Dit is wat je kunt verwachten van Netflix' Never Have I Ever Created By Mindy Kailing

Dit is wat je kunt verwachten van Netflix' Never Have I Ever Created By Mindy Kailing
Dit is wat je kunt verwachten van Netflix' Never Have I Ever Created By Mindy Kailing
Anonim

Het volgende grote ding op Netflix kan heel goed Never Have I Ever zijn, een comedyshow die mede is gemaakt door Mindy Project-ster Mindy Kailing. Sinds de aankondiging heeft de serie veel aandacht gekregen met Kailing nog steeds scherp in comedy-tv. Positieve recensies van critici hebben bij voorbaat de basis gelegd voor goede kijkers van de show. De komedie werd uitgezonden op 27 april voor een stel gag-liefhebbers om te streamen op Netflix.

Om terug te keren naar de maker, Mindy Kailing's succesvolle voortdurende run op televisie kan heel goed de achtergrond naar voren brengen waarop de serie mogelijk is gebaseerd. Primetime Emmy genomineerd, Mindy heeft veel succesvolle ervaring met schrijven en acteren in shows als Four Weddings And A Funeral, Champion en The Office.

Haar ervaring past uitstekend bij haar nieuwste project, en het scenario zal ervoor zorgen dat de serie mijlenver weg blijft van de verveling. De show is misschien niet het meest effectief om je uit je longen te laten lachen, en dat probeert het ook niet te zijn. De grootmoedigheid en humoristische touch die kenmerkend is voor Mindy zijn echter niet minder dan een garantie voor een interessante stroom door de afleveringen.

De show zou losjes gebaseerd zijn op Kailings eigen leven, wat haar grote enthousiasme ervoor verklaart. Als een Indiaas-Amerikaans meisje van de eerste generatie is Devi's leven een achtbaanrit met niet-zo-ernstige complicaties waar ze steeds mee worstelt. Het coming of age-verhaal draait om Devi en haar vrienden die een strategie bedenken om populair te worden, een vriendje te vinden, hun maagdelijkheid te verliezen en de Amerikaanse droom te leven.

Herstellend van de verlamming die ze opliep na de dood van haar vader, omarmt Devi haar leven. Ze maakt deel uit van een familie die niet helemaal begrijpt waar ze precies mee bezig is, en haar vrienden willen de balans opschudden. Devi's adolescente humor wordt verondersteld de primaire smaak van de komedie te zijn, zoals gesuggereerd door de trailer. Bovendien verschuift de focus van pure komedie naar de grappige, emotionele beweging van het scenario, waardoor de serie een voorsprong heeft op andere shows die hetzelfde DNA delen.

Vrienden
Vrienden

De botsing tussen haar Aziatische en westerse waarden zal kijkers zeker verslaafd houden. Er is een wereld van verschil tussen de culturen, en dit is eerder het onderwerp geweest van enkele succesvolle sitcoms. Er zijn voorbeelden die de hierboven gegeven informatie bevestigen, Rajesh Koothrappali van The Big Bang Theory en Han Lee in Two Broke Girls.

De uiterst diverse cultuur van India past al dan niet in een geheel westerse Amerikaanse setting. Devi's familie en vrienden zullen nooit in dezelfde trein zitten. Dat is ook precies waar het probleem ligt.

Door het concept van de Mean Girls te verbeteren, brengt Never Have I Ever een prachtig angstig leven tot stand voor het blok van Netflix-komediefans. Is Devi er om ingeklemd te worden of om er een voor zichzelf te maken? De serie van 10 afleveringen probeert een antwoord te geven op ons conflict van het omarmen van traditie terwijl we open blijven voor de wereld. Het lijkt misschien iets dat je al hebt gezien, maar het feit dat het niet allemaal voor komedie is, is de opvallende factor. Warmte, goedheid en liefde in een leven gelaagd met komedie heeft zeker zijn allure.

Aanbevolen: