Netflix deelt BTS-foto's van Condor & Han voor de première van 'To All The Boys 3

Inhoudsopgave:

Netflix deelt BTS-foto's van Condor & Han voor de première van 'To All The Boys 3
Netflix deelt BTS-foto's van Condor & Han voor de première van 'To All The Boys 3
Anonim

Het derde en laatste hoofdstuk in de tiener-romcom-franchise gaat morgen (12 februari) in première. Hoofdpersoon Lana Condor zal de rol van Lara Jean Covey hernemen en de heldin uitbeelden die is geschreven door bestsellerauteur Jenny Han.

De acteur en de schrijver zijn meer dan alleen maar medewerkers, zoals de schattige foto's van hun vriendschap bewijzen.

Netflix markeert 'To All The Boys 3' aftellen met foto's van Lana Condor en Jenny Han

“3 geweldige films

2 Getalenteerde artiesten

1 Incredible Friendship, het Twitter-account van het streamingplatform ondertitelde drie kiekjes van Condor en Han.

Hun band gaat ver terug tot het castingproces voor To All The Boys I've Loved Before, die in 2018 in première ging. Han pleitte er zelfs voor dat Condor de rol van Lara Jean zou spelen.

"Ik ben gewoon zo trots op haar", zei Jenny in een interview met Popsugar over haar vriendschap met Lana.

"Ze is gewoon een komeet. Ik denk dat ze gewoon geweldige dingen gaat doen, en ik zal altijd haar grootste fan blijven. Ik wil alleen dat ze gelukkig is en projecten doet die haar gelukkig maken."

Bijna tijd voor 'To All The Boys: Always And Forever, Lara Jean'

In de eerste film realiseert Lara Jean zich dat alle geheime brieven die ze door de jaren heen aan haar verliefden heeft geschreven, zijn verstuurd. Om de ex-vriend van haar zus Josh - een van haar verliefden - weg te jagen, beginnen Lara Jean en de populaire student Peter (Noah Centineo) met nepdating.

Condor keerde terug als Lara Jean in To All The Boys: P. S. I Still Love You, uitgebracht in 2019. De film concentreert zich op haar relatie met Peter, evenals haar vriendschap John Ambrose McLaren (Jordan Fisher), een van haar vroegere verliefdheden.

Always and Forever ziet Condor in de rol van een laatste hoofdstuk, terwijl haar personage en Peter bijna naar de universiteit gaan. De druk om grote beslissingen te nemen kan hun relatie op zijn kop zetten, omdat ze moeten uitzoeken wat ze echt willen.

De officiële synopsis luidt: Terwijl Lara Jean Covey zich voorbereidt op het einde van de middelbare school en het begin van de volwassenheid, leidt een paar levensveranderende reizen haar ertoe om opnieuw te bedenken wat het leven met haar familie, vrienden en Peter zal zijn. eruit zien na het afstuderen.”

To All The Boys: Always and Forever, Lara Jean gaat op 12 februari in première op Netflix

Aanbevolen: