Hoe Robin Williams echt was op de set van 'Hook

Inhoudsopgave:

Hoe Robin Williams echt was op de set van 'Hook
Hoe Robin Williams echt was op de set van 'Hook
Anonim

Fans van Robin Williams hebben zeker hun mening over wat zijn beste film was. Eerlijk gezegd is er geen gebrek aan geweldige Robin Williams-films die je op tal van streamingdiensten kunt vinden. Hoewel Hook misschien niet de favoriete film van de critici was, heeft het zeker een hele generatie bioscoopbezoekers ontroerd. Zoveel prominente mensen, waaronder Travis Scott, noemen Robin Williams een inspiratie, maar zijn optreden in Hook heeft kinderen echt ontroerd. Hij was tenslotte Peter Pan.

Volgens een fascinerende uiteenzetting van UPROXX over de acteurs die de Lost Boys speelden in Hook van Steven Spielberg, deed Robin meer dan alleen het publiek inspireren. Dit is hoe zijn jonge co-sterren de geliefde acteur ervoeren.

Haak toen en nu verloren jongens
Haak toen en nu verloren jongens

Robin was een groot kind

In de onthulling van UPROXX werden Dante Basco (Rufio), Thomas Tulak (Too Small), Raushan Hammond (Thud Butt), James Madio (Don't Ask) en Brett Willis (Later) allemaal geïnterviewd over hun ervaringen met Robin Williams. Hoewel ze ook samenwerkten met legendes als Dustin Hoffman en Julia Roberts, brachten de toenmalige kinderen het grootste deel van hun tijd door op de set met Robin, die toen al enorm beroemd was.

"Robin zal altijd een plaats in mijn hart hebben, want hij was nooit zoals Mr. Professional Actor", legde Thomas Tulak uit aan UPROXX. "Hij was gewoon een grote jongen. Van alle kinderen op de set was hij de enige met wie ik het meest kon opschieten, ook al was hij een man van middelbare leeftijd."

Zo te horen was Robin Williams precies wat je van hem zou verwachten.

"Hij nam ons allemaal onder zijn hoede en hij had dit geweldige vermogen om ons allemaal bezig te houden en aan het einde van dit touw te wachten op elk klein ding dat hij kon doen, zodat hij kon lachen. Het hield ons allemaal bij elkaar, " legde James Madio uit.

Hoe ging Robin Williams om met de kinderen?

Natuurlijk had Robin Williams een natuurlijke manier om met kinderen om te gaan. Hij kon zowat iedereen bezig houden. De volwassenen hielden van zijn edgy, wilde en uiterst positieve gevoel voor humor en de kinderen voelden zich absoluut aangetrokken tot het laatste. Maar een paar sterren konden zich op een meer volwassen niveau met hem verhouden, vooral de oudste, Dante Basco, die Rufio speelde.

Basco haak rufio robin williams
Basco haak rufio robin williams

"Natuurlijk ben ik opgegroeid met Mork en Mindy, ik ben opgegroeid met zoveel van zijn films, maar tot op de dag van vandaag is Dead Poet's Society een van mijn favoriete films", zei Dante over Robins werk. "Dus we spraken over poëzie in onze vrije tijd en hij zou praten over dichters en gedichten waar hij van hield, ik zou praten over gedichten waar ik van hield en ik begon poëzie te schrijven in die tijd. Het was echt fascinerend."

De kinderen speelden graag met Robin in de boomhutset. Robin zou zelfs manieren vinden om hen te helpen hun angsten en onzekerheden te overwinnen. Natuurlijk deed hij dit op de meest charmante manier mogelijk.

"Ze lieten me een harnas aandoen en ze hadden een gigantische vliegtuigkabel in mijn broek, dus voor het geval ik eraf zou vallen, bungelde ik aan de kabel. En Robin Williams keek naar me, omdat ik was doodsbang, en hij zei: "Hé, vriend, maak je geen zorgen. Als je v alt, bungel je gewoon aan je ondergoed," zei Raushan Hammond.

"[Robin] zou binnenkomen en op mijn trailer kloppen na een dag fotograferen en mijn moeder zou antwoorden, en hij zou daar staan met zijn handen op zijn rug, 'Kan Tommy naar buiten komen om te spelen?' ' zei Thomas Tulak. "Dan zouden we gaan en ik zou meer plezier hebben om met hem te spelen dan met wie dan ook op de set. Er was geen lucht van, oh dit is Robin Williams, door de sterren getroffen. Hij was gewoon een grote jongen die een beste vriend was."

Robin gedroeg zich ook als een vader voor sommige van de kinderen, vooral Raushan Hammond, die merkte dat hij werd opgejaagd door enkele van zijn mede-sterren.

"Robin Williams zou dit zien gebeuren tussen de schoten door en hij zou komen, alsof hij mijn vader was, en hij zou de andere kinderen rechtzetten," zei Raushan."Het was echt verrassend, want we zagen Robin Williams altijd grappen maken, altijd lachen, altijd de gekste dingen doen. En als hij dat zou doen, stopten alle kinderen omdat ze zo geschrokken waren dat het 10-jarige kind in hem stop voor een minuut of twee."

Omgaan met Robins dood

Zoals alle fans van Robin namen de acteurs die The Lost Boys in Hook speelden, zijn dood zwaar te verduren. Misschien deden ze het nog moeilijker toen ze een persoonlijke relatie met hem opbouwden. Maar net als wij zagen ze meestal een man vol geluk, niet degene die werd geplaagd door de ziekte die hem uiteindelijk aanmoedigde om zijn leven te nemen.

"Ik heb Robins dood heel, heel hard genomen", gaf Thomas toe. "Ik denk dat ik mezelf heb opgesloten en mijn internet dagenlang heb afgesloten. Ik heb alleen maar naar zijn films gekeken en dagenlang gehuild."

"Ik was geschokt en zeker bedroefd", zei James Madio tegen UPROXX. "Het was moeilijk voor mij om het te begrijpen. Ik herinner me hem alleen als deze man vol leven en geluk en hij gaf aan anderen en zou een kamer verlichten en hij is ongelooflijk aanstekelijk met mensen en gewoon zo warm en boeiend met jou. Ik weet dat dit allemaal woorden zijn die veel mensen over hem gebruiken en ze waren waar. Ik ben niet iemand die anders spreekt, en het was moeilijk voor mij om te begrijpen dat iemand met zoveel en hoe echt dat was en hoe echt die ziekte kan zijn."

Aanbevolen: