Fans delen hun gedachten over het voortijdige einde van de Peaky Blinders

Inhoudsopgave:

Fans delen hun gedachten over het voortijdige einde van de Peaky Blinders
Fans delen hun gedachten over het voortijdige einde van de Peaky Blinders
Anonim

De familie Shelby heeft 5 ongelooflijke seizoenen op fabelachtige wijze verwoesting aangericht.

Deze hartverscheurende serie boordevol actie volgt het verhaal van een zeer gevaarlijke man genaamd Thomas Shelby, die aan het hoofd staat van een bende in Birmingham door een reeks complexe avonturen. Dit misdaaddrama heeft de verwrongen, gevaarlijke levens van de familie Shelby in beeld gebracht terwijl ze overgaan van de ene bendegerelateerde misdaad naar de andere. Deze bende zet hun leven voor altijd op het spel en biedt het publiek een zeer verslavende vorm van entertainment boordevol actie, en fans staan te popelen om hun volgende oplossing te krijgen.

Er zijn gemengde gevoelens over seizoen 6, het einde van de weg voor deze epische serie.

Het abrupte einde

Tot groot ongenoegen van fans die met ingehouden adem zaten te wachten om te zien wat er daarna zou gebeuren, werd het filmen van seizoen 6 geconfronteerd met een reeks COVID-gerelateerde vertragingen. Gedurende deze martelende vertraging zijn producenten onvermurwbaar gebleven dat seizoen 6 en 7 het wachten zeker waard zullen zijn, en er zijn verschillende spannende hints weggelaten, wat aangeeft dat het filmen binnenkort zou worden hervat.

Het plotselinge nieuws dat seizoen 6 eigenlijk de grote finale van deze serie zou zijn, is met gemengde gevoelens ontvangen. Ondanks hun aanvankelijke verwoesting, reageren sommige fans om te zeggen dat ze blij zijn dat de show op een hoog niveau eindigt, terwijl anderen echt gekwetst zijn door het nieuws dat hun tijd met de Shelby's ten einde loopt.

Reacties

Iedereen die Cillian Murphy en The Peaky Blinders de eerste 5 seizoenen heeft gevolgd, zal je vertellen dat deze serie voortijdig eindigt. Ondanks het feit dat dit een zeer snelle show is die in elke aflevering een aanzienlijk deel van het gebied beslaat, is er zoveel meer dat mogelijk in petto heeft voor de Shelby's en hun vijanden.

Terwijl de reacties van fans binnenstromen, proberen sommigen de zilveren voering te vinden in al dit slechte nieuws, waarbij sommige fans suggereren dat het bij een show zo episch als deze het beste is om te buigen voordat het uit de gratie v alt. Op dit deuntje onthulde een fancommentaar; "Goed. Het is goed op die manier dat het herinnerd zal worden als een show van zeer hoge kwaliteit, we willen niet dat de kwaliteit langzaam da alt tot een punt dat de show al zijn grootsheid heeft verloren." Een andere fan voelde hetzelfde, en zij verklaarden; "Het is maar goed dat ze het niet willen slepen zolang ze het kunnen melken. Het is beter zo."

Andere fans zijn er helemaal kapot van, om te zeggen; "Ik ben al zo kapot", en "En daarmee zijn de slechte dingen van 2021 begonnen? nieuws." Andere fans merkten op dat ze 'diepbedroefd' waren, een uitspraak waar zovelen zich mee kunnen identificeren.

De makers van de show hebben geplaagd dat fans nog steeds iets hebben om naar uit te kijken, door te stellen dat "het verhaal "in een andere vorm zal doorgaan", waarvan de details nog moeten worden onthuld.' In opdracht van de Peaky Blinders vragen fans meer.

Aanbevolen: