Reps Of Cardi B Release Status van Limited Edition Dolls twee maanden na geplande release

Inhoudsopgave:

Reps Of Cardi B Release Status van Limited Edition Dolls twee maanden na geplande release
Reps Of Cardi B Release Status van Limited Edition Dolls twee maanden na geplande release
Anonim

Rapper Cardi B is succesvol geweest met partnerschappen met bedrijven zoals Reebok en Tom Ford. De Grammy Award-winnaar werkte ook samen met PLBY Group Inc. en bracht de met wodka doordrenkte, veganistische slagroom Whipshots uit onder hun label. Cardi B besloot echter iets te doen wat de meeste rappers nog niet eerder hebben gedaan, en een limited edition-pop te maken die haar fans kunnen kopen.

Helaas waren fans boos toen ze hun poppen nog moesten ontvangen, in de verwachting dat ze in de herfst zouden komen. Ten slotte vertelde een artiestenvertegenwoordiger over de poppen, en TMZ meldde dat ze bevestigden: "de poppen zullen niet worden vrijgegeven als gevolg van COVID-gerelateerde productie- en verzendingsvertragingen." De vertegenwoordiger bleef de zaak uitleggen en zei: "Er is ons ook verteld dat Cardi zelf bezorgd was dat de poppen niet aan haar hoge kwaliteitsnormen zouden voldoen."

Fans uiten al enkele weken hun verontwaardiging over de kwestie op Instagram, waarbij een gebruiker opmerkte: "het is tijd voor jou om dit aan te pakken. Je begint er nu slecht uit te zien. Je kunt jezelf nu niet distantiëren omdat u werkte duidelijk samen met dit zwendelbedrijf."

Cardi B's Limited Edition Dolls Geboeid Grote Hype

Cardi B plaatste voor het eerst informatie over de pop in maart 2021 en kondigde de drop- en 72-uurs voorverkoopaanbieding aan. Fans toonden aanvankelijk opwinding, met duizenden pre-orders die binnenkwamen.

De pop is van plan om te worden uitgebracht van het nieuwe poppenmerk Real Women Are. Hun merk is geïnspireerd door invloedrijke en impactvolle vrouwen van kleur, terwijl ze de kracht van authenticiteit en diversiteit vieren. De 'Bodak Yellow'-kunstenaar ontwierp haar pop om te vertegenwoordigen wie ze is en wat Real Women Are inspireert om voor al hun poppen te doen.

De status van de aankomst van Cardi B's Dolls

Zowel de website van het merk als Instagram hebben nog geen updates over de poppen laten zien. Vanaf deze publicatie toont de website alleen afbeeldingen van de pop, terwijl ze zeggen dat hun limited edition-drop voorbij is. Hun laatste Instagram-bericht werd geplaatst op de laatste dag van de 72 uur durende pre-order, waarmee ze bevestigden dat hun VIP-pop uitverkocht was.

Instagram is ook begonnen met het uiten van hun ervaring met Real Women Are, waarbij een gebruiker zei: "Ik heb het bedrijf meerdere keren gemaild zonder antwoord. Ik heb eindelijk gedreigd ze te melden en kreeg letterlijk snel een reactie. Ik heb ze gemaakt bewijs mijn terugbetaling en kreeg het de volgende dag terug naar mijn bank."

De gebruiker bleef praten over de kwestie en dat ze niet om consumenten leken te geven. "Ze zeiden niets over het feit dat ze spijt hadden of dat er een pop zou komen. Ik vertelde ze over mensen die op Instagram reageerden en vragen stelden en ze schakelden hun opmerkingen uit over de meeste berichten die ze hebben, waardoor de mijne die mensen dit vertelde, is verwijderd."

De artiest heeft het bedrijf sindsdien verzocht om alle aankopen terug te betalen, waarmee het bedrijf heeft ingestemd. Sindsdien heeft ze iedereen die een pop heeft gekocht gevraagd om onmiddellijk geld terug te vragen.

Aanbevolen: