Hoe Harry Styles en Emma Corrin het echt met elkaar konden vinden op de set van mijn politieagent

Inhoudsopgave:

Hoe Harry Styles en Emma Corrin het echt met elkaar konden vinden op de set van mijn politieagent
Hoe Harry Styles en Emma Corrin het echt met elkaar konden vinden op de set van mijn politieagent
Anonim

Harry Styles is misschien wel een van de beroemdste popsterren van dit moment, bekend van hitnummers als 'Watermelon Sugar', 'As It Was' en 'Adore You', maar het voormalige One Direction-lid heeft ook een talent voor acteren. Hij speelde voor het eerst de ondersteunende rol van Alex in Christopher Nolan's Tweede Wereldoorlog-thriller Dunkirk, en hij zal nu de hoofdrol spelen in twee grote films die in de herfst van 2022 uitkomen, Don't Worry Darling en My Policeman.

Maak je geen zorgen Darling heeft veel aandacht gekregen sinds de regisseur van de film Olivia Wilde is, Harry's huidige vriendin. Maar in de laatste film, My Policeman, speelt Harry tegenover Emma Corrin, de veelgeprezen jonge actrice die prinses Diana speelde in The Crown. Het is een stomende romance en een die de fans van Harry Styles zeker zal bekoren wanneer de film wordt uitgebracht op 21 oktober 2022. Hij zal vanaf 4 november 2022 te zien zijn op Amazon Prime Video.

8 Mijn politieagent filmaankondiging

Harry Styles-fans werden gek toen Amazon de <a href="https:// aankondigde Bekijk dit bericht op Instagra

Een bericht gedeeld door Michael Grandage Company (@michaelgrandagecompany)

"> My Policeman-project in 2021. De film is een bewerking van een roman uit 2012 van Bethan Roberts, die zich afspeelt in de jaren 1950, heen en weer schakelend naar de jaren negentig. We kregen voor het eerst een voorproefje van Harry in de film in mei 2021, waar hij werd gezien met een politie-uniform en hoed, terwijl hij door Brighton liep.

7 Waar gaat de film over?

Mijn politieman's plot omringt een vreemde liefdesdriehoek met een getrouwd stel en een museumconservator die verliefd wordt op Tom, de politieagent die getrouwd is met Marion. Eerlijkheid en ethiek terzijde, het verhaal speelt zich af in een tijd waarin homoseksualiteit nog illegaal en taboe was, wat gecompliceerde lagen aan de plot toevoegt en tot spannende conflicten leidt.

6 Mijn Politieagent Trailer

Amazon Studios heeft de eerste trailer voor My Policeman uitgebracht op 15 juni 2022. Harry Styles-fans werden gek toen ze de Britse zangeres in de romantische rol zagen met Emma Corrin en David Dawson van Peaky Blinders. In de trailer zien we Tom, Harry's personage, Patrick (David Dawson) ontmoeten in een museum, waar ze stiekem flirten en met elkaar omgaan. We zien ook de relatie tussen Marion (Emma Corrin) en Tom, wiens zichtbaar gelukzalige huwelijk zal beginnen te ontrafelen.

5 Waar heb je Emma Corrin nog meer gezien?

Emma Corrin maakte haar filmdebuut in de show Pennyworth, waarin ze de ondergeschikte rol van Esme Winikus speelde in vier afleveringen. Ze is vooral bekend als prinses Diana in de Netflix-hitserie The Crown. Ze won een Golden Globe voor de rol en werd ook genomineerd voor een Emmy. Na My Policeman speelt Emma Lady Chatterley's Lover. Ze is ook het huidige gezicht van het Italiaanse modehuis Miu Miu, dat regelmatig te zien is in campagnes voor het merk.

4 Zijn Harry Styles en Emma Corrin vrienden?

Vanaf juni 2022 zijn er geen pers of interviews geweest over de aankomende film met Harry en Emma in de hoofdrol. Afgaande op Instagram-berichten en foto's lijkt het er echter op dat Emma en Harry plezier hadden op de set tijdens het filmen. Emma plaatste een oprechte verzameling foto's om het einde van het filmen te markeren, met Harry en haar bij een zwembad. Ze photoshopte zichzelf ook in een promofoto voor de film met Harry Styles en David Dawson in een watertaxi in Venetië.

3 Wat Harry Styles heeft gezegd over mijn politieagent

Volgens regisseur Michael Grandage in een interview met Vanity Fair las Harry het script voor My Policeman zo vaak dat hij ieders tekst kende. Harry besprak met Howard Stern (in zijn show) dat acteren in romantische hoofdrollen hem een "kwetsbaar" gevoel gaf." Hij zei: "Ik had nog nooit iemand voor de camera gekust, en het voelde alsof ik op de een of andere manier een deel van mezelf weggaf."

2 LGBTQIA+-thema's en speculatie

Jarenlang hebben mensen gespeculeerd over de seksualiteit van Harry Styles, en de aankondiging van My Policeman, een queer liefdesverhaal, vermenigvuldigde de geruchten alleen maar. Harry blijft echter bewonderenswaardig privé over zijn liefdesleven en behandelt geruchten in een recent interview met Better Home And Garden, waarin hij stelt dat het niemand iets aangaat en dat het idee van "coming out" achterhaald is. Alle openbare relaties van Harry zijn met vrouwen geweest.

1 De toekomst van de filmcarrière van Harry Styles

Tot 2021 had Harry Styles maar in één film geacteerd. Zijn rol in Dunkirk, die in 2017 in première ging, was klein, maar de film was een enorm succes en critici juichten Harry's optreden toe. 2022 markeert een belangrijk jaar voor Harry's acteercarrière met de release van twee speelfilms met Harry in de hoofdrol. Hij concentreert zich op zijn muziekcarrière, maar met zijn relatie met actrice en regisseur Olivia Wilde zullen we Harry misschien meer op het grote scherm gaan zien.

Aanbevolen: