De waarheid over casten zal Ferrell in 'Wedding Crashers

Inhoudsopgave:

De waarheid over casten zal Ferrell in 'Wedding Crashers
De waarheid over casten zal Ferrell in 'Wedding Crashers
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat de cast van Wedding Crashers de film uit 2005 echt speciaal maakte. Zonder mensen als Owen Wilson, Vince Vaughn, Rachel McAdams, de ongelooflijk grappige Isla Fisher, Jane Seymour en Christopher Walken zou de film misschien niet zo'n groot publiek hebben bereikt. Laten we eerlijk zijn, tot op de dag van vandaag is Wedding Crashers een geliefde film. Delen ervan zijn verouderd. Andere delen zijn aantoonbaar aanstootgevend volgens de huidige normen. Maar mensen zijn er nog steeds dol op. Het is ronduit grappig. Charmant. Zelfs een beetje romantisch… En het is heerlijk belachelijk dankzij personages als Chazz, gespeeld door de ongelooflijke Will Ferrell.

Er zijn veel fascinerende aspecten aan het maken van Wedding Crashers. Veel daarvan weten we dankzij een gedetailleerd, diepgaand artikel van Mel Magazine. Het artikel bevat de waarheid over Will Ferrells verschijning in de film.

Laten we eens kijken…

Inclusief Chazz, The Ultimate Wedding Crasher

Hoewel Will Ferrell maar een paar minuten in Wedding Crashers was (ook bekend als 'een verheerlijkte cameo'), was er geen twijfel dat hij een van de meest memorabele aspecten van de film was. Om nog maar te zwijgen, Wedding Crashers wordt gerekend tot zijn beste films, ook al was hij niet de hoofdrolspeler zoals hij was in projecten als Talladega Nights, Elf, Step Brothers of Anchorman.

Will was de enige keuze voor het personage van Chazz, de mentorhuwelijkscrash. Regisseur David Dobkin was doodsbang om hem voor de rol aan te nemen, ook al betekende het dat hij rond Will's zeer drukke schema moest werken. Je moet niet vergeten dat Will Ferrell in 2005 het hoogtepunt van zijn epische carrière tot nu toe naderde. Iedereen wilde hem en iedereen hield van hem. Hem casten zou een lange weg gaan, ook al was het zo'n kleine rol.

"We hadden Will maar één dag", vertelde Julio Macat, cameraman van Wedding Crashers, aan Mel Magazine."'S Morgens gingen we naar het kerkhof, en' s middags gingen we naar het huis van [het personage] moeder. Als je goed naar die reeks kijkt, wanneer hij roept: 'Ma, gehaktbrood!,' Ik was aan het opereren de camera. Ik kon het niet vasthouden - Ik verloor mijn  - en je kunt de camera zien schudden omdat ik erachter lach."

Gelukkig konden regisseur David Dobkin en de producers een tijd afspreken om met Will samen te werken. Als dat niet werkte, hadden ze wel een degelijke back-upoptie…

"We smeekten [Will Ferrell] om het te doen", zei regisseur David Dobkin tegen Mel Magazine. "Hij had een erg druk schema en het was om middernacht de nacht voor [de scène] dat we hem bevestigden. Ik denk dat we Nic Cage als back-up hadden, of op een verlanglijstje."

De kracht van casting Will Ferrell

Het casten van Will Ferrell in de rol van Chazz, de ultieme bruiloftcrash, betekende dat het script moest veranderen. Will Ferrell is tenslotte een meesterlijke improvisator en gedijt in feite op de vrijheid om dat te doen. Je wilt hem niet insluiten als je komisch goud wilt vinden.

"Als je met acteurs als Will Ferrell of Melissa McCarthy werkt, is [improvisatie] waar ze gedijen", beweerde Julio Macat. "Ze doen nooit twee takes hetzelfde. Will Ferrell zal je altijd verrassen met iets dat nog grappiger is dan het laatste. En hij is ook aan het verkennen, omdat je nooit weet wat er gaat spelen als echt grappig. Zelfs als het grappig is voor de bemanning, soms is het niet grappig voor het publiek. Dus je moet je a bedekken en verschillende dingen doen."

In de montagekamer slaagde redacteur Mark Livolsi erin enkele van de beste momenten te vinden die Will hen die dag gaf. Deze momenten gingen een lange weg met het publiek. Het testpubliek en de producenten waren zelfs zo dol op wat Will deed dat de filmmakers besloten hem aan het einde van de film in een laatste scène te schrijven…

"De terugkeer van Will Ferrell op de laatste bruiloft werd opgenomen na de eerste preview", zei Mark Livolsi. "We realiseerden ons hoeveel mensen van zijn cameo hielden, dus het was logisch om op de hoogste noot te eindigen die we maar konden. We hebben het in de tweede preview gezet - Ik herinner me de score die we kregen niet, maar het was aanzienlijk hoger dan onze eerste."

En in die scène flirtte hij met een van de vriendinnen van de castleden. Keir O'Donnell, die Todd speelde, had eigenlijk kennis gemaakt met het script via zijn vriendin die opging voor de rol van Isla Fisher.

"[De casting directors] hielden zo veel van mijn vriendin dat David Dobkin, nadat ik de rol kreeg, haar iets wilde geven", zei Keir O'Donnell tegen Mel Magazine. "Als je je Will Ferrell herinnert bij de begrafenisscène wanneer ze besluiten om begrafenissen te laten vallen, is ze een van de meisjes die op zijn schouder huilt."

Het toevoegen van deze scène aan het einde was natuurlijk de perfecte manier om Will Ferrells hilarische cameo in Wedding Crashers af te sluiten.

Aanbevolen: