Hoeveel verdient Evan Rachel Wood voor 'Westworld'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient Evan Rachel Wood voor 'Westworld'?
Hoeveel verdient Evan Rachel Wood voor 'Westworld'?
Anonim

Als het gaat om unieke aanbiedingen op het kleine scherm, komen maar weinig shows in de buurt van wat Westworld sinds zijn debuut heeft gedaan. Dankzij iets anders te zijn met een geweldige cast, heeft de show een groot publiek gevonden en drie succesvolle seizoenen uitgezonden, met een vierde in aantocht.

Evan Rachel Wood is de ster van de show en ze heeft het financieel redelijk goed gedaan sinds ze de hoofdrol kreeg. Ze verdiende eerst veel geld, maar ze heeft ook een mooie en belangrijke loonsverhoging gekregen.

Laten we eens kijken hoeveel Evan Rachel Wood heeft verdiend op Westworld !

Ze begon met ongeveer $ 100.000 per aflevering

evan rachel wood westworld
evan rachel wood westworld

Het krijgen van een rol in een show buiten de standaard televisiezenders kan veel voordelen met zich meebrengen, waaronder een flink salaris om dingen op gang te krijgen. Dit is niet altijd het geval, maar een gevestigde artiest kan binnenkomen en meteen veel geld verdienen. Dit was het geval voor Evan Rachel Wood, die begon met ongeveer $ 100.000 per aflevering toen ze haar tijd op Westworld begon.

Voordat ze haar hoofdrol op Westworld belandde, was Evan Rachel Wood een gevestigde naam in het bedrijf dat al jaren aan het werk was. Ze begon haar werk op televisie in de jaren 90 en zou uiteindelijk overgaan op film. Door de jaren heen verzamelde de artiest credits in projecten als Thirteen, The Wrestler, True Blood en meer. Hierdoor waren fans enthousiast om te zien wat ze kon doen in een serie die haar als hoofdrolspeler zag.

Hoe goed haar aanvankelijke salaris ook was, uiteindelijk zou het tijd zijn voor de cast om aan de onderhandelingstafel te gaan voor meer geld. Dit is vrij gebruikelijk in de branche, omdat de populariteit van een show een grote impact kan hebben op de portemonnee van een artiest, vooral hoe langer een show blijft bloeien.

Het werd opgelopen tot $ 250, 000

evan rachel wood westworld
evan rachel wood westworld

Nadat de cast ongeveer $ 100.000 per aflevering van Westworld had neergehaald voordat seizoen 3 van start ging, kon de cast met succes onderhandelen over een hoger loon voor de primaire cast. Dit kwam snel in het nieuws, aangezien de loonsverhoging niet gering was.

Volgens ET zouden Evan Rachel Wood en de primaire cast worden verhoogd tot $ 250.000 per aflevering van de show. Dit was een enorme loonsverhoging voor iedereen, en het bewees dat de show een hit was en dat het netwerk het volste vertrouwen had in het project en blijft een groot publiek trekken. Dit is wat er gebeurt als een unieke show de perfecte cast krijgt en een geweldig verhaal vertelt.

Hoewel er artiesten zijn in andere shows die meer geld verdienen dan dit, v alt niet te ontkennen dat de meeste artiesten zo ongeveer alles zouden doen voor dit soort geld. Bij een show zijn die daadwerkelijk op televisie komt, is al een pluim op de hoed, maar aanhoudend succes is zeldzaam. Een pluim voor het team voor het tot leven brengen van de succesvolle Westworld op het kleine scherm.

Hoewel de beloning zelf indrukwekkend is, is het belangrijkste om hier op te merken dat het eindelijk de zaken gelijk heeft gemaakt tussen de artiesten in de show.

Ze verdiende eindelijk net zoveel als de jongens in de show

evan rachel wood westworld
evan rachel wood westworld

Er is veel gemaakt over de loonkloof die te vinden is in zowel entertainment als het normale personeelsbestand, en het was hier een enorme overwinning om de vrouwelijke Westworld-sterren op dezelfde loonschaal te krijgen als hun mannelijke tegenhangers. Er had in de eerste plaats geen kloof mogen zijn, maar uiteindelijk werd er vooruitgang geboekt.

Als we over hun salaris spreken, zou mede-Westoworld-ster, Thandie Newton, zeggen: "Laten we eerlijk zijn, het is geen nieuwe beweging. Het is al aan de gang sinds de suffragettes. [Maar] voor mij was het gewoon een opluchting om op een punt te komen waarop ik het niet hoefde te vragen en ik niet hoefde te vechten voor wat een rechtmatig geschenk zou moeten zijn van iemand die je waardeert en waardeert."

Wood zou zelf zeggen: Ik heb nog nooit hetzelfde betaald gekregen als mijn mannelijke tegenhangers. Ik denk dat ik nu op het punt ben dat ik hetzelfde betaald krijg als mijn mannelijke medespelers.'

“Ik kreeg net te horen: 'Hé, je krijgt gelijk loon.' Ik werd bijna emotioneel,” vervolgde ze.

Hopelijk is deze overwinning voor de cast iets dat een voortdurende golf van entertainment zal veroorzaken die geen loonkloof zal zien tussen sterren die allemaal hun plaats aan tafel hebben verdiend. Het bracht Wood niet alleen op tot $ 250.000 per aflevering, maar het liet ook zien wat er gebeurt als mensen vechten voor wat ze verdienen.

Aanbevolen: