Black Panther'-fans hebben gemengde reacties op het personage van Chadwick Boseman dat niet wordt herschikt

Inhoudsopgave:

Black Panther'-fans hebben gemengde reacties op het personage van Chadwick Boseman dat niet wordt herschikt
Black Panther'-fans hebben gemengde reacties op het personage van Chadwick Boseman dat niet wordt herschikt
Anonim

Black Panther 2 komt eraan, maar Disney zal het personage van Chadwick Boseman niet opnieuw casten; de koning van Wakanda.

Sinds het vroegtijdig overlijden van Chadwick Boseman, vragen Marvel-fans zich af of zijn superheldpersonage door een andere acteur zou worden gespeeld. Hoewel het herschrijven van een personage in het verleden niet moeilijk was voor Marvel, waren sommige fans van Boseman bang dat dit een gebrek aan respect voor zijn nalatenschap zou betekenen.

Marvel-fans hebben vaak toegegeven dat Black Panther arriveerde in een tijd waarin de wereld wedijverde om meer vertegenwoordiging in de studio's casting voor superhelden, en de indrukwekkende prestaties van Chadwick Boseman maakten een groot verschil. Disney bleef het langst de details voor de vervolgfilm stijf dichtknijpen, totdat de line-up voor toekomstige projecten vandaag werd onthuld.

Dus, wat gebeurt er met de film zonder zijn titulaire held? En wat vinden fans ervan?

Disney eert de erfenis van Chadwick Boseman

Disney maakte de aankondiging na de onthulling van de derde film in de Ant-Man-franchise, Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

"Ter ere van Chadwick Boseman's nalatenschap en vertolking van T'Challa, @MarvelStudios zal het personage niet herschikken", deelde Disney op Twitter. Ze deelden de nieuwe film in plaats daarvan, "verken de wereld van Wakanda en de rijke personages geïntroduceerd in de eerste film."

De beslissing leidde tot gemengde reacties van fans, die teleurgesteld waren dat het personage in de toekomst nooit volledig zal worden verkend.

Sommige fans geloven dat de beslissing hem niet eert

Black Panther-fans stroomden naar Twitter om hun mening te delen over Disney's beslissing om het personage niet te herschikken.

Terwijl sommigen opgelucht waren om het te horen, en deelden dat de beslissing van T'Challa "een symbool en niet alleen een personage" maakte, dachten sommige fans dat Disney een baanbrekende superheld kwijt zou raken die de wereld betekende aan hen.

"Dat is zo achterlijk voor mij", schreef een gebruiker.

NYT-bestsellerauteur Frederick Joseph deelde: "Er zijn veel verhalen die Marvel kan vertellen over Wakanda terwijl het de nalatenschap van Chadwick als de verloren koning eert"

Grammy-winnende muziekproducent Alex Medina schreef: "Ik denk dat dit de juiste zet is."

Marvel heeft zelden personages herschikt, met de duidelijke uitzonderingen van Mark Ruffalo als The Hulk en Don Cheadle als War Machine.

Hun beslissing om de pioniersrol van Chadwick Boseman te eren, werd gewaardeerd door trouwe fans van de acteur en de film, die geloven dat de wereld van Wakanda kan doorgaan met kijkers die T'Challa herinneren door de man die ooit zijn rol zo speelde ongelooflijk.

Aanbevolen: