A-Rod publiceert over zijn perfecte dag te midden van geruchten dat hij en Jennifer Lopez voorbij zijn

Inhoudsopgave:

A-Rod publiceert over zijn perfecte dag te midden van geruchten dat hij en Jennifer Lopez voorbij zijn
A-Rod publiceert over zijn perfecte dag te midden van geruchten dat hij en Jennifer Lopez voorbij zijn
Anonim

Zijn ze samen? Wat is er gaande? Wie heeft het uitgemaakt met wie? Alex Rodriguez heeft al weken niets Jennifer Lopez-gerelateerd gepost en we kunnen hetzelfde zeggen voor J-Lo in termen van haar A-Rod-berichten. Volgens Yahoo News werkt het stel momenteel aan dingen om dingen te redden. In feite maakte A-Rod een groot gebaar om J-Lo's aandacht te krijgen, "Alex blijft toegewijd aan het werken aan dingen met Jennifer", verzekerde de bron de fans. "Het was belangrijk voor Jennifer dat Alex op een openbare manier naar voren kwam en zijn toewijding aan haar toonde met een reis om haar te zien terwijl ze aan het werk was. Jennifer waardeert grote gebaren zoals deze. Alex zal proberen om daarheen te komen vanuit Miami als vaak als zijn schema het toelaat."

Voorlopig zwijgt Alex over wat er tussen de twee gaande is. Gezien zijn recente inhoud op IG, probeert hij zo positief mogelijk te blijven, met berichten die bedoeld zijn om zijn volgers te inspireren, zoals het recente Joe Torre-verhaal: "De grote Joe Torre leerde me dat als je wilt dat er grote dingen gebeuren, je moet beginnen door klein te denken. Kleine dingen goed uitvoeren kan de katalysator zijn voor veel grotere dingen.. Het werkte voor mij in honkbal, en hetzelfde geldt in het bedrijfsleven en in het leven. MondayMotivatie"

Hij blijft bij dat thema en beschrijft onlangs zijn perfecte dag. Vreemd genoeg was er geen sprake van J-Lo.

De perfecte woensdag

Het lijkt erop dat A-Rod momenteel ondanks alle geruchten niet al te erg lijdt. Hij besprak onlangs een perfecte dag, met golf, training en werk: "Vandaag was mijn idee van een perfecte woensdag: • Trein • Werk • Golf vs ATM-machine @nicksilva17 • Zwembad • Diner • Ga door met het kijken naar "Edelachtbare" (iedereen anders gek op deze show?!)."

J-Lo lijkt het zelf verdomd goed te doen, door onlangs op Instagram te posten dat ze "on top of the world" is. Het paar doet misschien hun uiterste best om de relatie te redden, in tegenstelling tot wat anderen in het begin zeiden. Op zijn minst lijkt het alsof ze niet bij de dingen blijven stilstaan en wat quality time samen achter de schermen doorbrengen.

Aanbevolen: