Death To 2020': fans reageren op Netflix-teaser van de makers van 'Black Mirror

Inhoudsopgave:

Death To 2020': fans reageren op Netflix-teaser van de makers van 'Black Mirror
Death To 2020': fans reageren op Netflix-teaser van de makers van 'Black Mirror
Anonim

De eerste blik op Death To 2020 is hier - en het is hilarisch en deprimerend tegelijk. Geen wonder dat het team van dystopische hitserie Black Mirror achter deze mockumentary zit over een van de meest uitdagende jaren van de recente geschiedenis.

Van makers Charlie Broker en Annabel Jones, Death To 2020 is een met sterren bezaaid comedy-evenement dat het verhaal vertelt van het vreselijke jaar dat was … en misschien nog steeds is. In deze speciale aflevering, met in de hoofdrol een onherkenbare Hugh Grant als geschiedenisprofessor, komen ook Lisa Kudrow, Samuel L. Jackson, Leslie Jones, Joe Keery, Cristin Milioti, Diane Morgan, Kumail Nanjani en Tracey Ullman aan bod.

Netflix dropt eerste ‘Death To 2020’-teaser

Met een zeer meta-opening van Samuel L. Jackson die een versie van zichzelf speelt, kijkt de teaser naar verschillende personages die samenwerken aan een documentaire over 2020 terwijl ze worstelen met de ongekende gebeurtenissen van het jaar. De korte clip heeft fans gezegend met Kudrow als een Amerikaanse politicus, Ullman als koningin Elizabeth en wat Quibi-schaduw.

Te vroeg? Sommige Black Mirror-liefhebbers zijn hier absoluut niet klaar voor.

“Ik weet niet of ik ooit mentaal klaar zal zijn om dit te kijken”, schreef @boohoole.

“…je kunt het kijken omdat we het allemaal hebben meegemaakt, bro lmao,” antwoordde @its_OMARIONN.

Sommigen zijn nauw verwant aan Leslie Jones en vatten 2020 mooi samen in deze iconische regel: "Ik zou zeggen dat het een treinwrak en een sht-show was, maar dat zou oneerlijk zijn tegenover treinen en sht."

De Quibi-grap in 'Death To 2020'

Anderen zijn nog aan het bijkomen van de brutaalste Quibi-grappen.

Aan het einde van de trailer staat het personage van Morgan op het punt gefilmd te worden voor de documentaire van 2020. Ze vraagt onschuldig: "Dus, zal dit op Quibi zijn?"

Als je niet weet wat Quibi is, ben je waarschijnlijk in goed gezelschap. Het kortstondige platform werd eerder in 2020 gelanceerd als een streamer gericht op korte inhoud voor weergave op mobiele apparaten. Het werd zes maanden later stilgelegd nadat het ver onder de abonneeprognoses was gebleven.

Death To 2020 komt op 27 december aan op Netflix, precies op tijd om het einde van het jaar te vieren. Sommige Netflix-fans wezen er echter op dat er in vier dagen nog veel mis kan gaan.

“Er kan nog veel gebeuren tussen 27 en 31 december. Bereid je voor op deel 2 lol,” schreef @analovestea.

Death To 2020 verschijnt op Netflix wereldwijd op 27 december

Aanbevolen: