George Clooney en andere 'ER'-castleden delen hun gedachten over een mogelijke reboot

George Clooney en andere 'ER'-castleden delen hun gedachten over een mogelijke reboot
George Clooney en andere 'ER'-castleden delen hun gedachten over een mogelijke reboot
Anonim

Tijdens een virtuele reünie met de ER-cast werd George Clooney openhartig over de vraag of hij wel of niet zou verschijnen in een opwekkingsserie gebaseerd op de originele show, als er ooit een zou plaatsvinden.

De castleden zijn onlangs herenigd in een aflevering van Stars in the House om Waterkeeper Alliance te helpen, een organisatie zonder winstoogmerk die gemeenschappen over de hele wereld van schoon water wil voorzien.

"Ik weet het niet", zei Clooney toen hem werd gevraagd naar de mogelijkheid. "Het moeilijkste is dat als je naar de show kijkt en consequent over zoveel jaren - het moeilijk zou zijn om te zeggen dat je het zou kunnen doen op het niveau dat we het deden," zei hij."Ik weet niet zeker of dat beschikbaar is."

De 59-jarige acteur onthulde dat hij de serie aan het kijken was met zijn vrouw, Amal Clooney. Hij voegde eraan toe dat het een goed idee was om de show opnieuw te maken en er een moderne draai aan te geven, omdat de serie 'geweldige televisie' was.

"Dit is beter dan alles wat ik in film of waar dan ook zie. Dit is verbluffend. Het is verbluffend werk", zei hij. "Ik voelde me zo over veel afleveringen die ik keek. Ik weet niet zeker [over een reboot]… het is moeilijk om weer bliksem te vangen."

Julianna Margulies, die Carol Hathaway speelde in de show, was het met Clooney eens. "Je kunt bliksem niet twee keer in een fles vangen. Ik denk dat je moet vertrekken wat zo mooi was en verder gaan, want het voelt gewoon goedkoop aan… het zou het voor mij goedkoper maken."

De meeste cast was het erover eens dat een reboot niet zo'n goed idee zou zijn. Ming-Na Wen, die Jing-Mei Chen speelde, zei echter dat ze graag een reboot zou doen, zodat ze het weer met de hele cast kon doen.

"Ik zou graag rebooten om alleen maar met deze groep mensen om te kunnen gaan, het talent", zei ze.

Een scène uit de NBC-medische serie ER
Een scène uit de NBC-medische serie ER

"Naarmate je ouder wordt, is het waarderingsniveau en het bewustzijn zoveel groter. Zo'n groot geluk", voegde ze eraan toe. "Ik zou dolgraag zijn geweest, zelfs nu… gewoon dit, omringd door deze mensen."

Het medische drama van NBC ER liep 15 seizoenen en werd uitgezonden op het netwerk van 1994 tot 2009. De show werd al snel een van de best beoordeelde televisieprogramma's van die tijd.

ER is gemaakt door scenarioschrijver Michael Crichton. Toen hij stierf in 2008, een jaar voordat de show eindigde, zei Crichtons vrouw dat ze het idee van een revivalserie steunde.

"Ik zou zo graag een ER-revival hebben", vertelde Sherri Crichton in een interview in 2019 met Yahoo Entertainment."Dat was een passieproject voor Michael, vanwege alle jaren die hij op de medische school en in residentie heeft doorgebracht. Ik weet niet of we die cast opnieuw zouden krijgen, maar alles is mogelijk!"

Alle 15 seizoenen van NBC's ER zijn momenteel beschikbaar om te streamen op Hulu.

Aanbevolen: