Blake Lively publiceert Taylor Swift-referentie na video-release

Inhoudsopgave:

Blake Lively publiceert Taylor Swift-referentie na video-release
Blake Lively publiceert Taylor Swift-referentie na video-release
Anonim

Blake Lively heeft een van de slogans van haar vriend Taylor Swift geleend na de release van de video van 'I Bet You Think About Me (Taylor's Version)'.

Het nummer is niet eerder uitgebracht en is opgenomen in Swift's heruitgave van haar album 'Red' uit 2012. Levendig regisseerde en schreef de video samen met Swift, en de zanger speelt in de korte film samen met 'Whiplash'-acteur Miles Teller.

Blake Lively zegt dat ze 'niet veel aan de hand heeft' na het succes van Taylor Swift's video

Na de release van de video plaatste Lively een foto van zichzelf terwijl ze deed alsof ze in een urinoir plast met het bijschrift "Er gebeurt momenteel niet veel".

Swift heeft die zin al eerder gebruikt, door hem op sociale media te plaatsen vlak voordat een groot project werd aangekondigd. Ze deed het beroemd voordat ze haar album 'folklore' uitbracht in 2020.

In de video voor de brutale breakup-ballad speelt Teller de rol van Swift's ongelukkige muze, een arrogante, onuitstaanbare man - met een nog onuitstaanbare vriendenkring, zo lijkt het - die is gedumpt en haatdragend is in de slechtst mogelijke manier: schaduw werpen op de auteur, "krankzinnig" omdat hij een lied over hem heeft geschreven.

Live regisseert een bruiloft die fout is gegaan, met Teller als de bruidegom die zijn geloften in de spiegel oefent terwijl hij probeert ze echt te laten klinken. Swift verschijnt in meerdere rollen en draagt het gebruikelijke rood dat vereist is voor dit album.

Ten eerste is ze een serveerster, die de pompeuze ceremonie verwoest. Later verschijnt ze in een rode jurk naast de bruidstaart, neemt een ongeoorloofde eerste hap en verpest die ongerepte botercrème-creatie. Ten slotte trekt ze een trouwjurk aan tegenover het personage van Teller en ten slotte, zoals de Swift-fans weten en liefhebben, omhelst ze haar gitaar om de laatste regels te leveren en heeft ze het laatste woord van deze spectaculaire verwijdering.

De video is mede geschreven door Lively en Swift en ging in première op 15 november. De zangeres deelde deze op haar sociale kanalen en publiceerde ook outtakes van Lively-regie. De ballad, voor het eerst geschreven in 2012, maar nooit opgenomen tot voor kort, is een duet van Swift en countrymuzikant Chris Stapleton.

'All Too Well (Taylor's Version)' Sterren Sadie Sink en Dylan O'Brien

Slechts een paar dagen geleden regisseerde Swift de video voor All Too Well met in de hoofdrol Stranger Things en Fear Street-actrice Sadie Sink en Teen Wolf alum Dylan O'Brien als koppel in een relatie met een groot leeftijdsverschil.

Het gerucht gaat dat het nummer gaat over Swift's korte relatie met acteur Jake Gyllenhaal. De twee dateerden van 2010 en het gerucht gaat dat hij misschien nog steeds de rode sjaal van Swift heeft, degene over wie ze zingt in het lied en in de video verschijnt.

De artiest heeft dit jaar een versie van tien minuten uitgebracht, met vier nieuwe secties, waaronder een over hem die haar op haar 21e verjaardag laat staan.

Aanbevolen: