Dwayne Johnson vertelt fans dat ze hun agenda moeten markeren voor de release van 'Young Rock

Inhoudsopgave:

Dwayne Johnson vertelt fans dat ze hun agenda moeten markeren voor de release van 'Young Rock
Dwayne Johnson vertelt fans dat ze hun agenda moeten markeren voor de release van 'Young Rock
Anonim

Tegenwoordig is hij misschien wel de meest populaire en nederige figuur ter wereld, maar het kostte veel moeite om dat punt te bereiken voor Dwayne Johnson Vooral zijn jeugd was gevuld met twijfelachtige momenten, zoals het overtreden van de wet. We gaan al deze zeldzame momenten bekijken tijdens de nieuwe serie ‘Young Rock’. Volgens DJ met Deadline kunnen we wat gekkigheid verwachten in de show: We gaan jonge Rock aantreffen in de straten van Hawaï, toen ik een tiener was, schijnbaar elke week gearresteerd, dingen doen die ik zou moeten doen' t hebben gedaan, maar nog steeds een goede jongen. Toen werden we van het eiland gezet en verhuisden we naar Nashville, Tennessee, waar ik in de problemen bleef komen,' zei hij.

Hij leidde geen gewoon leven tijdens zijn tienerjaren, hij kocht een gestolen auto voor $ 70 als tiener en werd er in feite voor uit Nashville gegooid, we kunnen zo'n gekte verwachten op de show: Stel je eens voor mij op 15-jarige leeftijd in het centrum van Nashville, luisterend naar honky-tonk, mijn eerste auto kopen van een crackhead voor $ 70 - ik heb hem omgepraat, dus ik was een redelijk goede onderhandelaar. Dan gaan we naar de middelbare school en toen werd ik een voetbalster van de Universiteit van Miami, als je wilt, totdat ik uit mijn positie werd geslagen door een man genaamd Warren Sapp, die later een van de beste verdedigende tackles aller tijden, 'voegde hij eraan toe.

Hij begint de show te hypen via IG en het debuut is slechts een paar weken verwijderd.

NBC Debuut

De show gaat zijn debuut maken en Dwayne maakt fans enthousiast via IG: "Mark your calendar's ?? Op 16 FEBRUARI komt de kleine afrojongen die mensen altijd aanzagen voor een klein afromeisje (waargebeurd verhaal ??‍♂️) in je huiskamers op @NBC. Wat een wilde reis, het was een onvoorspelbare weg van het leven, aangezien de puberteit stevig in de kont van Dewey trapte."

Fans kunnen niet wachten tot de show begint, het zal een interessante kijk op The Rock zijn en een waarvan de meeste fans echt nooit wisten dat ze bestonden.

Aanbevolen: