50 Cent vertelt fans dat 'Black Mafia Family' het succes van 'Power' zal overtreffen

Inhoudsopgave:

50 Cent vertelt fans dat 'Black Mafia Family' het succes van 'Power' zal overtreffen
50 Cent vertelt fans dat 'Black Mafia Family' het succes van 'Power' zal overtreffen
Anonim

50 Cent maakt veel reclame voor zijn nieuwe serie Black Mafia Family. Hij heeft zojuist een enorm statement gemaakt over het verwachte succes van deze nieuwe tv-serie en heeft nu veel waar te maken.

Zijn 26,4 miljoen volgers hebben zojuist te horen gekregen dat Black Mafia Family het succes van Power gaat overtreffen, en dat is een groot statement om te maken. 50 Cent heeft naar verluidt een overeenkomst getekend ter waarde van $ 150 miljoen voor zijn rol in Power, en hij zorgde ervoor dat hij stand hield door een krachtig aangrijpende serie te maken waar fans al snel verslaafd aan raakten.

Is het mogelijk dat zijn gloednieuwe serie het wilde succes dat Power al heeft gezien, zal overtreffen?

50 Cent lijkt dat zeker te denken, en nu wachten zijn fans opgewonden op de kans om het zelf te ontdekken.

50 Cent's televisieserie succes

Power's beoordelingen zijn tijdens de hele levensduur van de serie blijven stijgen. Starz heeft dit American Crime Drama zelfs voor 6 opeenvolgende seizoenen vernieuwd en fans blijven enthousiast over de verhaallijnen en het onberispelijke acteerwerk. Het script heeft veel lof gekregen en fans blijven trouw aan de serie ondanks het feit dat het werd afgewezen door de Emmy's.

Het succes en de sterke beoordelingen van Power zijn uitgebreid gedocumenteerd, en als 50 Cent beweert dat Black Mafia Family dit niveau van succes zal overtreffen, zullen fans zeker afstemmen voor meer informatie.

50 Cent heeft een aantal controversiële momenten gehad op zijn sociale-mediakanalen, en hij was absoluut niet verlegen om te pronken met zijn succes, dus alle ogen zijn nu op hem gericht om nog een hitserie te produceren die zijn publiek geboeid zal houden.

Black Mafia Family… Wat we weten

Met Black Mafia Family klaar om de populairste serie van het jaar te worden, willen fans graag meer weten over waar ze naar uit kunnen kijken. Gestructureerd als een serie die de ondergrondse wereld van drugshandel verbeeldt, is dit gepland om te draaien als een 8-showserie en zal ook te zien zijn op Starz. 50 Cent heeft Randy Huggins ingeschakeld om het script voor deze show te schrijven. Hij heeft zijn talenten geproduceerd voor een aantal opmerkelijke succesvolle producties zoals Criminal Minds, Unit en Crash.

Black Mafia Family zou een snelle, aangrijpende kijk zijn op de riskante, high-stakes wereld van drugshandel. Boordevol drama en gevaarlijke scènes op het puntje van je stoel, zullen fans zeker hun fix krijgen voor actie en spanning.

Fans hebben enthousiast gereageerd op de Instagram-pagina van 50 Cent en opmerkingen geschreven als "wauw, echt? Macht zal moeilijk te verslaan zijn!” samen met "Bro als dit beter is dan macht, dat wordt gek."

Aanbevolen: