Zo ziet Charlie uit 'Jack Frost' er nu uit

Zo ziet Charlie uit 'Jack Frost' er nu uit
Zo ziet Charlie uit 'Jack Frost' er nu uit
Anonim

In 1998 schitterden Michael Keaton en Kelly Preston in 'Jack Frost'. Ze speelden een man en vrouw (de man ontmoet een vroegtijdig einde en wordt nieuw leven ingeblazen als een sneeuwman), en hun zoon was een schattig kind genaamd Charlie.

Charlie was eigenlijk Joseph Cross, een 12-jarige die net aan zijn acteercarrière begon. In feite, vlak voordat Joseph Michaels zoon speelde in 'Jack Frost', deelde het paar ook het scherm in 'Desperate Measures', dat in hetzelfde jaar uitkwam.

Fans weten dat Keaton onlangs in 'Batman' was, hoewel hij de laatste tijd uit het zicht lijkt te zijn verdwenen. Maar wie was de kind-acteur Charlie, en wat heeft hij gedaan sinds die noodlottige film (die volledig in de box-office werd gebombardeerd)?

Zoals IMDb benadrukt, had Joseph ook een paar rollen voor 'Jack Frost'. Hoewel 'Jack Frost' het niet zo goed deed (critici hadden er een hekel aan), leek het niet Cross's optreden te zijn dat het probleem was. Het was waarschijnlijk een film uit de jaren 90 waar de hoofdrolspelers ook spijt van hadden.

Uiteindelijk noemden critici Josephs acteerwerk in 'Running with Scissors' een paar jaar later zijn 'doorbraakrol'. Sindsdien heeft Joseph consistent acteerwerk gehad, maar hij heeft ook een aantal films geproduceerd. Terwijl hij vrij constant in Hollywood rondhing, en hij ook begon te regisseren.

Het punt is dat regisseren is wat Joseph altijd al heeft willen doen. In feite schreef hij voor Talkhouse over het onderwerp van zijn regiedebuut, 'Summer Night'. Terwijl de acteur-regisseur uitlegde dat hij het geluk had veel connecties in de industrie te hebben, was de enige uitdaging de financiering.

'Summer Night' was meer een indiefilm dan een kaskraker, en hoewel Cross een uitstekende cast wist te bemachtigen (inclusief Victoria Justice, Ellar Coltrane, Lana Condor en anderen), was het geld niet beschikbaar vooraf.

Alles kwam eindelijk samen voor Joseph rond de tijd dat zijn dochter werd geboren, schreef hij, dus ze was soms op de set terwijl hij aan het filmen was. Het duurde dagen van 13 uur, legde Cross uit, en toen hun financier hen spookte, begon hij creditcardschulden op te bouwen om de zaken in beweging te houden.

Het bleek dat de 'financier' helemaal geen geld had, en de film van Joseph flopte. Maar toen hij de crew liet weten dat ze moesten stoppen met filmen (de Screen Actors Guild eiste het nadat ze hun geld niet hadden gekregen), deden ze allemaal hun best om het te laten gebeuren. De acteurs, stuntcoördinator, cameraman, kostuumontwerper en meer hielpen allemaal mee om de film te financieren.

Het feit dat ze in de film van Cross geloofden, is een soort bewijs van het soort acteur en regisseur dat hij is, maar het benadrukt ook dat hij ook een behoorlijk coole kerel is. Niet slecht voor een kind dat begon als kindsterretje in een film die flopte!

Aanbevolen: