Dit is wat Armie Hammer niet begreep over 'Noem me bij je naam

Inhoudsopgave:

Dit is wat Armie Hammer niet begreep over 'Noem me bij je naam
Dit is wat Armie Hammer niet begreep over 'Noem me bij je naam
Anonim

Toen werd aangekondigd dat zowel Timothée Chalamet als Armie Hammer zouden terugkeren voor een vervolg op Call Me By Your Name, waren we allemaal blij. Nu heroverwegen we onze opwinding.

Ondanks dat hij een behoorlijk privépersoon is, is het privéleven van Hammer, inclusief zijn vermeende seksuele leven, onlangs opgegraven, en het ziet er niet goed uit. Vermeende screenshots van de acteur lijken te onthullen dat sommige van zijn fetisjen kannibalisme bevatten, wat naar verluidt zelfs zijn ex-vrouw Elizabeth Chambers "ziek" heeft gemaakt.

Het lijkt een beetje ironisch nu Hammer moeite had met het begrijpen van bepaalde fetisjen in Call Me By Your Name, terwijl bepaalde beschuldigingen tegen hem zeggen dat hij zelf behoorlijk verknipte fetisjen heeft.

Hammer begreep het perzikding niet

Tijdens een persinterview voor Call Me By Your Name vergeleek een journalist de gele microfoon in de perskamer met een citroen en verklaarde toen dat het passender was geweest als het een perzik was. Dit amuseerde Hammer echter niet. Hij antwoordde: "Waarom heb ik het gevoel dat ik dit veel ga krijgen?"

De perzikscène in de film is er een die we nooit zullen vergeten, en zal waarschijnlijk in schande voortleven. Maar Hammer zal het waarschijnlijk ook nooit om verschillende redenen kunnen vergeten.

Nadat Elio in de vrucht masturbeert, neemt Oliver, het personage van Hammer, een hap uit de vrucht. Hammer kon zijn hersens niet om die scène wikkelen. Hij vertelde The Guardian dat hij de regisseur er meerdere keren over moest ondervragen.

"Ik weet niet zeker of ik het had kunnen doen tenzij ik een bepaald niveau van begrip met Luca had bereikt," zei hij. "Het was echt een kwestie van hem alles in mijn dikke schedel te slaan. Er waren al deze knikken en fetisjen die ik niet begreep. Zoals, waarom wil hij de perzik eten? Waarom zegt hij: 'Noem me bij jouw naam en ik noem jou bij de mijne'? Als ik die dingen niet begreep, zou ik het personage niet hebben."

Zelfs toen Guadagnino het probeerde uit te leggen, begreep Hammer het nog steeds niet allemaal. Dus nam de regisseur zijn toevlucht tot het tonen van clips. Hij toonde Hammer-filmfragmenten van Debra Winger in Bertolucci's The Sheltering Sky. Guadagnino dacht dat haar gezichtsuitdrukking in de scène perfect overeenkwam met de scène waarin Oliver en Elio voor het eerst seks hebben.

"Ik vatte het niet op als 'ik wil dat je het zo doet'", zei Hammer. "Het was meer: 'Zie je wat er in haar hoofd omgaat? Zie je haar verlies en verwarring? Dat is wat ik wil dat je voelt. Dat is wat ik denk dat Oliver zou doormaken. Ben je het ermee eens?' Ik was, zoals: 'Ik echt. Laat me eens kijken hoe ik dat kan interpreteren.'"

Hammer heeft het uiteindelijk duidelijk begrepen.

Als hij de perzikscène niet kon begrijpen, betekent dat dan dat de recente beschuldigingen vals zijn?

Sinds de release van de vermeende DM's tussen Hammer en meerdere vrouwen die praten over verkrachtingsfantasie en kannibalisme, gaat alles bergafwaarts voor de acteur.

Sommige van Hammer's schetsmatigere opmerkingen in het verleden zijn nu aan het licht gekomen om te suggereren dat de beweringen waar zijn. Volgens Page Six beschreef Hammer zichzelf eerder als een "dominante minnaar", die van ruige seks hield. Maar hij legde uit dat toen hij eenmaal met Chambers trouwde, al die fetisjen verdwenen waren omdat hij zijn vrouw te veel respecteerde om aan haar haren te trekken.

Bronnen zeggen dat Chambers, die afgelopen juli na tien jaar huwelijk Hammer verliet vanwege ontrouw in het verleden, verontwaardigd is over de verschillende claims. Blijkbaar zijn sommige vrouwen zelfs naar haar toe gekomen om het uit te leggen en ze gelooft ze.

Hammer zou tussen 2016 en 2020 naar meerdere vrouwen berichten hebben gestuurd over verkrachtingsfantasieën, BDSM, botten breken en kannibalisme.

"Veel van deze vrouwen hebben contact opgenomen met Elizabeth en hoewel ze het eerst niet aan zichzelf wilde toegeven, weet ze nu dat ze de waarheid spreken", vertelde een bron dicht bij Chambers aan The Daily Mail.

"Armie had een hele andere kant aan hem waarvan ze zich niet bewust was. Of het er altijd was en hij het verborgen hield, of dat er iets gebeurde dat hem volledig veranderde, ze weet het niet."

Hammer heeft nu gereageerd op de claims zonder ze volledig te behandelen. Hij heeft een verklaring vrijgegeven waarin hij zegt dat hij stopt met een aankomende film genaamd Shotgun Wedding omdat hij op dit moment zijn kinderen niet kan verlaten.

"Ik reageer niet op deze onzinclaims, maar in het licht van de wrede en onechte online aanvallen op mij, kan ik nu met een goed geweten mijn kinderen vier maanden lang niet achterlaten om een film op te nemen in de Dominicaanse Republiek Republiek', zei Hammer. "Lionsgate steunt me hierin en daar ben ik ze dankbaar voor."

Nu zijn er ook DM's in omloop die het Instagram-account tonen dat aanvankelijk de vermeende berichten deelde en zei dat alles wat ze stuurden nep was. Maar @houseofffie verklaarde publiekelijk dat die DM's nep waren en dat hun beweringen waar zijn.

Jessica Ciencin Henriquez, de vroegere vriendin van Hammer, is naar voren gekomen om de beweringen van @houseofeffie te ondersteunen, net als andere vroegere vriendinnen.

Hammer is onlangs ook verschenen in video's, verkregen door The Daily Mail, waar hij eruit lijkt te zijn. Hij zegt: "Het wordt echt", voordat hij witte kristallen van de hand van een vriend likt en een biertje openbreekt. Sommige bronnen hebben gezegd dat hij in een neerwaartse spiraal zit.

Als Hammer onschuldig is, kan zijn naïviteit over de perzikscène dat dan bewijzen? Of deed hij alsof hij verwarring had om te verbergen dat hij zijn eigen fetisjen heeft. We weten op dit moment niet zeker wie we moeten geloven, maar het is duidelijk dat het verhaal voortdurend verandert en dikker wordt. Het zal heel triest zijn als we erachter komen dat trollen op internet hem erin hebben geluisd. Het zal nog droeviger zijn als we horen dat het allemaal waar is.

Aanbevolen: