Is seizoen 19 het laatste seizoen van 'Grey's Anatomy'?

Inhoudsopgave:

Is seizoen 19 het laatste seizoen van 'Grey's Anatomy'?
Is seizoen 19 het laatste seizoen van 'Grey's Anatomy'?
Anonim

Grey's Anatomy is het langstlopende medische drama op tv. Ondanks het vertrek van veel originele castleden, is de show al 17 jaar in de lucht. Het is ook verlengd voor een 19e seizoen. Nu veel fans de serie moe beginnen te worden, vragen ze zich af: zou dit het laatste seizoen van de show zijn? Dit is wat we weten.

Wat te verwachten van seizoen 19 van 'Grey's Anatomy'

Volgens ABC zal seizoen 19 "de steeds groter wordende wereld van de moderne geneeskunde verkennen door de ogen van geliefde terugkerende en nieuwe personages." Deadline meldde ook dat Ellen Pompeo terug zal zijn, samen met andere originele castleden, Chandra Wilson en James Pickens Jr. Andere fanfavorieten zoals Kim Raver, Camilla Luddington en Kevin McKidd zullen naar verwachting ook hun rol hernemen gezien hun contracten. Hoewel Pompeo het eens is met critici die zeggen dat de show geen verhaal meer te vertellen heeft, kreeg ze eigenlijk te horen dat het niemand iets kon schelen.

"Ik heb geprobeerd iedereen ervan te overtuigen dat het moet stoppen", zei de actrice over het "overtuigen" van iedereen om de serie af te ronden. "Ik heb het gevoel dat ik de supernaïeve ben die blijft zeggen: 'Maar wat gaat het verhaal worden, welk verhaal gaan we vertellen?' En iedereen zegt: 'Wat maakt het uit, Ellen? Het levert een miljard dollar op.'" Ze verdient ook $ 20 miljoen per jaar met het spelen van Meredith Grey. Als gevolg hiervan heeft Pompeo een totaal vermogen van $ 80 miljoen verzameld.

Maar ondanks dat ze de op twee na best betaalde tv-actrice in Hollywood is, gaf Pompeo toe dat het verblijf in Grey's haar carrière heeft beperkt. Ze verwacht niet eens dat ze veel banen zal krijgen als ze de show verlaat. "Waarschijnlijk geen films, ik heb geen filmcarrière", vertelde ze aan Audacy's Check In."Vroeger, als je zo lang op een netwerk zat, zou je letterlijk gedoemd zijn. Dat is absoluut niet meer het geval, dus ik zou waarschijnlijk niet per se films maken, maar ik zal waarschijnlijk wat streaming televisie doen."

Is seizoen 19 het laatste voor 'Grey's Anatomy'?

Op basis van de aankondiging van ABC lijkt het er niet op dat seizoen 19 het laatste van de show zou zijn. In 2020 vertelde netwerkpresident Karey Burke aan Deadline dat "Grey's Anatomy zal blijven bestaan zolang Ellen geïnteresseerd is in het spelen van Meredith Grey." Een jaar later suggereerde Craig Erwich, president van ABC Entertainment, ook dat de kijkcijfers van de show de toekomst van de hitserie zouden bepalen. "Grey's Anatomy blijft een juggernaut op het gebied van kijkcijfers. De fans waren dol op dit seizoen", zei hij over seizoen 17.

"Ik dacht dat Grey's Anatomy dit jaar echt fantastisch werk heeft geleverd door de verhalen te vertellen van alle frontliniehelden die de goede strijd (tegen) Covid vechten", vervolgde hij."We zullen Grey's Anatomy zo lang mogelijk gebruiken." Met jongere fans die de show nu pas ontdekken, is het mogelijk dat de show nog een paar seizoenen zal duren. En omdat Pompeo goed wordt gecompenseerd voor de klus, kan ABC gemakkelijk manieren vinden om de serie op te fleuren en het verhaal gaande te houden. Laten we hopen dat ze niet nog meer geliefde personages doden. Ze zouden ook moeten overwegen de terugkeer te regelen van vergeten personages zoals Joe de barman die plotseling uit de show verdween.

Wat fans echt voelen over 'Grey's Anatomy' seizoen 19

Veel fans zijn het eens met ABC - Grey's is "nog steeds een van de best beoordeelde shows op netwerktelevisie", ongeacht het feit dat de verhaallijnen binnenkort opraken. "Slecht voorbeeld, maar ik denk dat het betrekking heeft… Ik kijk nog steeds naar The Walking Dead wanneer het nieuwe seizoen op Netflix verschijnt", legt een Redditor uit. "Ik heb een paar seizoenen meegemaakt en veel van de coole personages zijn gestorven of ontvoerd, maar ik weet het niet, ik blijf gewoon kijken. Het is gewoon hersenloze tv. Hetzelfde met Grey's." Ouch. Maar ze hebben een punt.

Wat de nieuwe fans betreft, ze zijn oprecht enthousiast over seizoen 19. "Ik begon het een paar jaar geleden te kijken. Ik kijk het gemengd met andere shows", schreef een andere fan. "Op S10 nu, en ik ben van plan om helemaal door te komen. Hoewel ik nog 8 seizoenen heb om door te branden, heb ik het gevoel dat ik 18 zal bereiken en hoop dat 19 eraan komt (of is gekomen tegen de tijd dat ik get there lol). Het is geenszins een 'geweldige show', maar het is een grote troost." We zijn er zeker van dat ABC een formule heeft voor die comfortfactor.

Een probleem is echter dat fans beginnen te denken dat Pompeo een slechte actrice is. Ze denken dat ze waarschijnlijk uitgeput is door zo lang in de show te zijn geweest. Maar ondanks dat haar personage "bijna geen directe invloed heeft op de complotten in het hoofdziekenhuis", vermoeden fans dat Pompeo "alle hefboomwerking en meer macht" heeft om vanaf nu elk jaar opnieuw over haar contract te onderhandelen. Ze denken dat ze "het waarschijnlijk niet erg vindt om $ 20 miljoen per jaar te verdienen" en dat "je 19 seizoenen van een hitshow niet kunt kloppen [omdat] veel acteurs daarvoor zouden sterven."

Aanbevolen: