Zendaya deelt BTS-stills voor de speciale aflevering 'Euphoria' voorafgaand aan de première

Inhoudsopgave:

Zendaya deelt BTS-stills voor de speciale aflevering 'Euphoria' voorafgaand aan de première
Zendaya deelt BTS-stills voor de speciale aflevering 'Euphoria' voorafgaand aan de première
Anonim

De controversiële coming of age-serie heeft veel kritiek gekregen, omdat het thema's als naaktheid, geweld en drugsgebruik onder jongeren grafisch weergeeft. Het is een remake van de originele Israëlische serie, maar ook deze schetst een angstaanjagend beeld van de echte verschrikkingen van verslaving. De ongelooflijk getalenteerde cast van Euphoria heeft furore gemaakt met hun indrukwekkende optredens, en fans kunnen er geen genoeg van krijgen.

De serie is bekritiseerd, maar er is ook lof, met Zendaya's vertolking van Rue in de serie die haar al een Emmy heeft opgeleverd, waardoor ze de jongste acteur is die er ooit een heeft gewonnen in de categorie drama.

Een kijkje achter de schermen bij HBO's Euphoria

Na de Emmy's van dit jaar kondigde HBO aan dat Euphoria een verlenging zou krijgen, en een tweede seizoen was in orde! Er werd onthuld dat er twee nieuwe "bridge"-afleveringen in de maak zijn, met een beperkt aantal mensen (vanwege filmbeperkingen).

Terwijl de eerste speciale aflevering een paar dagen geleden in première ging op HBO Max, luisterde de rest van de wereld naar het gisteravond op HBO. In afwachting van de première deelde Zendaya enkele foto's die lijken te zijn vastgelegd door de acteur zelf, die de cast op verschillende momenten achter de schermen ziet.

Op de foto's zie je Hunter Schafer, die Jules speelt in de serie, en Ali aka Colman Domingo, samen met een paar leden van de filmploeg.

De eerste aflevering speelde zich af in de nasleep van de seizoensfinale, waar Jules (Hunter Schafer) Rue (Zendaya) op het treinstation verlaat, waardoor ze terugv alt.

De teaser volgt Rue terwijl ze haar hoofd probeert te houden rond alles wat ze doormaakt, voordat ze Ali tegenkomt, een man die ze eerder ontmoette tijdens een Narcotics Anonymous-bijeenkomst.

De aflevering van een uur verschuift de focus niet van de Rue en Ali en vult de minuten met meeslepende teksten en uitvoeringen. Het sleept niet mee, verveelt de kijker geen minuut en blijft zich ontrafelen als een beklijvend verhaal van een verdwaald meisje.

De premièredatum voor de tweede bridge-aflevering is nog niet bevestigd door het netwerk, maar fans denken dat deze ergens volgende week zal aankomen.

Aanbevolen: