Kanye West vertelt fans hoe ze op hem moeten stemmen, in plaats daarvan halen ze uit naar hem

Inhoudsopgave:

Kanye West vertelt fans hoe ze op hem moeten stemmen, in plaats daarvan halen ze uit naar hem
Kanye West vertelt fans hoe ze op hem moeten stemmen, in plaats daarvan halen ze uit naar hem
Anonim

De Verenigde Staten zijn twee weken verwijderd van de meest kritieke presidentiële campagne die de wereld ooit heeft gezien. De verkiezing staat bij iedereen hoog in het vaandel, aangezien de toekomst van de wereld op het spel staat.

De run for President is duidelijk gedefinieerd als de race tussen Joe Biden en Donald Trump, en hun debatten waren zo verhit dat er een mute-knop moest worden geïntroduceerd. Op de een of andere manier voelt Kanye West, door dit alles heen, de behoefte om zichzelf in de vergelijking te voegen, toen hij naar Twitter ging om fans en volgers te leren hoe ze hem konden "schrijven" op een stembiljet.

Het is al lang bekend dat hij president wil worden, maar na zijn epische mislukking tijdens zijn allereerste campagne-optreden, werd het meteen duidelijk dat hij de druk niet aankan en geen schijn van kans maakt. Toch gaat Kanye West door.

Kanye leert fans hoe ze hem kunnen 'schrijven'

Kanye West gelooft nog steeds dat hij een solide kans heeft om het land te besturen, en hij heeft zelfs een video gemaakt om te laten zien hoe eenvoudig het is voor fans om hem verkozen te krijgen. De korte clip is al meer dan 1,6 miljoen keer bekeken en dat loopt nog steeds op. De enige vraag is of mensen dit bekijken vanwege de pure amusementswaarde die het met zich meebrengt, of dat ze echt aantekeningen maken en van plan zijn om in zijn naam op hun stembiljet te schrijven.

Kanye West heeft overduidelijk gemaakt dat hij nog niet zal worden geteld, en als zijn 30,9 miljoen Twitter-volgers de komende dagen voldoende worden beïnvloed, zou dat zeker een beweging zijn die groot genoeg is om serieuze resultaten te zien.

Uithalen naar Kanye West

Kanye gelooft misschien dat hij in staat is een land te besturen, maar veel volgers op zijn Twitter-pagina hebben zeer tegengestelde opvattingen. Zijn eigen vrouw steunt zijn presidentiële campagne niet, begrijpelijkerwijs, na de uitstorting van haar privégegevens tijdens zijn eerste poging. In een vreemde wending gaf Kourtney Kardashian West haar goedkeurend knikje door eerder deze week zijn hoed op sociale media te dragen.

Anderen zijn veel minder overtuigd, met enkele streng negatieve opmerkingen die hun ronde doen op zijn Twitter-feed. Een persoon tagde Kim Kardashian en schreef: "koop hem alsjeblieft op de een of andere manier om om deze prullenbak te verwijderen." Diezelfde draad onthult een ander pleidooi; "Ik hoop ECHT dat je een paar vrienden hebt die je sms'en zoals "bro, verwijder dit!" Anderen konden het niet laten om het Taylor Swift-drama opnieuw ter sprake te brengen door te zeggen: "Wat kunnen we verwachten van iemand die de toespraak van een 19-jarig meisje dat de video van het jaar won uit jaloezie onderbrak. Gelukkig einde? Ze is nu de artiest van het decennium."

Aanbevolen: