Fans zeggen dat dit het geheim is van het succes van Nicolas Cage

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat dit het geheim is van het succes van Nicolas Cage
Fans zeggen dat dit het geheim is van het succes van Nicolas Cage
Anonim

Nicolas Cage is een interessant personage. Toeschouwers (laten we niet te haastig zijn om iemand een "fan" te noemen) vinden het leuk om zijn meerdere huwelijken, zijn bizarre films en alle misstappen die hij heeft begaan die hem miljoenen hebben gekost, uit elkaar te halen.

Maar mensen die zichzelf identificeren als fans van ten minste een deel van het werk van Nicolas, zeggen dat er een specifieke reden is voor zijn succes. Er kan inderdaad een methode zijn voor de waanzin van Nicolas Cage!

Is Nicolas Cage nu nog steeds succesvol?

Het is een beetje de vraag of Nic Cage tegenwoordig nog steeds een hit is. Zijn werk is vertraagd tot een druppeltje, en sommigen zeggen dat hij eigenlijk Hollywood heeft verlaten, en om een aantal specifieke redenen.

En toch zijn er nog steeds fans die zich tot het uiterste inzetten om het goede woord van Nic Cage te verspreiden. Talloze mensen kijken nog steeds naar de films van Cage, inclusief de direct-naar-VHS-films (hoewel ze inmiddels zijn geüpgraded naar dvd).

Dus, Nicolas Cage is aantoonbaar nog steeds succesvol. Vooral omdat hij ergens rond de $ 25 miljoen waard is.

Waarom is Nicolas Cage zo succesvol?

Met zijn verzameling ongebruikelijke filmprojecten en soms chagrijnige personages, zullen sommigen misschien zeggen dat Nicolas Cage niet erg succesvol is. Maar hoewel zijn films geen kaskrakers zijn, krijgen ze genoeg aanhang om hem aan het werk te houden. Dus hoe doet hij het?

Fans hebben wat ideeën, en het lijkt alsof ze iets op het spoor zijn.

Ten eerste, zelfs de meest hondsdolle Nic Cage-fan kan toegeven dat veel van zijn films verschrikkelijk zijn. En toch wijzen ze erop: "Cage is veel intelligenter en creatiever dan hem wordt toegeschreven." Hun redenering is dat Nicolas weet wat hij doet als hij tekent voor films die misschien ondermaats lijken.

Weet waar hij mee bezig is, hij geeft elke rol de creativiteit en passie die hij verdient (wat veel lijkt te zijn). In wezen, "hij zit misschien vaak in hete vuilnis, maar hij geeft 100% aan dat hete vuilnis", zeggen fans.

Is toewijding niet een van de belangrijkste kwaliteiten van supersteracteurs? Fans zeggen dat Nic het in schoppen heeft.

Een andere fan geeft toe dat ze vroeger "onverschillig" waren over Cage, maar dat ze nu "het geweldig vinden dat hij elke film volledig omarmt en niet "beschaamd" is om echt op te treden."

Wat vinden andere acteurs van Nicolas Cage?

Dus misschien loopt hij niet in de traditionele kringen van beroemdheden. Maar aan het eind van de dag, zelfs als de films van Nicolas Cage absoluut gek zijn, levert hij nog steeds een passende prestatie voor elke film. En fans zeggen dat de weinige prijzen die hij heeft gewonnen welverdiend zijn. En uiteindelijk vat een citaat van een collega-acteur (alleen Ethan Hawke, let wel) het perfect samen.

In een AMA zei Ethan: "Hij is de enige acteur sinds Marlon Brando die echt iets nieuws heeft gedaan met de kunst van het acteren; hij heeft ons met succes weggehaald van een obsessie met naturalisme naar een soort presentatiestijl van acteren."

Aanbevolen: