Fans delen 'Crossroads'-regisseur Tamra Davis' gedachten over 'Framing Britney Spears

Inhoudsopgave:

Fans delen 'Crossroads'-regisseur Tamra Davis' gedachten over 'Framing Britney Spears
Fans delen 'Crossroads'-regisseur Tamra Davis' gedachten over 'Framing Britney Spears
Anonim

Davis regisseerde de zanger in de coming-of-age-film uit 2002, geschreven door een toen nog onbekende Shonda Rhimes.

Na de release van de documentaire Framing Britney Spears hebben verschillende FreeBritney-groepen de woorden van Tamra Davis opnieuw gepost. Davis is de regisseur van de coming-of-age-film Crossroads uit 2002 met Spears in de hoofdrol naast Zoe Saldana, Taryn Manning en Justin Long.

Account @freebritneyla - een van de meest prominente Instagram-pagina's van de beweging, met meer dan 42,3K volgers - plaatste een schermafbeelding van een e-mail die naar verluidt door Davis was verzonden.

Tamra Davis en de FreeBritney Movement

In de e-mail deelde Davis haar gedachten over Framing Britney Spears. Ze zei ook dat ze Felicia Culotta kende, de voormalige assistente van Britney die al snel de favoriet van de fans werd na haar verschijning in de documentaire.

“Om deze vreselijke gang van zaken te zien waarbij ze een gevangene van haar familie is, is gek. Ik hoop dat ze in staat is om een stem te hebben en te zeggen wat ze wil in een rechtbank en vrij is om als volwassene te functioneren', luidt de e-mail.

Ondanks nog geen bevestiging door Davis, heeft de regisseur zich eerder uitgesproken voor Spears.

Eind februari van dit jaar promootte ze een drive-in-screening van Crossroads op haar Instagram-pagina.

"Paramount liet me het als een gek testen en het scoorde een 96 bij onze doelgroep, wat ongehoord was", schreef ze, en legde uit dat de film goed presteerde in vroege testvertoningen.

“De critici hebben het vernield en nu weet je waarom,” vervolgde ze.

Ze zei ook dat ze " altijd van Britney zal houden", afmelden met de hashtag FreeBritney.

Framing Britney Spears weggelaten enkele belangrijke details

Het inlijsten van Britney Spears is een opruiend, veelomvattend bewijs van de geschiedenis van het conservatorium van de popster, maar er zijn beelden die de laatste 74 minuten durende opname niet haalden.

De nieuwste aflevering in de serie The New York Times Presents, de documentaire behandelt de juridische strijd van Spears' conservatorschap en het informele misbruik dat ze heeft ondergaan door bepaalde media, familieleden en vrienden.

Directeur Samantha Stark en Senior Story Editor Liz Day bespraken de delen die niet in de documentaire waren opgenomen, "voor tijd of andere uitdagingen."

"Er is zoveel dat we hadden kunnen opnemen als we een tiendelige serie hadden gehad", zei Day in een interview met FX.

Day zei dat ze geïnteresseerd zou zijn geweest om te vertellen hoe Spears' ex-vriend/verloofde en manager Jason Trawick begin 2010 haar co-conservator werd.

“Ik wou dat we dat verder hadden kunnen onderzoeken. Ik denk dat het een heel interessante dynamiek moet zijn geweest om je vriend of je partner ook […] speciale bevoegdheden en beslissingsvermogen te hebben over je persoonlijke leven, 'zei Day.

Aanbevolen: