Twitter heeft gemengde reacties na het laatste bericht op sociale media van Kim Kardashian

Twitter heeft gemengde reacties na het laatste bericht op sociale media van Kim Kardashian
Twitter heeft gemengde reacties na het laatste bericht op sociale media van Kim Kardashian
Anonim

Socialite Kim Kardashian vierde "flashback Friday" met een foto van haar op een feest dat ze bijwoonde. Ondertiteling van haar Twitter-bericht met "Ik mis officieel het uitgaan! FBF", Twitter had een breed scala aan opmerkingen. Helaas leken de meeste opmerkingen niet positief te zijn.

De beroemdheid staat erom bekend altijd op de grootste evenementen en heetste feesten te zijn, en is tijdens het begin van de COVID-19-pandemie op evenementen verschenen. Sommigen geloven dat Kardashian hypocrisie aan de dag legt en hebben haar ervan beschuldigd sinds het begin nooit veiligheidsprotocollen te hebben gevolgd. Ze hebben gebruikers er ook aan herinnerd dat ze onlangs de Donda-luisterparty's van Kanye West bijwoonde.

Aan de andere kant heeft Instagram niets dan liefde voor de foto getoond. Een Instagram-gebruiker die op de foto reageerde, zei: "Geen zorgen, Kim, je bent het leven van elk feest." Kort daarna merkte een andere gebruiker op: "Ik hoop dat 2021 zoveel beter zal zijn."

De geposte foto zou volgens Instagram afkomstig zijn van een evenement in verband met The Saint Pablo Tour. De tour was ter ondersteuning van West's zevende solo-studioalbum en liep van aug. 2016 tot november 2016. Andere beroemdheden op de foto zijn onder meer Ariana Grande, Hailey Bieber en Kardashian's zussen Kendall Jenner en Kylie Jenner.

Een van de problemen die op sociale media naar voren werden gebracht met betrekking tot haar uitgaan, was de aanwezigheid van haar en haar kinderen op West's Donda-luisterfeesten. Voor een van de feesten plaatste ze foto's op sociale media van haar en haar kinderen op een van de feesten. Later plaatste ze foto's van haar op West's laatste luisterfeestje op sociale media, waaronder een op het podium in een trouwjurk.

Buiten de luisterfeestjes van Donda heeft Kardashian niet zoveel evenementen bijgewoond als gewoonlijk. Ze is echter weer gaan reizen en plaatste foto's van haar en haar vrienden die in juni 2021 op vakantie waren in Italië. Het is echter niet bekend of haar kinderen met haar meegingen.

Kardashian heeft meerdere keren oudere foto's gepost, ook voor 'flashback Friday'. Een van die foto's die echter de meeste publiciteit kreeg, was haar foto met West en voormalig president Barack Obama. Hoewel iedereen lachte, droeg de beroemdheid een outfit die sommige gebruikers op Instagram een beetje riskant vonden.

Na het bericht reageerden duizenden gebruikers op Instagram op de foto en bekritiseerden ze haar outfitkeuze. Een gebruiker zei zelfs: "ze ziet er naakt uit met haar vaders jas aan." Andere gebruikers bekritiseerden haar ook voor onderkleding en zeiden dat ze een beha moest dragen.

Vanaf deze publicatie is er geen nieuws over het volgende evenement dat Kardashian zal bijwonen. Geruchten blijven echter speculeren dat zij en West zich hebben verzoend na hun scheiding. De ster zal ook een nieuw familielid verwelkomen na de aankondiging van de zwangerschap van Kylie Jenner.

Aanbevolen: