Joey's iconische 'What Are We Having'-regel haalde het bijna niet bij vrienden, dit is wat er gebeurde

Inhoudsopgave:

Joey's iconische 'What Are We Having'-regel haalde het bijna niet bij vrienden, dit is wat er gebeurde
Joey's iconische 'What Are We Having'-regel haalde het bijna niet bij vrienden, dit is wat er gebeurde
Anonim

Sitcom-fans weten allemaal dat er maar weinig shows in de geschiedenis zo groot en zo belangrijk zijn geweest als Friends. Hoewel het waar is dat sommige scènes van de show niet goed ouder werden, en dat sommige personages vreselijke momenten hadden, heeft het de tand des tijds niet kunnen doorstaan.

De show had memorabele momenten, onvergetelijke regels en klassieke afleveringen die het tot een succes hebben gemaakt. Verrassend genoeg waren er iconische momenten die de show bijna niet haalden, waaronder een hilarische regel van Joey.

Laten we eens kijken naar de show en de Joey Tribbiani-lijn die bijna werd achtergelaten terwijl ze een hilarische aflevering aan het filmen waren.

'Friends' is een klassieker

NBC runde de show in de jaren negentig, en hoewel Seinfeld van de tap meer dan genoeg was, ontketende het netwerk Friends in 1994, waardoor de televisiewereld voor altijd veranderde. Vanaf dat moment domineerden die twee shows het decennium in stijl.

Vrienden boden een eenvoudig algemeen uitgangspunt aan, dat fans eerder hadden gezien, maar door de schrijf- en castingbeslissingen onderscheidde het zich onmiddellijk van het peloton. De show was meteen een succes, en terwijl het groeide in de jaren die volgden, veranderde het in een onstuitbare kracht waar mensen naar moesten kijken.

Terwijl het in de lucht was, verdiende de show miljoenen trouwe volgers. Hierdoor kon het netwerk de sterren in de latere seizoenen maar liefst $ 1 miljoen per aflevering betalen. Dat, in combinatie met een deel van de winst, zorgde ervoor dat de belangrijkste castleden jarenlang miljoenen aan de show zouden verdienen.

Tegenwoordig blijft Friends een van de grootste shows ter wereld. Streaming heeft de game veranderd en nu kunnen miljoenen fans over de hele wereld de show bekijken en bekijken wanneer ze maar willen.

De show had zoveel prachtige elementen die ervoor werkten, met name het vermogen om regels te genereren die mensen gewoon moesten citeren.

Het is gevuld met iconische lijnen

Als je ooit naar Friends hebt gekeken, kunnen we bijna garanderen dat je de show minstens één keer hebt geciteerd. Zelfs zonder er vaak naar te kijken, heb je in ieder geval iemand de show horen citeren. Zo hilarisch en krachtig blijft de show na al die tijd.

Voor het 25-jarig jubileum van de show heeft The Washington Post 25 geweldige regels uit de show samengesteld, waarvan vele tot op de dag van vandaag door mensen worden gebruikt.

"Spil!" is misschien wel het meest bekende citaat uit de show, en die regel is briljant gedaan door David Schwimmer.

Ross was ondertussen intens bezig met het verplaatsen van meubels. En hij sprak 'draaipunt' te veel uit. Als je dit niet minstens één keer hebt gezegd tijdens het verhuizen, gaan we ervan uit dat je niet veel afleveringen van 'Friends' hebt gezien. Of je vindt Monica's broer begrijpelijkerwijs vervelend', schrijft de site.

Andere regels zijn onder meer 'Zou ik nog meer kleding kunnen dragen' en 'Je kleine mondharmonica is gehamerd', beide klassiekers.

Gelukkig hebben deze regels allemaal hun weg gevonden naar hun respectievelijke afleveringen. Eén hilarische regel bleef echter bijna achter.

Een van Joey's beste regels heeft het bijna niet gehaald op de show

Dus, welke hilarische Joey-regel werd bijna uit de show geschrapt. Het bleek zijn "Wat hebben we" regel te zijn, die hij afleverde met een vork in de hand nadat hij ontdekte dat Chandler en Rachel kauwden op een cheesecake die op de grond lag.

Aanvankelijk was co-creator David Crane niet aan boord.

Ik herinner me dat David zei: 'Hij is geen tekenfilm. Hij ziet geen gigantische hammen in de ogen van mensen. Hij is een mens. Hij loopt niet rond met een vork in zijn zak.' Maar bij de tweede take liet hij ons het proberen, en het kreeg een heel goede reactie', zei schrijfster Shana Goldberg-Meehan.

"Hij zei: 'Weet je wat? Ik denk dat Joey een mens is die rondloopt met een vork in zijn zak.' Hij liet ons het moment behouden, ook al was het waarschijnlijk een beetje groter dan spullen dat deden we normaal, " vervolgde Goldberg-Meehan.

Deze specifieke scène is hilarisch en toont de meer absurde kant van Joey Tribbiani. Ja, het personage heeft wat verVlaanderening ondergaan, maar scènes als deze zijn memorabel omdat ze zo absurd en over-the-top zijn.

Hilarisch genoeg had die scène een impact die op de set kon worden gevoeld.

"We hebben veel cheesecake gegeten, en er was cheesecake aan de tafel voor ambachtelijke diensten voor mensen die ernaar verlangden nadat ze het zo vaak op de set hadden gezien, "voegde de schrijver eraan toe.

Dankzij de reactie van het publiek, vond Joey's hilarische zin zijn weg naar de aflevering, met vork en al.

Aanbevolen: