RHOP'-fans delen hun gedachten terwijl Mia onthult wie verantwoordelijk was voor die tweets

Inhoudsopgave:

RHOP'-fans delen hun gedachten terwijl Mia onthult wie verantwoordelijk was voor die tweets
RHOP'-fans delen hun gedachten terwijl Mia onthult wie verantwoordelijk was voor die tweets
Anonim

Real Housewives van Potomac-fans hebben de afgelopen anderhalve week een soort van vlakke draai gehad, toen seizoensnewbie Mia Thornton haar woede ontketende op mede-sterren Candiace Dillard -Bassett en Askale Davis via Twitter en Instagram. Haar tirade gericht op Askale zorgde ervoor dat sommige fans zich afvroegen waar ze in de eerste plaats de tijd en energie vandaan haalde om terug te klappen.

Nou, vraag je niet meer af, want hoewel Mia's sociale platforms tot nu toe tot de nok toe gevuld waren met duister commentaar, is haar meest recente bericht een verklaring over wie die aanvallen werkelijk heeft gepleegd.

Hint: het is misschien toch niet Mia geweest!

Fans wegen mee op Mia's statement

Op het moment dat haar tweets werden gepost, vroegen Mia's volgers zich snel af waarom haar online persona zo verschilde van haar persoonlijkheid in de show, dus het zou logisch kunnen zijn dat fans de verklaring als een 'aha'-moment beschouwden.

Dat lijkt echter niet het geval te zijn.

Integendeel, de meeste fans zijn van mening dat het echt Mia was die de berichten deelde - en ze gebruikt de verklaring als een fallback.

De Bravo-theorie

Onder degenen die geloofden dat Mia de clapbacks had geschreven, waren velen ook van mening dat de reden dat ze besloot terug te gaan was omdat Bravo tussenbeide kwam.

Een uitstorting van liefde

Hoewel velen gefrustreerd waren door Mia's verklaring, v alt niet te ontkennen dat ze nog steeds een heleboel fans heeft, en ze waren er snel bij om een stortvloed van liefde haar kant op te sturen.

Sommige fans willen IN

Te midden van het commentaar of Mia wel of niet verantwoordelijk was voor de berichten, maakten enkele van haar meer ambitieuze volgers van de gelegenheid gebruik om op de baan te solliciteren. Podcaster en Instagrammer, @ohnobravo was er maar één van.

Naast het schrijven, "kies mij, " in reactie op de frustraties van een andere commentator dat de verklaring moeilijk te lezen was in zulke lichte letters, grapte ze, "ze weet niet welke kleuren ze moet gebruiken omdat ze haar social media manager niet heeft."

…En anderen waren aan het rooten voor Mia's Social Media Manager

Een ander kamp dat uit het gesprek naar voren kwam, was 'Team Rehire'.

Verschillende Instagram-gebruikers gaven aan dat Mia een fout had gemaakt door haar socialemediamanager te ontslaan - met het argument dat degene die achter het scherm zat de opdracht had begrepen.

In feite waren ook veel fans in deze groep voorstander van een verhoging!

Mia's ondernomen actie

Hoewel fans misschien nooit weten wie er aan het roer stond van Mia's sociale accounts, heeft ze haar beledigende berichten op zowel Twitter als Instagram al verwijderd, dus het is vrij duidelijk dat de vetes voorlopig achter haar liggen.

Wat betreft degenen die niet blij zijn met die beslissing: Mia heeft contactgegevens van hoopvolle sollicitanten toegevoegd.

Aanbevolen: