Dit is wat je kunt verwachten van het nieuwste seizoen van 'Baki' op Netflix

Inhoudsopgave:

Dit is wat je kunt verwachten van het nieuwste seizoen van 'Baki' op Netflix
Dit is wat je kunt verwachten van het nieuwste seizoen van 'Baki' op Netflix
Anonim

Netflix heeft onlangs een aankondigingstrailer uitgebracht voor de volgende seizoenen van een van hun populaire anime-series, Baki. Het streamingplatform heeft op 20 mei de trailer vrijgegeven op het officiële YouTube-kanaal, getiteld Baki: The Great Raitai Tournament Saga. Dit seizoen gaat volgend seizoen verder waar het vorige seizoen was geëindigd. Netflix pakte de licentie op en vervolgde de serie waar de originele anime, getiteld Baki The Grappler, ophield. De originele anime-serie begon op 8 januari 2001 en eindigde met twee seizoenen op 25 mei 2002, en fans moesten wachten op een nieuw seizoen totdat Netflix zijn terugkeer in 2018 aankondigde.

Deze aankondiging kon niet op een beter moment komen, omdat veel mensen, vooral een groot deel van de anime-gemeenschap, honger hebben naar nieuwe releases, omdat ze bijna geen nieuwe inhoud meer hebben om naar te kijken. Het volgende seizoen zal op donderdag 4 juni op Netflix verschijnenth en ondanks dat de aankondigingstrailer slechts ongeveer 1 minuut en 45 seconden lang is, is er een ton om af te breken.

Wat te verwachten van seizoen 2

(Spoilers voor Baki seizoen één vooruit)

Ondanks dat dit de derde keer is dat Netflix nieuwe afleveringen van de show begint uit te brengen, is dit volgend seizoen officieel het tweede seizoen. Het laatste seizoen was opgedeeld in twee verschillende delen en had een groot gat tussen releases, het is onduidelijk of dit ook de manier zal zijn waarop dit komende seizoen zal worden uitgebracht

Afgaande op hoe het laatste seizoen werd uitgebracht, krijgen we waarschijnlijk elke week een nieuwe aflevering vanaf 4 juni, met een pauze tussen deel 1 en deel 2 ook waarschijnlijk.

Afbeelding
Afbeelding

Dit zal waarschijnlijk als een teleurstelling voor fans komen, omdat ze het hele verhaal graag in een of twee zittingen willen binge. Dit is waarschijnlijk een test van Netflix, want hoewel ze erom bekend staan hele seizoenen van hun originele inhoud tegelijk te laten vallen, hebben ze aangegeven te willen experimenteren met de oude stijl van het hebben van een releaseschema.

Story Speculatie

Wat het verhaal betreft, zal dit seizoen waarschijnlijk vergelijkbaar zijn met toernooibogen in andere animes. Dit seizoen zal ons ook meer inzicht geven in de fysieke conditie waarin Baki verkeert door vergiftiging in het afgelopen seizoen. Dit zal waarschijnlijk spanning toevoegen aan zijn wedstrijden in het Grote Raitai-toernooi, omdat hij niet op 100 procent zal zijn. Het toernooi is ook de manier waarop Baki zichzelf op de een of andere manier zal genezen, schijnbaar door zijn vechtlust nieuw leven in te blazen, maar we zullen moeten zien wat dat betekent in het nieuwe seizoen.

We zullen ook eindelijk te zien krijgen wat Baki's vader, Yujiro Hanma, kan doen in deze nieuwe serie. We hebben hem wel zien vechten in de anime-serie die begin jaren 2000 werd uitgebracht, maar niet in deze nieuwe, door Netflix geproduceerde serie. Dit nieuwe seizoen belooft ons wat actie van hem die er geweldig uit moet zien in deze nieuwe kunst- en animatiestijl.

Afbeelding
Afbeelding

We zullen ook meer zien van Muhammad Ali Jr., die ook de romantische rivaal van Baki zal worden, die vecht voor de genegenheid van Baki's vriendin Kozue. We zullen ook meer van zijn unieke 'Martial Art' te zien krijgen die we maar een paar momenten te zien kregen in het afgelopen seizoen toen hij werd geïntroduceerd. Hij is niet alleen een romantische rivaal, maar ook een rivaal voor Baki in het toernooi en de twee hebben zelfs zij aan zij getraind.

Dit volgende seizoen zit boordevol actie en zal ook terugkerende personages uit het vorige seizoen bevatten die aan het toernooi deelnemen. Dit geldt ook voor Oliver, de gevangene die de Amerikaanse regering gebruikt als premiejager. We hebben hem het vorige seizoen wel in actie gezien, maar meestal was hij gewoon redelijk moeiteloos andere mensen aan het stampen. Deze aankondigingstrailer laat zien hoe hij strijdt en schijnbaar met wat tegenslag wordt geconfronteerd, dus dit wordt een geweldig gevecht als we gaan zien wat hij echt kan.

Dorian, een van de ontsnapte gevangenen in de dodencel die hunkerde naar het gevoel van een nederlaag, zou er ook moeten zijn. Hoewel Dorian het afgelopen seizoen 'verslagen' werd, zal het interessant zijn om hem te zien vechten in deze nieuwe 'conditie' waarin hij zich bevindt.

Afbeelding
Afbeelding

Met zoveel actie en inzet in het toernooi, kan dit nieuwe seizoen niet snel genoeg komen.

Aanbevolen: