Waarom producenten Evan Rachel Wood aanklagen voor $30 miljoen

Inhoudsopgave:

Waarom producenten Evan Rachel Wood aanklagen voor $30 miljoen
Waarom producenten Evan Rachel Wood aanklagen voor $30 miljoen
Anonim

Het maken van een film is verre van een gemakkelijke taak, en hoewel er veel films zijn gemaakt met relatief weinig problemen, zullen er tijden zijn dat de productie van begin tot eind moeilijk is. Artiesten kunnen niet altijd met elkaar overweg, regisseurs botsen met anderen en studio's kunnen onverwachte financiële problemen krijgen die de rest van de betrokken mensen hoofdpijn bezorgen.

Tijdens de jaren 2010 zou Evan Rachel Wood de hoofdrol spelen in een film genaamd 10 Things I Hate About Life, die zou dienen als een soort indirect vervolg op 10 Things I Hate About You. Helaas heeft deze film nooit het daglicht gezien en werd Wood geslagen met een rechtszaak van $ 30 miljoen.

Laten we terugkijken en zien wat er hier in de wereld is gebeurd.

Ze zou de hoofdrol spelen in 10 dingen die ik haat aan het leven

Weinig films uit de late jaren 90 zijn blijven voortleven zoals 10 Things I Hate About You, en hoewel er elementen in de film zijn die gedateerd kunnen aanvoelen, is de film geliefd gebleven bij de fans en is hij doorgegaan om elk jaar nieuwe fans binnen te halen. Vanwege het succes van de film was er ooit een moment dat een vervolg groen licht kreeg van de studio.

Volgens Den Of Geek zou het volgende project van Hate's regisseur, Gil Junger, 10 Things I Hate About Life heten, en het zou zich richten op personages die niet noodzakelijkerwijs beperkt waren tot wat was al vastgelegd in de eerste film. Het ging duidelijk voor een meer volwassen richting, maar hoopte een deel van de charme te behouden die het al had gebruikt om de fans aan te spreken.

Gedurende deze tijd had de getalenteerde Evan Rachel Wood zich aangemeld om deel te nemen aan de film. Ze had zichzelf al bewezen als een talent na jaren in het vak en zou op het scherm kunnen gedijen. Niet alleen had Evan Rachel Woods Hayley Atwell vervangen om in de film te spelen, maar andere artiesten, zoals Billy Campbell, waren ook aan het project gehecht.

Zodra het filmen van start ging, verliepen de zaken niet vlekkeloos. In feite zouden er een aantal problemen ontstaan, waarvan er één de boel uiteindelijk in chaos zou storten en een enorme rechtszaak zou ontketenen tegen een van de sterren van de film.

Hout verliet het project

Nadat de productie van start ging, zouden er meerdere vertragingen zijn die de zaken zouden terugdringen. Dit is niet al te ongewoon in het bedrijf, maar een ongewoon ding over dit specifieke geval is dat de studio naar verluidt grote financiële problemen had, waardoor er problemen ontstonden met de dingen die nog aan de gang waren.

Niet alleen stopte de productie vanwege financiële problemen, maar Wood merkte dat ze zwanger was en ook vrije tijd nodig had. Dit is volkomen begrijpelijk, en na een lange tijd weg van de set, beviel Wood van haar kind. De studio ging ervan uit dat de zaken snel daarna zouden kunnen herstellen, maar dit was niet het geval.

Nadat ik in 2014 had geprobeerd het filmen te hervatten, zouden de zaken snel uit hun voegen barsten, en dit project, dat op een gegeven moment leek alsof het enig potentieel had, ging in vlammen op. Wood kwam niet terug om de film te maken na alles wat er had plaatsgevonden, en nu bevond de rest van het team zich in onzekerheid.

De rechtszaak is aangespannen

Enkele maanden in 2014 hebben de producenten van de film een rechtszaak aangespannen tegen Evan Rachel Woods. Ze klaagden de actrice aan voor maar liefst $30 miljoen, wat exponentieel meer is dan de $300.000 die ze de actrice betaalden, volgens Den Of Geek.

De rechtszaak zou zeggen dat Wood "schijnbaar van gedachten veranderde over de wens om de film te voltooien tijdens de hoofdfotografie, en uiteindelijk zonder enige juridische rechtvaardiging weigerde haar contractuele verplichtingen na te komen en in plaats daarvan ervoor koos om het project te verlaten."

Een vertegenwoordiger van Wood vertelde Deadline: De rechtszaak is belachelijk en gewoon een pesttactiek van financieel in moeilijkheden verkerende producenten. De productie stopte in februari 2013 toen de producenten geen geld meer hadden. Zelfs daarna stemde Evan ermee in om de productie in november 2013 te hervatten. Tegen die tijd zeiden de producenten dat ze hun problemen zouden hebben opgelost.”

De verklaring ging verder en zei: De producenten konden hun zaakjes echter nog steeds niet op orde krijgen, noch betaalden ze Evan het verschuldigde geld. Herhaalde daaropvolgende beloften van de producenten om de productie te hervatten en Evan te betalen, bleken ook vals te zijn. Genoeg is genoeg. De producenten, niet Evan, hebben het contract geschonden.”

Op dit moment lijkt het erop dat er geen oplossing is gevonden in de rechtszaak en dat de film nooit af zal zijn.

Aanbevolen: