Hoe Robin Williams echt was met de kinderen achter de schermen van 'Mrs. twijfel

Inhoudsopgave:

Hoe Robin Williams echt was met de kinderen achter de schermen van 'Mrs. twijfel
Hoe Robin Williams echt was met de kinderen achter de schermen van 'Mrs. twijfel
Anonim

Voor degenen die in de jaren '90 zijn opgegroeid, is 'Mrs. Doubtfire' waarschijnlijk een film die je al meerdere keren hebt gezien.

De impact op de popcultuur was enorm en zelfs vandaag de dag is de impact ervan nog steeds voelbaar. Typ mevrouw Doubtfire op Google en de eerste vraag die verschijnt is: "heeft Netflix mevrouw Doubtfire?" Het is duidelijk dat de film decennia later nog steeds een impact heeft.

De film was een monstersucces aan de kassa en bracht $ 441 miljoen op, ondanks het feit dat er een budget van $ 25 miljoen was. Robin Williams was de leider op het scherm en hij werd omringd door veel jongeren, vooral zijn kinderen in de film, Lisa Jakub, Mara Wilson en Matthew Lawrence.

Het bleek dat Williams niet alleen de leider was voor de camera, maar ook buiten de camera geweldig was.

We kijken naar het carrièreveranderende advies dat Williams aan zowel Jakub als Lawrence gaf tijdens hun tijd samen op de set. We zullen anders ingaan op andere verhalen van Williams achter de schermen tijdens de opnames van de film. Mensen als Pierce Brosnan zouden ook ingaan op de ervaring, natuurlijk, het was op zijn zachtst gezegd een unieke.

De overleden acteur zal nooit worden vergeten, hij blijft mensen inspireren tot op de dag van vandaag.

Fond Memories

Williams is echt als geen ander en dat was te zien op de set tijdens de film. Williams deed veel spontaan werk, wat bijdroeg aan de majesteit van zijn karakter. Matthew Lawrence herinnert zich het castingproces naast Variety en zoals verwacht was het buiten de norm: "Robin heeft me in feite de rol gegeven", zei Lawrence. "Hij boog zich over me heen en zei: 'Ik vind je echt leuk. Ik wil dat je mijn zoon speelt, dus je moet met mij aan deze werken. Ik ga iets doen, ga er gewoon voor.” Hij draaide zijn rug naar de camera en kneep me zo hard, precies op die gevoelige plek tussen je arm en je borst. Mijn reactie was een normale reactie - 'Hé, dat kun je niet doen. Je hebt me gewoon pijn gedaan. Wat ben je aan het doen?’’’

Iedereen in de kamer begon te lachen. "Dat was het moment waarop ik de rol kreeg," merkte hij op. "Het feit dat ik zo reageerde op mevrouw Doubtfire was wat ze zochten en Robin wist dat."

Samen met de kinderen had Williams een positieve invloed op veteranen van het spel, zoals Pierce Brosnan. De 007-ster herinnert zich de overleden acteur voor het eerst in zijn make-upstoel te hebben ontmoet.

"Ze zeiden: 'Wil je Robin Williams ontmoeten?' Ik zei: 'Ja, zeker.' Ik ging naar de make-uptrailer en Robin was daar, 'vertelde hij Esquire. “Hij zat aan het einde van de trailer in zijn Hawaiiaanse shirt en zijn grote harige armen, en zijn harige benen kwamen uit zijn cargobroek. Maar hij had het hoofd van mevrouw Doubtfire. Hij zei: 'Doorboren. Oh, Pierce. Oh, je bent zo knap. Oh, kijk naar je, Pierce. O, geef ons een kus. Kom hier, geef ons een knuffel, '" zei Brosnan.

Hoe geweldig de interactie ook was, het was niet zo betekenisvol als Robins interactie met de kinderen.

Levenslessen

Open en eerlijk, dat is precies wat Robin was tegen zijn kinderen in de film. Vooral Lisa Jakub worstelde met angst.

Williams en zijn positieve energie waren in staat om de actrice op een moeilijk punt te helpen met echt advies: "Een van de krachtigste dingen voor mij om met hem samen te werken, is dat hij heel open en eerlijk was toen ik erover sprak zijn problemen met verslaving, depressie, en dat was zo krachtig voor mij toen ik 14 was. Ik heb mijn hele leven met angst geworsteld."

Robin was ook een rolmodel voor Matthew Lawrence, hij probeerde de jonge acteur altijd in de goede richting te sturen, vooral als het ging om verleidingen, iets waar Williams zelf mee worstelde.

"Robin…was als een leidende kracht. Alsof hij zomaar ineens uit het niets naar me zou kijken als: 'Trouwens, gebruik geen drugs! Ik heb echt mijn hersens in de war gebracht! Ik meen het, doe ze niet.' Ik had zoiets van 'Ok!' Dat is me bijgebleven."

Dit draagt zonder twijfel bij aan de toch al geweldige erfenis van de film.

Alles wat we van Williams op het scherm zagen, was buiten de camera vrijwel hetzelfde als zijn collega's.

Hij was om zoveel verschillende redenen een legende. Hij zal altijd gemist worden.

Aanbevolen: