Jennifer Lopez publiceert haar epische paaldansscène ter gelegenheid van een jaar sinds de release van 'Hustlers

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez publiceert haar epische paaldansscène ter gelegenheid van een jaar sinds de release van 'Hustlers
Jennifer Lopez publiceert haar epische paaldansscène ter gelegenheid van een jaar sinds de release van 'Hustlers
Anonim

Jennifer Lopez gaf een meeslepend optreden als Ramona Vega Hustlers; geregisseerd door Lorene Scafaria, met een verhaal over een groep strippers die rijke NYC-mannen oplichten. De in Bronx geboren artiest werd genomineerd bij de Golden Globes voor beste vrouwelijke bijrol, maar verloor van Kathy Bates. Lopez werd ook afgekeurd bij de Oscars, wat online opschudding veroorzaakte met fans die de Academie ervan beschuldigden de zanger en andere artiesten - waaronder Adam Sandler - die niet in de eerste plaats bekend stonden om hun dramatische rollen, geen eerlijke kans te geven.

Jennifer Lopez en haar 'krankzinnige' paaldans

De film van Scafaria, uitgebracht op 13 september vorig jaar, werd geprezen door zowel kijkers als critici, met waardering voor de met sterren bezaaide ensemblecast, waaronder ook Constance Wu, Keke Palmer, Lili Reinhart en cameo's van Cardi B, Lizzo, en Usher.

De eerste ontmoeting tussen Wu's personage Destiny en Lopez' Ramona vindt plaats in de stripclub waar ze allebei werken. Ramona is de ster van de plaats, geliefd bij alle stamgasten, en het duurt niet lang om te begrijpen waarom. Terwijl Ramona danst op Fiona Apple's Criminal en extatische klanten dollarbiljetten naar haar gooien, is Destiny absoluut gebiologeerd.

En net als Destiny was de crew op de set onder de indruk van de vaardigheden van Lopez. In haar Instagram-verhalen deelde Lopez een clip waarin de momenten werden vastgelegd nadat ze de nu beroemde paaldansroutine had uitgevoerd, waarvoor de zangeres twee maanden voorafgaand aan het filmen moest trainen met een Cirque Du Soleil-artiest Johanna Sapaki.

In de video feliciteert Scafaria Lopez en zegt dat de paaldans er "onwerkelijk" en "krankzinnig" uitzag.

“Het zag er zo verdomd goed uit”, voegde de filmmaker eraan toe.

“Oké, ik heb zin om een beetje te huilen”, zei Lopez in de camera.

Jennifer Lopez Pole danste in de Super Bowl

De paaldans werd zo populair dat J. Lo het opnam in haar rustshow tijdens de Super Bowl in februari 2020. Lopez en de Colombiaanse popsensatie Shakira waren de headliner van de populaire gokkast tijdens de wedstrijd tussen Kansas City Chiefs en San Francisco 49ers.

Hun halftime-show ging de geschiedenis in als een mooie, sexy viering van Latijns-Amerikaanse muziek en het was zo'n hoogstaand optreden dat het vier Emmy-nominaties opleverde, waaronder Outstanding Variety Special (Live). De show kreeg ook nominaties voor Outstanding Directing, Outstanding Lighting Design/Lighting en Outstanding Music Direction For A Variety Special.

Dansshow World Of Dance, waar Lopez als jurylid optreedt, sleepte ook een nominatie binnen voor Outstanding Choreography For Variety Or Reality Programming.

Aanbevolen: