Netflix publiceert Wicked BTS-foto's van 'CAOS' seizoen 4

Inhoudsopgave:

Netflix publiceert Wicked BTS-foto's van 'CAOS' seizoen 4
Netflix publiceert Wicked BTS-foto's van 'CAOS' seizoen 4
Anonim

In de show van Roberto Aguirre-Sacasa, de maker van Riverdale, speelt Mad Men's Kiernan Shipka een donkere versie van de Sabrina Spellman, gespeeld door Melissa Joan Hart.

CAOS keert op 31 december terug voor een vierde en laatste seizoen. Fans zullen echter nooit een cross-over van Riverdale en CAOS te zien krijgen sinds Netflix de laatste show eerder dit jaar heeft geannuleerd.

'Chilling Adventures Of Sabrina' Drops Trailer en BTS Pictures

De streamer heeft gisteren (3 december) een uitgebreide, huiveringwekkende trailer uitgebracht.

Afgaande op de clip, lijkt het erop dat Sabrina te maken zal krijgen met een aantal angstaanjagende, realiteitsveranderende wezens. Zoals gewoonlijk heeft de hoofdpersoon de hulp van haar familie en vrienden nodig om de dag te redden - nog een laatste keer. Sabrina zal ook terug naar de hel afdalen om haar wederhelft, Sabrina Morningstar alias Queen of Hell, te bezoeken.

Maar er zal ook tijd zijn voor romantiek. Fans hebben zich afgevraagd of de romance tussen de jonge heks en Nick (Gavin Leatherwood) echt voorbij is.

"Sabrina Spellman, we zijn eindspel", vertelt hij haar in de trailer, terwijl hij de deur open laat voor hoop.

Naast de clip heeft Netflix ook enkele BTS-shots gepost om fans in de spookachtige bui te krijgen.

Shipka draagt een van de outfits die Sabrina in de trailer draagt terwijl ze met haar meest vertrouwde vrienden door de bibliotheek dwa alt. Ross Lynch, Jaz Sinclair en Lachlan Watson hernemen respectievelijk hun rollen als Harvey, Rosalind en Theo. Volgens de BTS-opnamen zal het drietal vrienden waarschijnlijk in de problemen komen om Sabrina te helpen.

Het engste moet nog komen, belooft de maker van 'CAOS'

Aguirre-Sacasa plaatste de trailer op zijn Twitter-pagina en beloofde fans dat het beste nog moet komen.

“We hebben echt de beste…en engste…voor het laatst bewaard”, schreef hij.

“Zoveel liefde voor deze cast, crew, schrijvers en fandom. In deel vier staan onze heksen en stervelingen tegenover de Eldritch Terrors. U bent van harte uitgenodigd voor het einde van alle dingen op 31 december 2020, voegde hij eraan toe.

Shipka plaatste ook twee foto's van de set op haar Instagram-account. Op een van de twee foto's lijkt ze in de hel te zijn als ze een doorschijnende, naakte jurk aantrekt met rode bloemenborduursels en een even karmozijnrode sluier.

Op een andere foto poseert ze met Leatherwood, waardoor geruchten de kop opsteken dat hun personages dit laatste seizoen weer bij elkaar zullen komen.

Chilling Adventures of Sabrina gaat op 31 december in première op Netflix

Aanbevolen: