Elk MCU-personage dat is herschikt (tot nu toe)

Inhoudsopgave:

Elk MCU-personage dat is herschikt (tot nu toe)
Elk MCU-personage dat is herschikt (tot nu toe)
Anonim

Helaas zal Black Panther van Chadwick Boseman niet terugkeren naar filmschermen, en het lijkt erop dat de rol niet opnieuw zal worden gegoten. Zijn kijk op de rol was iconisch en het lijkt de juiste zet.

Voor veel andere rollen en personages in de MCU zijn Marvel Studios en zijn verschillende partners echter veel minder omzichtig geweest als het gaat om het wisselen van de acteur die hen portretteert - hoewel het multiversum betekent dat de deur terug naar binnen kan nog steeds wees open.

Zelfs de titelrol is blijkbaar niet veilig als het gaat om het schuifelen rond het personeel dat deel uitmaakt van de MCU.

8 Terrence Howard voelde zich onrecht aangedaan door zijn vervanging

Terrence Howard
Terrence Howard

Het lijkt vreemd gezien wat er sindsdien is gebeurd, maar Terrence Howard was de best betaalde acteur in de cast van Iron Man. In een radio-interview zei Howard dat hij hoorde over zijn vervanging in Iron Man 2 met Don Cheadle door erover te lezen op internet. In Hollywood werd bekend dat, gezien het feit dat Robert Downey Jr. begrijpelijkerwijs om een hoger salaris vroeg, net als Gwyneth P altrow, de salariseisen van Howard - die contractueel een verhoging van $ 5 miljoen bevatten - gewoon niet konden worden ingewilligd.

7 Drie acteurs hebben Howard Stark gespeeld

MCU Howard Stark
MCU Howard Stark

Howard Stark, Tony's vader, verschijnt voor het eerst in Iron Man. De woordeloze rol ging naar acteur Gerard Sanders. Omdat het zo'n klein onderdeel was, was er misschien geen uitleg nodig waarom hij werd vervangen door John Slattery in Iron Man 2.

Slattery zou de rol opnieuw opnemen in Captain America: Civil War en Avengers: Endgame. Als het echter om de Agent Carter-serie ging, had Marvel een veel jongere acteur nodig en koos hij voor Dominic Cooper. Ze hadden allemaal een strak en goed uiterlijk en een serieuze houding voor de rol.

6 Edward Norton's beurt toen de Hulk kort was

Edward Norton Hulk
Edward Norton Hulk

The Incredible Hulk werd overschaduwd door het grote succes van Iron Man, beide uitgebracht in 2008. Met in de hoofdrol Edward Norton in de titelrol, viel het publiek tegen. Terwijl de eindcreditscene Tony Stark bevat - en een hint naar directe toegang tot de MCU - zou dat idee, en Norton's versie van Bruce Banner/Hulk, worden geschrapt. De verklaring van Marvel leek te duiden op een minder dan collaboratieve filmomgeving, terwijl Norton beweerde dat hij niet aan één rol gebonden wilde zijn. Voer Mark Ruffalo in en de rest is geschiedenis.

5 Het is moeilijk om Thanos te onthouden, behalve zoals gespeeld door Josh Brolin

Thanos MCU
Thanos MCU

Hoe gedenkwaardig Josh Brolin ook was in de rol van de helft van het universum-vernietigende Thanos, hij was echter niet de eerste die de rol op zich nam. De eerste kijk op Thanos was die van Damion Poitier, een stuntman en acteur. Hij speelde hem kort in de aftitelingscène van The Avengers. Maar toen de rol veel groter werd in het uiteindelijke schema van de Infinity-saga, kreeg Brolin de rol. Hij verscheen voor het eerst als Thanos in een korte scène in Guardians of the Galaxy Vol. 1, waar hij met Ronan heeft gesproken.

4 Twee acteurs jongleerden met de rol van Fandral in The Warriors Three

Josh-Dallas- en Zachary Levi als Fandral-Thor
Josh-Dallas- en Zachary Levi als Fandral-Thor

Zachary Levi tekende oorspronkelijk voor de rol van Fandral, een van The Warriors Three. Toen het in conflict kwam met het opnameschema voor zijn tv-serie Chuck, moest hij afhaken, en Josh Dallas greep in om zijn plaats in te nemen in de door Kenneth Branagh geregisseerde Thor.

Toen Thor: The Dark World kwam, moest Dallas de rol opgeven vanwege conflicten met zijn optreden in Once Upon A Time. Het was aan Levi om de rol weer op zich te nemen voor The Dark World.

3 Emma Furhmann kwam erachter via sociale media

Emma Fuhrmann als Cassie in Ant-Man and Wasp
Emma Fuhrmann als Cassie in Ant-Man and Wasp

Canadese actrice Emma Fuhrmann speelde Cassie Lang, dochter van Scott Lang alias Ant-Man in Avengers: Endgame. Ze is al de tweede actrice die Cassie speelt na de originele Abby Ryder Fortson, maar de leeftijdsverhoging van de 12-jarige Abby was noodzakelijk. Emma kwam erachter dat ze was herschikt voor de derde Ant-Man-film, momenteel getiteld Ant-Man and the Wasp: Quantumania via sociale media. Disney tweette een cast-aankondiging waarin stond: "@KathrynNewton voegt zich bij de cast als Cassie Lang en Jonathan Majors als Kang the Conqueror". Fuhrmann lijkt echter geen wrok te hebben en tweette haar dankbaarheid dat ze überhaupt bij de MCU betrokken was geweest.

2 Hugo Weaving gaf de rode schedel op

Hugo weven rode schedel
Hugo weven rode schedel

Sci-fi en fantasy fan favoriet Hugo Weaving maakte zijn sporen in de MCU als de originele Johann Schmidt/Red Skull in Captain America: The First Avenger. Hij was een waardige tegenstander van Steve Rogers als een jonge superheld. Hij verdween uit het verhaal via teleportatie naar een onbekende plaats nadat hij probeerde achter een Infinity Stone aan te gaan. Het personage verschijnt opnieuw in Avengers: Infinity War en Endgame met Ross Marquand in de rol. Blijkbaar was Weaving niet geïnteresseerd om terug te keren om het MCU-personage te portretteren.

1 The Fantastic Four Version Three komt in de MCU

Fantastic Four opnieuw opstarten
Fantastic Four opnieuw opstarten

Met de fusie van de Fox- en Disney-studio's in 2019 is The Fantastic Four terug onder hetzelfde dak als Marvel. Op San Diego Comic-Con 2019 kondigde Marvel's Kevin Feige aan dat er een nieuwe FF-film zou komen. In tegenstelling tot de manier waarop niet-MCU Spider-Man-acteurs en schurken via Spider-Man 3 in de MCU zullen worden opgenomen, zal de nieuwe FF-film de volledige cast vervangen van de teleurstellende 2015-versie met Miles Teller, Michael B. Jordan, Kate Mara en Jamie Bell, en natuurlijk de sterren van de film uit 2005 en Rise of the Silver Surfer uit 2007.

Aanbevolen: