Katherine Heigl deelt zoete foto's met haar oude BFF's om de première van 'Firefly Lane' te markeren

Inhoudsopgave:

Katherine Heigl deelt zoete foto's met haar oude BFF's om de première van 'Firefly Lane' te markeren
Katherine Heigl deelt zoete foto's met haar oude BFF's om de première van 'Firefly Lane' te markeren
Anonim

De serie verscheen eerder deze maand op Netflix en speelt hoofdrolspeler Sarah Chalke van Heigl en Scrubs als beste vrienden Tully Hart en Kate Mularkey. Ondanks dat ze elkaars tegenpolen zijn, worden de twee meteen vrienden als kinderen en vormen ze een band die tot ver in hun volwassen jaren zal voortduren.

De serie maakt gebruik van tijdsprongen en flashbacks om het verhaal van zo'n langdurige vriendschap te vertellen.

Katherine Heigl bewijst dat vriendschappen voor altijd niet zomaar ontstaan op 'Firefly Lane'

De release van Firefly Lane - die ook door Heigl werd geproduceerd - bracht de actrice ertoe foto's te plaatsen samen met haar oude beste vrienden. De kiekjes beschrijven hun vriendschap door de decennia heen.

“De heilige zes toen en nu! Onze banden zijn gevormd als tween en hebben ons tot in de veertig gebracht en ik bid tot ver daarbuiten! Er is niets, NIETS, zoals het hebben van vrienden die je op je meest ongemakkelijke, onzekere en onzekere moment kenden… , schreef de Grey's Anatomy-ster op Twitter.

Vervolgens vroeg ze fans hetzelfde te doen en deel te nemen aan de uitdaging.

Katherine Heigl over waarom ze zo verliefd is op het verhaal van Tully en Kate

Eind vorig jaar markeerde Heigl het einde van de productie met een lief bericht op sociale media.

Ze beschreef de hoofdrolspelers van Firefly Lane als "twee vrouwen die hun reis samen beginnen als twee jonge meisjes in de jaren '70 en vanaf dat moment door het leven vliegen aan elkaars zijde."

Ze legde ook uit hoe verliefd ze is op het verhaal, gebaseerd op de roman uit 2008 van Kristin Hannah.

“Ik had niet alleen het voorrecht om een personage te spelen en een verhaal te vertellen waar ik dol op ben, maar ik moet het ook doen samen met een cast en crew die ik aanbid,” vervolgde ze.

“Voor mij was het de perfecte storm van zegeningen en een onvergetelijk moment in mijn 30-jarige carrière. Ik zou echt niet trotser of enthousiaster kunnen zijn om deze show met jullie allemaal te delen”, schreef Heigl ook.

De serie bestaat uit tien afleveringen. De cast bevat ook Ali Skovbye (When Calls the Heart) en Roan Curtis (The Magicians) als jonge versies van Tully en Kate, evenals Ben Lawson, Yael Yurman en Beau Garrett.

Firefly Lane streamt op Netflix

Aanbevolen: