‘Euphoria’-fans maken zich zorgen om Jules na de nieuwe teaser van de speciale aflevering

Inhoudsopgave:

‘Euphoria’-fans maken zich zorgen om Jules na de nieuwe teaser van de speciale aflevering
‘Euphoria’-fans maken zich zorgen om Jules na de nieuwe teaser van de speciale aflevering
Anonim

Nadat de eerste aflevering rond Zendaya's personage Rue in première ging in december, zal de tweede Jules volgen tijdens de feestdagen en haar zien worstelen zonder Rue.

Hunter Schafer, die haar acteerdebuut maakte in de serie, staat in de schijnwerpers in de trailer van de nieuwe speciale Euphoria-aflevering, getiteld "Fk Everyone Who's Not A Sea Blob". Zoals altijd levert de acteur een boeiende uitvoering, maar de intensiteit van de trailer baarde fans van het personage zorgen.

Een blik op het roerige verleden van Jules

De aflevering heet ook wel Deel 2: Jules en zal het personage van Schafer volgen tijdens de kerstvakantie, terwijl ze onder andere terugkijkt op het afgelopen jaar en haar vriendschap met liefdesinteresse Rue.

De trailer is een enorme montage van de herinneringen van haar personage en geeft een glimp van Jules' moeilijke jeugd. Jules lijkt duidelijk overstuur te zijn over iets, en of Rue's beslissing om op het laatste moment uit hun plannen te stappen er iets mee te maken had, is nog steeds een raadsel.

“Rue was het eerste meisje dat niet alleen naar me keek. Ze heeft me echt gezien', hoort Jules in de trailer zeggen.

Fans nemen aan dat er momenten zijn in de trailer waar Jules wordt gezien met Jacob Elordi's personage Nate, die een angstaanjagende schurk is en gemakkelijk de slechtste persoon in de show.

"Was dat Nate?" een fan schreef in de reacties.

Het vorige seizoen zag Nate Jules catfishen door zich voor te doen als iemand anders, dus het zou een beetje bizar zijn als ze op de een of andere manier samen zouden eindigen.

"Ik hoop dat er geen enkele vorm van romantiek tussen hen zal zijn, want ik haat het als ze de relatie tussen de pester en het slachtoffer romantiseren…" deelde een andere fan.

Rue en Jules moeten nog steeds de dingen doornemen en zien waar ze staan nadat Rue haar heeft achtergelaten op het treinstation en haar trein heeft zien vertrekken. De speciale aflevering zal naar verwachting focussen op hoe Jules over de situatie denkt, zoals de vorige deed voor Rue.

Hunter Schafer heeft de aflevering mede geschreven en geproduceerd met Euphoria-showrunner Sam Levinson, wiens volgende project Malcolm & Marie van Netflix is.

Deel 2: Jules gaat op 24 januari om 21.00 uur in première op HBO Max.

Aanbevolen: