niet betaald werden, zoals gebruikelijk is bij documentaires, deden sommigen het al heel goed. Dit zijn de rijkste castleden van het nieuwe seizoen.

10 Jeff Lowe - $10 miljoen

Jeff Lowe kwam in de publiciteit vanwege zijn rol in Tiger King. Lowe nam ook deel aan de veroordeling van Joe Exotic, omdat in de show werd onthuld dat hij een FBI-informant was. Kort nadat Joe Exotic was gearresteerd en veroordeeld, werd Lowe de nieuwe eigenaar van The Greater Wynnewood Exotic Animal Park. Volgens zijn bio op de website van de dierentuin groeide hij op rond grote katten. Hij werkte ook met stuntartiesten Robbie en Evel Knievel en een reeks beroemde mensen. In de loop van zijn leven heeft hij een vermogen van $ 10 miljoen opgebouwd.

9 Mahamayavi Bhagavan Antle - $10 miljoen

Mahamayavi Bhagavan Antle, algemeen bekend als Doc Antle, is een particuliere dierentuinexploitant en een dierentrainer. Doc Antle werd beroemd door het fokken van verschillende exotische dieren, waaronder grote katten. Bij meerdere gelegenheden is hij betrapt op controverses over dierenmishandeling die in het nieuwe seizoen van Tiger King zouden kunnen worden onderzocht. Doc Antle richtte het Instituut voor sterk bedreigde en zeldzame soorten op, waar hij actief betrokken is bij maatregelen om zeldzame soorten te behouden. Hij doet het redelijk goed voor zichzelf, aangezien hij naar schatting 10 miljoen dollar waard is. Doc Antle verdiende het grootste deel van zijn geld met zijn werk als dierenverzorger achter de schermen van films.

8 Carole Baskin - $7 miljoen

Carole Baskin is een dierenrechtenactiviste die algemeen bekend staat als de CEO van een non-profitorganisatie die bekend staat als Big Cat Rescue. Baskin werd beroemd na haar optreden in Dancing With The Stars en Tiger King. Ze had een rivaliteit met Joe Exotic totdat hij later werd veroordeeld voor het inhuren van iemand om haar te vermoorden. Baskin heeft momenteel een geschat vermogen van $ 7 miljoen, waarvan ze de meeste heeft geërfd van haar overleden echtgenoot en een rechtszaak tegen Joe Exotic.

7 Rick Kirkham - $3 miljoen

Op dezelfde manier waarop Netflix Joe Exotic in de schijnwerpers zette, bracht het ook de andere castleden onder de aandacht van het publiek. Hoewel Rick Kirkham al een succesvolle journalist was, bracht zijn verschijning in de show hem naar nieuwe hoogten. In de loop der jaren was Kirkham betrokken geweest bij verschillende televisieprogramma's die zowel in de show als achter de schermen te zien waren. Enkele hiervan zijn The Oprah Winfrey Show, The Frozen Theatre en meest recent Surviving Joe Exotic. Kirkham heeft een geschat vermogen van $ 3 miljoen.

6 Howard Baskin - $1,5 miljoen

Howard Baskin is een Amerikaanse tv-persoonlijkheid en een grote kattenliefhebber. Ook was hij penningmeester, secretaris en voorzitter van de adviesraad bij de Big Cat Rescue. In de vroege stadia van zijn carrière begon Howard te werken in de financiële en strategische planningsindustrie. In de loop der jaren was Howard in staat om een behoorlijk aanzienlijk vermogen van $ 1 te verzamelen.5 miljoen.

5 John Reinke - $1,5 miljoen

John Reinke is de huidige dierenverzorger en manager van de dierentuin van Joe Exotic. Daarnaast is hij ook een professionele bungeejumper en allround waaghals. Reinke was niet bijzonder bekend bij het publiek tot zijn verschijning op Netflix's The Tiger King. Afgezien van het feit dat hij beroemd is geworden, heeft de docuserie hem ook een stuk rijker gemaakt, aangezien hij momenteel een nettowaarde van $ 1,5 miljoen heeft.

4 Marc Thompson - $1,5 miljoen

Marc Thompson is een Amerikaanse stemacteur die bekendheid verwierf door een reeks voice-overrollen. Hij landde zijn eerste rol in 1997, toen hij de rol van Jamie White speelde in de animatieshow Daria. Enkele van zijn andere films zijn Teenage Mutant Ninja Turtles, Star Wars: Legacy of the Force en Birdboy: The Forgotten Children. Thompson wordt momenteel geschat op $1,5 miljoen.

3 Joseph Allen Maldonado-Passage - $1 miljoen

In tegenstelling tot wat de meeste Tiger King-fans denken, werd Joseph Allen Maldonado-Passage alias Joe Exotic eigenlijk geboren met een zilveren lepel. De Amerikaanse televisiepersoonlijkheid en zakenman Joe Exotic zou naar verluidt $ 250.000 van zijn grootvader hebben geërfd. Naast de erfenis heeft Maldonado-Passage ook veel verdiend met zijn mobiele dierentuin met rapporten waarin staat dat hij maar liefst $ 23.500 per week verdiende.

Hij had op een bepaald moment in zijn leven ook een crowdfunding en zijn volgers zamelden ongeveer $ 17.000 voor hem in. In de loop der jaren is er echter veel veranderd, aangezien hij werd veroordeeld voor twee tellingen van huurmoord nadat was bewezen dat hij een complot had beraamd om Carole te vermoorden. Hij werd ook neergehaald voor een overvloed aan andere schendingen en werd veroordeeld tot 22 jaar gevangenisstraf. Momenteel wordt hij geschat op een vermogen van $ 1 miljoen.

2 John Finlay - $300, 000

Naast beroemd worden als personage in Tiger King, de Amerikaanse tv-persoonlijkheid, is John Finlay ook de ex-partner van Joe Exotic. Hij werkte ook tien jaar als president van Joe Exotic's park tot hij de functie in 2013 verliet. Finlay heeft een geschat vermogen van $300.000.

1 Kelcy Saffery - $50, 000

Kelcy Saffery was een van de eerste medewerkers in de dierentuin van Joe Exotic. Terwijl hij daar aan het werk was, werd Saffery aangevallen door een tijger en moest zijn arm worden geamputeerd. Zelfs daarna koos hij ervoor om terug te keren naar de dierentuin en zijn baan voort te zetten in plaats van in het ziekenhuis te blijven. Daarvoor diende hij in de Amerikaanse strijdkrachten en maakte hij reizen naar Afghanistan en Irak. Bij een reeks gelegenheden hebben kijkers Saffery verward als een vrouw. Aan de andere kant bleef hij er positief over met als doel meer bekendheid te geven aan de LGBTQ+-gemeenschap. Saffery wordt geschat op een waarde van $50, 000.

Aanbevolen: