Fans van Dwayne Johnson reageren op de casting van 'Young Rock

Inhoudsopgave:

Fans van Dwayne Johnson reageren op de casting van 'Young Rock
Fans van Dwayne Johnson reageren op de casting van 'Young Rock
Anonim

Zoals we zien op NBC's 'Young Rock', Dwayne Johnson's opvoeding was allesbehalve gewoon. Hij groeide in feite op de weg op, na de worstelcarrière van zijn vader, Rocky Johnson. Onderweg leerde hij verschillende lessen: “Ik woonde eigenlijk op de weg met mijn vader en al deze worstelaars. Ik heb veel lessen geleerd en heb veel moordende shit zien gebeuren in deze kleedkamers - waar ik geleerd heb altijd respectvol te zijn, mijn mond te houden en te leren. Vooral rond André…. ? Raak niet gewond. Stuur de mensen altijd blij naar huis. Stap in onze auto's, rijd naar de volgende stad en doe het allemaal opnieuw."

De show geniet recordbrekend succes voor NBC. Het is werkelijk verbluffend dat het verhaal het leven van The Rock in verschillende stadia weerspiegelt. Fans zijn ook in de wolken vanwege hoe vergelijkbaar de personages in de show lijken op de echte mensen die ze uitbeelden. Na de recente aflevering van de show konden fans niet geloven hoe dicht sommige sterren lijken op wie ze spelen.

Succes met casten

Gezien de reactie van de fans in het begin, is het duidelijk dat Dwayne Johnson en de rest van de crew geweldig werk hebben verricht bij het aannemen van hun crew. Vooral één fan kon niet geloven hoe nauwkeurig het personage van Rocky Johnson eruitziet. "Ik kan letterlijk niet geloven hoeveel de acteur die Rocky Johnson speelt er echt uitziet als de echte man, ik ben hier letterlijk van geschrokken en weggeblazen, hier is een zij-aan-zij vergelijking YoungRock."

De beste beoordelingen voor een NBC-komedie in jaren, DJ hoopt dat momentum levend te houden: Wat een kop! ??? Mahalo @latimes!! Dit zal voor mij nooit ongelooflijk surrealistisch zijn - mijn wilde, leuke, harde, soms absurde maar authentieke opvoeding wordt vele manen later een NBC-familiekomedie. Levenslessen die we allemaal leren als we verder gaan…. BEDANKT en JE FAMILIES dat jullie ons elke week bij jullie thuis hebben gebracht.”

Zonder twijfel zullen fans blijven luisteren en wie weet kijken we op een dag naar het leven van een toekomstige president!

Aanbevolen: